DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maimutele de la E-ON Moldova, su cum poti trai in epoca de piatra daca esti cu pl

slaiciprian
post 11 Jul 2008, 15:47
Post #1

Membru

Group: Members
From: Botosani

Acum, cand scriu, e sambata dupa-amiaza.
Miercuri, am ajuns pe la 7 seara acasa, nu e curent electric. Era un pic de vant afara, ma gandesc "iar a picat transformatorul" si stau linistit. Dar la un moment dat se aude muzica la un vecin. Ce mama masii? Sun la un alt vecin, "Ai lumina?" "Am." Ma duc la panoul electric de pe casa scarii, sigurantele in ordine. Sun la Call Center Deranjamente E-ON MOLDOVA, evident pe banii mei, nu au numar gratuit ca nu-si permit sarantocii. De aici imi spune ca sunt deconectat, ca am o factura de 4 RON restanta din ianuarie. EU SUNT LA ZI CU PLATA, ULTIMA FACTURA PLATITA FIIND DE 280 RON, IN MAI, FIIND SI CEA DE REGLARE A INDEXULUI, DECI PLATITA LA INDEXUL LA ZI, CITIT DE EI. Evident ca nervii au crescut, cocota de la celalalt capat al firului nefiind in stare sa gaseasca nici o solutie.
Ma duc a doua zi la boii de la E-On Botosani, dar aici nu prea ai cu cine vorbi, toti sefii sunt refugiati la sediul din Bacau, aici ramanand numai niste slugi lesinate care nu isi asuma raspunderea sa zica un da sau un nu. La casierie nu mai exista nici o factura de 4 ron din ianuarie, se evaporase peste noapte, dar aveam o datorie de 8 RON acum, nu se stia de unde.

EU NU AM PRIMIT ACASA NIMIC, NICI O FACTURA, NICI DE 8 RON, NICI DE 4, NICI NOTIFICARE, NICI VRE-O AVERTIZARE DE DECONECTARE, CEVA, NIMIC, EFECTIV MI-AU TAIAT CURENTUL DIN SENIN.
Efectiv vacile alea nu au stiut sa-mi spuna ce reprezinta suma DE 8 RON, daca exista vre-o factura care sa o contina (cum, zic eu, e normal) pur si simplu exista. S-au adunat vre-o doua basoalde grase ca porcul de ignat si-au inceput sa-mi ofere explicatii. Foarte clare, in stil "cred ca...", "se mai intampla", "nu sunteti primul", oricum dupa multe guitaturi au fost in stare sa debiteze in imensa lor inteligenta "probabil ca banca nu a livrat suma completa la ultima factura!" (platisem la cec). M-a furat cecul de 8 ron! Vinovati erau in opinia focilor acelora banca, posta, eu, bacaul (vinovat gasit de una din ele cu 'un sfert de gura,
spus in soapta de parca vorbea de rau niste zei) numai ele se vedeau niste ingerasi. Evident ca pe langa cei 8 ron pe care i-au pretins, a trebuit sa platesc si 920.000 ca sa-mi dea drumul la curent. Efectiv nu am reusit sa ma inteleg cu vaca cu neuronul spalat de la casierie, pentru ea situatia era absolut normala, nu stia decat una si buna "trebuie sa platiti". Am platit deci tot, am plecat si eu punand baza ca fraierul pe vorbele curvai aleia "vine si reconecteaza in doua ore". Ajung seara acasa, lumina din parti. Sun iar la Bacau, un imbecil imi spune ca "noi va conectam in doua zile lucratoare! sa platiti altadata la timp!" Sa nu-ti sara cateii cand vezi stupiditatea unora? Si asa, platitor la zi, petrec inca o seara romantica la
lumina lumanarilor... Evident multa carne am bagat si o sa mai bag in gura si frigiderul cretinilor de la E-on. din botosani, bacau, romania si a celor care isi incaseaza profiturile in Germania.
Dimineata, fuga la ei. Una de la "relatii cu fraierii" imi zice ca in dimineata asta dau drumul sigur la lumina." Evident dupa ce imi explica "nu se poate sa va deconecteze pentru suma asta, nu se exista asa ceva pentru asa o suma!" Sa nu faci un atac de apoplexie ?
Astazi, la amiaza am venit preventiv mai repede acasa, evident nu lumina. Plosnitele oricum erau in stare sa nu-mi dea drumul, si mai urmau si doua zile nelucratoare, pe care ei nu sunt in stare sa le numere. Ca e ca la cizmarie, au week-end sa se relaxeze dupa o saptamana de munca asidua, pe branci. Desi cred ca si la cizmarie au evoluat... Fuga la ei, cearta cu oligofrenii de la firma de paza, in sfarsit ajung la un tip care, evident nevinovat, (el numai face ce i se spune, vinovatii or fi cei de la bacau, sau poate cei de la CRC (ce'o fi nu stiu), oricum e prea greu de gasit vinovatul) parea cu un procent mai inteligent decat restul primatelor de pe acolo. NUMAI CA INTRE TIMP SUNA UN VECIN, CA A VENIT ELECTRICIANUL. Am asteptat acolo pana a urcat dupa el sa vada sigur ca-mi da drumul la lumina si nu cumva, realizand intr-un moment in care mintea scurta a gandit ceva, cat de prostanac este sa se arunce de pe bloc, in loc sa rezolve problema si cand mi-a confirmat ca mi-a reconectat instalatia am plecat profund scarbit de E-on moldova, calitatea angajatilor de acolo, de tara asta de rahat in care traim.
Asa ca fapt divers, frigiderul s-a dezghetat, mancarea a trebuit sa o arunc, apa rezultata a baltit o zi pe parchet (nou, de o luna, nici nu am apucat sa il zgarii) care acum s-a umflat. Astept sa vad daca isi mai revine.
La 5 minute dupa ce am platit la E-ON am fost la Protectia Consumatorului, am facut reclamatie, anexat facturile si chitantele ca eram la zi, astept rezultatul.
Mai vreau sa reclam la ANRE, E-ON moldova, sa trimit mail la E_ON Germania, caut sugestii unde mai pot reclama. In functie de raspunsuri ma gandesc foarte serios sa-i dau in judecata pentru despagubiri, in plus o sa depun plangere impotriva celui care a hotarat deconectarea si a celui care a executat-o, pentru abuz in serviciu. Alte sfaturi sunt binevenite, si scuze daca am deranjat pe cineva (evident scuzele nu se refera la maimutele de la E_ON)

