Clantanit metalic, Intrare in cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
Clantanit metalic, Intrare in cutia de viteze
Urs |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_4577.JPG ( Size: 65.26k ) Number of downloads: 164 IMG_4578.JPG ( Size: 200.88k ) Number of downloads: 181 IMG_4579.JPG ( Size: 79.88k ) Number of downloads: 183 |
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|||
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Se pare ca la voi inca nu au aparut astfel de probleme, probabil circul pe cele mai prapadite drumuri, nu-mi ramane decat sa dau muzica mai tare si sa astept calm pana nu o sa mai pot baga in vreo viteza si abia atunci cand voi avea data cutia jos o sa-i explic mecanicului si de aceasta problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu e vorba ca nu a aparut, probabil ca multi nu se deranjeaza sau nu au sesizat. Am si eu joc la schimbatorul de viteze. S-au dus niste bucsi care Dumnezeu stie din ce erau facute (cauciuc?). Mecanicul mi-a spus ca trebuie cumparata bucsa dinspre cutia de viteze si tija de la schimbator.
Bucsa dinspre cutia de viteze nu am gasit-o. Am citit pe aici ca s-ar putea incerca ingrosarea ei cu banda izolatoare dar nu am incercat inca. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Urs |
![]()
|
Pana la urma nu a fost cutia de viteze sursa clantanitului metalic, am gasit din greseala ieri cand m-am apucat de schimbat garniturile etrierilor. Pe ambele parti unde se sprinjina placutele de frana era un luciu metalic oglinda, semn ca avand joc ele sareau la gropi in sus si-n jos. Am pus pe capetele placutelor silicon, au intrat fortat si nu cu joc cum stateau pana acum, le-am montat inapoi si in sfarsit nu mai am tacaneala ce ma dispera de aproximativ 1 an.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Acolo in mod normal nu este o tabla otelita pe post de arc care fixeaza sa nu aiba joc placutele?am avut exact aceeasi problema si era rupt unul din arcuri.L-am inlocuit si totul e ok. |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
sunteti foarte tari baieti!De opt luni incerc sa imi dau seama de ce clantane placutele...maine le dau jos...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:11 |