Becurile din faruri se ard, un bec pe saptamana
![]() ![]() ![]() |
Becurile din faruri se ard, un bec pe saptamana
bodel |
![]()
|
||
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|||
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Daca ai masurat tensiunea de incarcare a bateriei si nu depaseste 14.4 V, chiar ca ai nevoie de un exorcist...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cum adica se topeste? ce anume, sticla, filamentul, soclul ?
daca se ard des, verifica toate conexiunile, mufele, papucii, sigurantele, releele (sau blocul de lumini) de pe circuitul farurilor un contact imperfect poate cauza arderea becurilor mai des This post has been edited by draku: 6 Jan 2005, 08:17 |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca sunt becuri din targ asa se intampla. Si mie mi s-a topit un bec din asta "bun".
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Daca sunt becuri non name, e clar, ce zice mai sus Cristi e true...
Ia niste becuri de firma, si eventual pune relee scurta/lunga. Te incadrezi in 300 000. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am montat relee si pe faza scurta si pe lunga; becurile sunt Osram si pur si simplu se topeste sticla ; am verificat papucii in care se infig becurile si sunt ok . Mi-a mai zis un tip ca ar fii de la firul de mmasa cu caroseria , azi curat cu glasspaper toate contactele de la masa si Doamne ajuta....
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea pot sa-mi explic dar, de mers merg normal pana sa se topeasca ? Daca nu ai masa au o lumina palida, rosiatica. De ars se ard daca ai prea mult curent.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Verifica tensiunea de alimentare (incarcare). Arderea repetata a becurilor de la faruri este de regula un semnal pentru tensiune prea mare.
Mai verifica masa contraaripilor si in special a releului stabilizator. Se poate de asemenea ca farurile sa nu permita racirea suficienta a balonului becului, caz in care nu prea ai ce face (decit sa montezi becuri de putere mai mica). os |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bodel |
![]()
|
Gata i-am dat de cap(sper
![]() |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Becuri de 50/60W ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:31 |