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cocojambo
post 11 Jul 2008, 15:54
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

incearca si pe la televiziune... ca altfel.... ma indoiesc ca o sa rezolvi ceva, cu un avocat ai vb?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
slaiciprian
post 11 Jul 2008, 16:05
Post #3

Membru

acu, io's convins cama lupt cu morile de vant. ce vreau sa obtin e returnarea celor 920.000, si valurile pe care incerc sa le fac, sa vada ca nu toti romanii sunt fraierii lor. la cei din jur am vazut in majoritate o conceptie "asta e, trebuie sa te impaci cu soarta, nu poti face nimic", ba chiar vre-o doi i-am vazut gandind ca "sigur n-ai platit tu lumina!"

--------------------
dacia 1310 1990

+
BZN
post 11 Jul 2008, 16:15
Post #4

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Mai nene pe mine m-a bufnit rasu' cand am ajuns la aia 4 ron...Totusi , limbajul il punem, macar o parte, pe seama supararii tale de inteles, nu? biggrin.gif
De ce oare nu ma mai mira faptul ca se intampla inca astfel de lucruri in Romania?

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
bion
post 11 Jul 2008, 16:30
Post #5

Membru autentic

From: TM

E clar ca sunt locuri in lumea asta unde electricitatea la fel ca si puterea sovietelor nu au adus fericirea.Opaitu` era sfant. icon_mrgreen.gif
Cand vezi ce cacanari sunt in tara asta devii convins ca o mica miscare subversiva cu ceva bombe ar fi salutara. tongue.gif

This post has been edited by bion: 11 Jul 2008, 16:45

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
slaiciprian
post 11 Jul 2008, 16:42
Post #6

Membru

of, doamne, e cel mai elevat limbaj de care sunt in stare dupa situatia prin care am trecut. efectiv, m-am simtit ca ultimul prost din tara asta. am venit cat am putut de repede acasa, in speranta sa-i mai prind pe indivizii de la electricitate cu masina in parcare. parcam in asa fel incat sa nu mai plece de acolo pana luni. doua zile nelucratoare sa stea acolo. puteau sa cheme si politia ca nu ma miscam de acolo. ce puteau sa faca? doar nu ma bagau la parnaie. desi si acolo e bine. au curent. si fara factura.

