Filtru de aer
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer
burtik4u |
![]() ![]()
|
||
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|||
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Salut.Decat sa dai banii pe un filtru care nu face nimic mai bine dai banii pe un carburator original de nova.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
dar din cate am inteles.. carburatorul original de nova.. consuma mai mult, si asa imi consuma prin orash dak schimb in 3000 imi ia 13-14% nu exagerez, si nush de la ce ar putea fi.
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
Gabi Craiova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 June 08 ![]() |
Carburator de 1310 am avut si eu si imi consuma 10.la mine daca mergeam cu ea 20 km si se incalzea motorul isi tinea relantiu in 1200RPM.Acum il am pe cel original reglat de cineva cae se pricepe si imi consuma 10 in oras si 8 afara,iar ca performanta e diferenta de la cer la pamant.
Carburatorul monocorp a fost proiectat pt o anumita masina e o anumita capacitate si de aceea nu va merge niciodata bine. |
--------------------
Dacia
Nova
1998 GT
|
|
mihaivasc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 30 March 07 ![]() |
La nova GTI la cat timp e nevoie sa schimb filtrul de aer? A prins un pic de tenta de gri peste galbenul sau original
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999 GTI Nova GTI'99
|
|
MIHAI8888 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 1 September 07 ![]() |
schimba-le ! rau nu o sa faca
nu te costa 50 ron toata afacerea(12-15 ron filtrul de aer,20-30 cele de benzina) daca nu gasesti filtru bosch pt benzina ia unul cu carcasa metalica |
--------------------
vw golf
fost nova
1998 gti
|
|
mihaivasc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 30 March 07 ![]() |
Filtru de benzina pot sa-l schimb si eu sau e complicat la nove (stiu ca la berline era simplu)? Nu am mai schimbat pana acum, dar toate pot avea un inceput
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTI
1999 GTI Nova GTI'99
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
In primul rand pune un carburator calumea pe motorul de nova si dupa poti sa ii pui ce filtru sport vrei tu, singura conditie(ca sa faca zgomot) e ca tubulatura de la filtru la cabelitor sa fie din metal(alu). Spor la treaba.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
burtik4u |
![]()
|
e clar.. nu pun.. nu stiu de ce.. dar aveam senzatica ca daca pun sport... o sa fie mai silentios... pana mea... si asa ca huruie destul
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:42 |