mi s-a rupt scaunul, dacia break
![]() ![]() ![]() |
mi s-a rupt scaunul, dacia break
steph |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|||
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Vezi ca e periculos sa circuli asa.
Intr-o manevra periculoasa e posibil sa ramai fara spatar si esti accident. Eu nu stiu daca este mecanisn de schimb si daca se poate schimba, ceea ce stiu e ca se sudeaza si ramane fix. Cauta sai gasesti pozitia care convine ca dupa cel vei suda nu o sa-l mai poti regla. Bafta. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cauta pe tuning un topic cu schimbat scaune pe berlina.
In principiu se potriveste orice, evident cu adaptari. Se super merita sa pui ceva din dezmembrari pt ca sunt fff ieftine si mult mai confortabile. Mai exista si in bucuresti, undeva pe prelungirea ghencea (s-a discutat si despre asta, daca o sa cauti sigur vei gasi) despre un atelier care reconditioneaza scaunele. Poate reusesti daca vrei, sa-l repari pe ala vechi acolo. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
da e destul de naspa situatia ca a inceput sa cada din ce in ce mai des in mers si e aiurea senzatia
![]() cred ca pana imi dau ai mei bani de scaun zilele astea dupa scoala o sa il schimb cu cel din dreapta ![]() sper sa se potriveasca in privinta demontarii am vazut ca sina e prinsa in 4 suruburi fiecare (imbus parca) |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Pana cand il schimbi/repari poti sa-l tii cu centura (treci centura prin spatele scaunului si o strangi dupa ce fixezi scaunul in pozitia dorita...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
am avut si eu un vecin caruia i s-a rupt tot asa si a mers in dezmembrari si si-a luat scaune de opel astra parca
oricum daca nu de la astra da is sigur ca de la ceva opel si a trebuit sa-i fac o mica modificare ultima gaura de la sina in partea din spate trebuia mutata intr-o parte cati va mm l-o costat parca 900 aman2 |
-------------------- |
|
steph |
![]()
|
am gasit solutia
![]() ca printr-o minune s-au potrivit gaurile din suporti ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si nu e nasol? ca doar cel de stanga e pt stanga si cel de dreapta pt dreapta
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mercedesu a mers 20 de ani pe rotite in exterior si nu numai mercedesu...cam toate care aveau cotiera...
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristiano_19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 September 09 ![]() |
am 2 scaune honda,150 ron,sunt adaptate pt berlina,scoase d p dacia mea...tetiere,reglabile + confort maxim
|
--------------------
dacia
1300
1994
- gr-03-cvb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:29 |