--------------------
dacia 1310 1990

+
liviu2004
post 11 Jul 2008, 16:54
Post #7

Membru autentic

Sunt patit cu o factura platita prin banca. Comisionul a fost retras din suma de plata de catre banca care a primit.

LE: (nu cu E-ON)

This post has been edited by liviu2004: 11 Jul 2008, 17:14

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
slaiciprian
post 11 Jul 2008, 17:12
Post #8

Membru

cu cec-ul au ei intelegere de plata, recomanda si pe spatele facturii sa platesc la cec.

--------------------
dacia 1310 1990

+
dispeceru
post 11 Jul 2008, 17:44
Post #9

Membru autentic

sa nu dai inapoi! sa mergi pana la capat! uite asa zdrentele astea isi bat joc de noi si cadem de fraieri, dam banu' pt. ca unii nu-si pot face treaba ca lumea. multa bafta!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
+
DMP
post 11 Jul 2008, 19:04
Post #10

Mumu' padurii

E posibil ca o alta inteligenta, de data asta de la CEC, sa iti fi retras un comision din suma virata la E.On. Chestia asta o verifici usor daca mai ai chitanta cu care ai platit.
Intrebi la E.On, ca tot esti prieten cu ei acum, ce suma le-a intrat in cont corespunzator chitantei respective de la CEC. In mod normal trebuie sa fi intrat exact cat ai platit tu pentru ca acel comision platit de E.On CEC-ului pentru faptul ca ii incaseaza facturile se ia pe total incasari din contul E.On.

Daca mai ai facturile incepand cu prima factura de la ei pe care figurezi cu sold debitor anterior 0 si toate chitantele cu care ai facut plata facturilor ulterioare acestei facturi cu sold 0 si daca chitantele pana la zi acopera perfect facturile, le poti face o sesizare si le ceri restituirea sumei platite in plus, 8 ron, si cea pentru reconectare. Le poti cere in scris sa iti transmita fisa clientului de pe codul tau de abonat din contabilitatea lor si o analizezi cu facturile si chitantele tale.
Incearca sa vorbesti cu ceva sefi de pe la ei. Ai surprins destul de plastic nivelul de pregatie profesionala a celor care lucreaza prin CRC-urile lor ( CRC = centru de relatii cu clientii). Daca nu iti zic nimic atunci poti sa te duci la ANPC.

This post has been edited by daniel_p: 11 Jul 2008, 19:05

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
slaiciprian
post 11 Jul 2008, 20:13
Post #11

Membru

am fost deja la opc. dupa 5 minute. suma de pe chitanta corespunde cu cea de pe factura. cred ca nu sunt primul care plateste la cec, nu cred ca de acolo e problema.
eu sunt surprins de jegosia unei astfel de firme mamut care profita de faptul ca au monopol si esti consumator captiv ca sa faca din tine ce vor.
solutia normala si eleganta in viziunea mea: la primul meu telefon, cand mi-au spus ca m-au deconectat pentru 4 ron, putea spune " calculatoarele sunt de vina (sau gaseau ei o scuza), nu e nici o problema, sunteti client bun-platnic (media mea lunara de consum e peste un milion), trimitem echipa sa va conecteze in seara asta, dar dumneavoastra sa treceti neaparat maine pe la noi sa rezolvati problema"
nu era corect asa? a doua zi nici nu m-ar mai fi interesat ce inseamna cei 4, 8 sau cat mai putea fi, plateam ca suma oricum e modica. dar asa eu am ramas cu nervii, ei cu scandalul si publicitatea + ce mai urmeaza.
dar nu, ei trebuie sa fie niste porci care umbla dupa profit in buzunarul patronului. ca de, e recesiune. iar actionarii trebuie multumiti, deci scopul scuza mijloacele.

prieten cu e-on? i-as strange de gat cu cea mai mare placere.

