Politia romana strikes again, cum poti sa incalci cat mai multe reguli
![]() ![]() ![]() ![]() |
Politia romana strikes again, cum poti sa incalci cat mai multe reguli
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si astia ne amendeaza pe noi...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pff.... si voi acum! erau in misiune!!!
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Cand au trecut dubla linie continua trebuia sa intre in ei de pe contrasens un camion .
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Ei fac asta la ordinea zilei, noroc ca i-au prins cu camera de filmat sa-i vedem si noi, dar probabil daca le-ar zice cineva ceva, ar zice ca sunt misiune
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
N-ai cu cine...,niste tarani...pardon, intelectuali...
![]() Ar trebui pusi la :NU faceti ca ei. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Peste tot fac asa, eu numai in vara asta m-am saturat cite infractiuni rutiere facute de politisti am vazut...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si ce-i de facut? te duci sa le dai amenda?
fiecare cu cat il duce capul... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dinoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
...si voi acum! Daca voi a-ti fi corecti in trafic as intelege, dar cati dintre noi respecta in totalitate regulamentul rutier? Vorba aceea: "sa faci ce zice popa, nu ce face popa" sau "bine ca vedeti paiul din fata colegului si nu barna din fata voastra"...nu pot sa-mi dau seama care se potriveste mai bine
![]() 16 Jul 2008, 10:57: Si nu, NU am rude in politie, din cate stiu eu! ![]() This post has been edited by dinoss: 16 Jul 2008, 10:57 |
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca pe noi are cine ne amenda, dar pe ei cine-i mai trage pe dreapta?
daca ar fi cum spui tu, ar insemna ca e ok ca politistii de la omoruri sa aiba o a 2-a slujba de asasini platiti, aia de la furturi sa te inghesuie in tramvai.... |
-------------------- |
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Bineinteles... daca facea asa ceva un sofer de rand, fara rude si fara pile in politie... nu mai avea carnet! Pun pariu, daca s-ar face un sondaj cu testarea politistilor de la circulatie referitor la cunostiintele din codul rutier... nu ar face mai mult de 15 puncte din 26
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
dinoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Fii serios! Chiar nu ai vazut pe nimeni facand asa? Ma refer la participantii la trafic!
Si iti dau si dreptate ca sa nu fiu o persoana prea drastica, referitor la cunostiintele lor! Dar un lucru care mi se pare nedrept legat de ei e ca ii vad din ce in ce mai des prin tara, in masini logan galbene fara nimik inscris! Pentru mine e clar, orice e permis atata timp cat esti sigur pe ceea ce faci, nu incurci traficul si mai ales, nu ai provocat accident! ![]() |
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu e vorba ca si noi "mai facem" ci e vorba ca noi cand facem, facem pe riscul nostru, eu de cate ori calc continua stiu ca risc 6 puncte penalizare, ei o fac la sigur ca nu au ce pati. Cine le da lor amenda ?
In momentul cand se vor sanctiona si masinile de politie cand fac astfel de manevre, si voi sti ca si ei fac "pe barba lor" manevrele astea, atunci nu voi mai comenta, pana atunci, cat timp eu daca fac sunt prins si ei fac ca n-are cine sa-i prinda, voi comenta. Singurul lucru care pot sa-l spun in apararea lor e ca probabil si eu as profita de faptul ca am masina de politie, daca as conduce una. Dar asta nu inseamna ca e si corect. Doar ca, sa fim sinceri, sunt si ei oameni, si noi la fel. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Oare ne mai mira ceva?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:22 |