La ce service schimb o portiera lovita?, Lovita de un camion...
![]() ![]() ![]() |
La ce service schimb o portiera lovita?, Lovita de un camion...
radoo.ro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
masina
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Altu... da in ce oras? Daca iti zic unul din cluj ii ok?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
presupun ca arges dupa numarul de inmatriculare... daca erai atent observai
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am observat numarul de inmatriculare, dar nu crezi ca cel care cere un sfat trebuie sa precizeze orasul in care ar fi interesat? Arges ii un judet, nu oras.
Municipii * Pitești (reședința de judet) * Câmpulung * Curtea de Argeș Orașe * Costești * Mioveni (1996) * Topoloveni * Ștefănești (2004) |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
si iti zic eu ca daca ii ziceai omului un service anume BUN din alt oras dar in acelasi judet fii tu sigur ca ala s-ar fi dus acolo.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
radoo.ro |
![]()
|
repet e vorba de bucuresti. usa spate stanga logan albastru nemetalizat. stie cineva un service care o schimba?
|
--------------------
Nu
am
masina
|
|
Serje |
![]()
|
No de asta ce mai zici tester?
Ca sa te repeti, trebuia sa mai fi spus odata, cel putin. Cat despre raspunsul tau, nu stiu daca o sa-l primesti aici, eventual pe pm, ca ii cam o ilegalitate ce vrei tu. This post has been edited by CuTzU: 19 Jul 2008, 11:04 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radoo.ro |
![]()
|
si tot pe PM pot spune si numele firmei de asigurari care repara masini pe casco doar in 48 de ore
![]() |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 07:29 |