Cel mai mare shootout din Sua, Un roman a intrat in istoria Sua
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cel mai mare shootout din Sua, Un roman a intrat in istoria Sua
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
A fost facut si un film dupa acest jaf, filmul se numeste 44 MINUTES, iar daca imi aduc aminte, unul dintre hoti era roman
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cica n-aveau nici o treaba cu banii. Doar se credeau de Niro si Kilmer in Heat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
C@talin |
![]()
|
ei au facut asta ptr altceva,nai vazut ce calm lasa geanta de bani jos si incepe sa-i ciuruiasca cu AK-ul
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Jul 2008, 20:47 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta am zis si eu. Vezi ca ai uitat ultimele 2 parti cand il lasa pe romanas sa crape acolo sangerand...nu ca m-ar deranja.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Politia in state are 9mm, ca munitie, nu i-a aranjat SWAT, s-au imprumutat de niste M4A1 de la numeroasele magazine de arme si munitie existente
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Politia in state are orice calibru doreste posesorul intre 22 si 45 la handguns. Romanul a fost aranjat de SWAT, impuscat in picioare si lasat sa moara din cauza hemoragiei pe motiv ca erau multe victime si prima data s-a acordat ajutor nevinovatilor. Cand au ajuns la el era prea tarziu. Al doilea raufacator s-a sinucis dupa ce a fost ranit.
Titlul e gresit parca e din Libertatea cel mai mare jaf din USA in conditiile in care nu au reusit sa fuga cu banii si oricum suma luata era una derizorie, e prea mult spus cel mai mare jaf. Erau niste amatori drogati care s-au jucat de-a robocop si au iesit pe locul 2. Nu au folosit nici o munite speciala pur si simplu asta e forta unei arme automate care penetreaza o masina dintr-o parte in alta fara probleme. Parintii romanului au dat in judecata politia nu stiu daca au si castigat ulterior si apoi i-au facut romanului si un site in care il prezinta ca o victima. |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
A fost și un film cu aceeași denumire - ”44 minutes” - despre jaful respectiv.
LE: http://www.imdb.com/title/tt0362389/plotsummary This post has been edited by Lostboy: 25 Jul 2008, 07:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare in ce alta tara se putea intampla una ca asta?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 11:35 |