stropitoare parbriz
![]() ![]() ![]() |
stropitoare parbriz
raz_stanciu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Vrei sa zici ca duzele de stropit parbrizul nu functioneaza bine (era sa zic mictioneaza conform unui clasic in viata) Poti face doua lucruri 1. deschizi capota si le reglezi intr-un fel sau altul (sus/jos, stinga/dreapta-vezi tu) 2. iei altele eventual duble de Daewoo, Lada, dezmembrari (da-i un search "duze" ca s-a rasdiscutat) ![]() This post has been edited by costi: 6 Jan 2005, 14:56 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze pentru ignoranta! (acum 30 min am aflat ca se cheama duze!). Am umblat la ele dar nu de acolo pare sa fie problema. Se manifesta de parca in prima duza am o presiune prea mare, iar in a doua o presiune prea mica (furtunele de alimentare nu sunt obturate deloc)...
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nici o problema cu denumirea stai linistit !
Pina la o anumita limita e normal sa fie o presiune mai mare in prima; Verifica atunci cu un fir de lita (poate otelita) orificiul duzei cu pres mai mica; pesemne ca ai o mizerie in ea; (sau scoate-o si sufl-o cu aer comprimat) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
"Pina la o anumita limita e normal" da, ai dreptate, stiu. Problema, crezi tu, ca e din duza, nu din altceva? pai asa cumpar doua duze! Merci mult de ajutor!
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
Pai presiunea diferita in cele doua duze nu poate fi decit din obturarea uneia sau a furtunasului care le alimenteaza;
Altceva ce sa fie ? cred ca-i cea mai simpla instalatie de pe masina; Ai suflat-o sau incercat s-o defunzi?? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
Am suflat-o; E drept n-am bagat nici o sarma prin ea...
Inca o data multumesc mult. Rog admin sa inchida topic-ul. |
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |