pierdut certificat de nastere
![]() ![]() ![]() |
pierdut certificat de nastere
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
pentru duplicat trebuie sa te duci la primaria unde ti-a fost eliberat acel certificat, cel mai bine intrebi acolo. vad ca esti din brasov; mai multe informatii afli de aici:
http://www.brasovcity.ro/index.php?cop=126...ow_directie.php This post has been edited by hash: 14 Jul 2008, 20:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
mersi hash
am fost azi la birou...si gagica de acolo era foarte de treaba...cele 48 ore pe care trebuia sa le astept pt un duplicat s-au restrans la 3 ore... ma duc dupa ora 3 sa-l ridic:) |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu patitsem tot cam asa, dar intr-un final l-am depistat prin niste acte mai vechi. Era mult mai nasol ca trebuia sa ma duc la Bucuresti pentru el, fiind nascut acolo.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alin Calu |
![]()
|
GATAAAAAAAA....am certificat de nastere nou-nout...si nu e duplicat...e original (ca e model dinala nou
![]() ady77, n-am deschis usa cu capu...toata treaba m-o costat 1.220.000 lei vechi: -1.000.000 amenda pt pierderea actului -100.000 taxa pt urgenta -120.000 taxa de arhiva multam fain tuturor pt informatii |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
caaaaaat??? 1.220.000 amenda??? eu l-am scos acu` 2 luni si am platit 1 leu (10.000 lei vechi) la administratia financiara si am facut o cerere. Atit. A doua zi aveam certificatul tip nou.
LE. Sa nu va ginditi la spagi etc. Nu se plateste amenda, nu se plateste nimic. Dar poate difera de la judet la judet si de la primarie la primarie. This post has been edited by brvictors: 15 Jul 2008, 15:52 |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se mai uita si la om...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:49 |