This post has been edited by slaiciprian: 11 Jul 2008, 20:19

--------------------
dacia 1310 1990

+
vijelie
post 11 Jul 2008, 20:34
Post #12

membru violet

Eu m-am dus sa platesc factura de curent la un BCR, era la 2 pasi de mine. Si duduia de la casa mi-a repetat de cateva ori ca la suma din factura se adauga 5 ron comisionul bancii. E posibil sa fie ceva de genul asta si in cazul tau. Rabdare.

LE si nu mai visa cu ochii deschisi la faze de genul "client bun platnic", ei au venit in El Dorado (adica Ro) sa faca bani, nu sa fie amabili cu noi.

This post has been edited by vijelie: 11 Jul 2008, 20:36

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
St
post 11 Jul 2008, 20:44
Post #13

Membru

Asta denota nivelul din Romania...

Azi nu e Vineri? wacko.gif

This post has been edited by St: 11 Jul 2008, 20:45

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
vi_escu
post 11 Jul 2008, 23:22
Post #14

Membru somnambul

From: republica procurorilor

@slaiciprian
Nu te lasa, da-i in judecata, f*t*le muma-c*r de banditi. Eu am patit o chestie in '95, au incurcat nr. 16 cu 19 si m-am trezit cu partida inchisa pentru un functionar analfabet. Am castigat in instanta. Sunt prosti, sa plateasca.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
slaiciprian
post 12 Jul 2008, 12:59
Post #15

Membru

momentan astept raspunsul de la opc.

altele de-ale noastre:

"-ohohooo!
eu am patit una si mai frumoasa acu' cativa ani cu cei de la Distrigaz Nord.
m-au deconectat de la gaz fiindca m-au confundat cu un vecin care nu platise si îi semana un pic numele de familie cu al meu.
pt.ei a fost totuna! ce conta o litera-doua in nume, acolo?
iar eu am stat fara gaz 2 zile si cu rusinea ca m-au spus tuturor vecinilor care le-au iesit in cale ca-s rau platnica si au venit sa-mi taie gazul! nici macar nu eram acasa si nu mi-au lasat nimic in cutia postala sau o hartie pe usa, despre isprava lor. iar rau-platnicul cu pricina era bine-mersi!
acum rad dar atunci am crezut ca fac infarct de nervi si indignare. vroiam sa-i dau in judecata si tot tacamul..."

"infinion claudiu: inca tu stai bine ion cel slab de la piata platise maicasii de la tara factura inainte pe 1 an si-i taiase lumina dupa cateva zile
infinion claudiu: dupa ce s-a dus la astia cu facturile vroiau sa-i ceara si deschiderera ca sa-i puna din nou"

tot azi mi-a povestit cineva ca socru-sau nu platise la e-on si i-au taiat curentul vecinului in locul lui, i-au dat drumul dupa o zi juma.

http://www.b-o.ro/barlad-31-E-ON-isme---Do...ne-factura.html

--------------------
dacia 1310 1990

+
daniM
post 12 Jul 2008, 17:41
Post #16

Membru autentic

From: Gugulania

Ai dat mail la e-on deutschland?

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
body
post 12 Jul 2008, 18:48
Post #17

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Si eu am patit o chestie de genul asta acum ( circa ) 7-8 ani cu renelul . Eu stau la casa pe o alee particulara de acces cu poarta la intrare . Un bizon de la Renel ( care probabil nu stia ce e aia poarta ), a intrat pe alee si se suia pe stalp sa-i taie tatalui meu curentul sub pretextul ca nu ar fi platit - tata era la curent cu plata - deci era o incurcatura la ei . Eu cand am vazut bizonul ( era un mos la vre-o 60 de ani utilat cu o bicicleta antica ) m-am dus la el , l-am luat de o aripa si l-am dat afara pe poarta aleii. I-am spus ca daca il mai prind ca intra pe poarta ( repet este alee privata , nu drum public) ii rup picioarele si apoi il si reclam la politie ca a furat ceva !
Ii aratasem prostului facturile platite , el o tinea una si buna ca trebuie sa taie curentul . Sunt multi imbecili la regiile astea care au monopolul asupra curentului , gazelor etc.

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 14:15
Forum Renault