Vreau sa "izolez" loganul, merita?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa "izolez" loganul, merita?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si cand zic ca nu s-a schimbat mare lucru de la Dacia 1300 incoace tare se mira unii..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca ti-as zice ca am auzit asta si la altii cu masini mai scumpe te-ai mira?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
je_design |
![]()
|
nu e vorba de masini ieftine sau scumpe, e vorba ca o "izolare" nu strica , ci dimpotriva e o protectie in plus impotriva sarii si criblurii de pe drumurile noastre. si poate se mai reduce si zgomotul
![]() s-aveti o zi buna! |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
je_design |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Stai nene potolit, mai rau faci!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@je_design - ca ai prezentat tu acolo in poze este asa numitul "antifon cauciucat". Este utilizat pentru a oferi protectie anticoroziva si izolare fonica. Se aplica pe "burta" masinii la exterior. Am "tratat" in felul asta fosta dacia 1310 (curatare rugina si aplicare grund plus antifon cauciucat). Nu stiu daca e cazul la Logan, dar daca tii neaparat poti sa il antifonezi. Curati bine de tot de praf/mizerie, curati eventualele puncte de rugina, aplici grund unde e cazul, aplici antifon, lasi sa se usuce.
Cand citisem prima data topicul credeam ca doresti o antifonare a usilor, plafonului, podelei cu diverse materiale cum ar fi folia pee, nu antifonare "clasica". Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
je_design |
![]()
|
exact, pe "burta" vreau sa il "antifonez"
![]() |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
vezi ca antifonul ala nu se da peste vopseaua care o ai acuma; cel mai bine ar fi sa dai jos antifonul existent, ca sa mai si prinda. altfel o sa ti se exfolieze dupa un an. daca tabla nu e pregatita suficient de bine, o sa inceapa sa ti se exfolieze oricum, poti sa dai si un metru grosime de antifon.
(da' cat vrei sa te tina loganul ala?! 6-7 ani nu-ti ajunge ? parerea mea e ca nu merita sa-ti faci de lucru. nu merita nici daca e bmw, cu atat mai mult la logan. ati ramas cu sechele ..) |
--------------------
-
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cum am zis, mai rau faci, nu vei putea curati perfect suprafata cu timpul vor aparea "pungi" in care se va strange apa si alte impuritati ce iti vor distruge stratul de antifon original. Este o lucrare complicata care necesita conditii speciale, pe "canal" n-ai sa reusesti decat sa strici si sa te chinui...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa lasi masina asa, te complici si s-ar putea sa faci mai mult rau decit bine, in plus de asta loganul nu arata rau de loc pe dedesubt, cel putin al meu dupa 3 ani e ok.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ai cumparat deja antifonul? Daca da da-l cadou unuia cu 1300.
Ai vazut pe undeva rugina? Eu in 30 de luni nu am vazut, bine nici nu am cautat cu lupa. Ce vrei tu sa faci suna cam asa. Cumperi mobila lacuita, dai jos lacul ca sa-l dai cu alt lac. Asta vrei sa faci? Sau asta? Cumperi mobila lacuita si o mai dai cu un strat de lac, asa sa fie. Daca nu ai ce face, fa-i altceva . |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e f prost aintfonu ala:)) da e ieftin:))
cumpara autovopant de la policolor-e mai scump dar e...alta viata:) Attached thumbnail(s) autovopant.jpg ( Size: 17.89k ) Number of downloads: 82 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.375 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare cred eu ca daca faci asta renunti la garantia anticoroziune.... e drept ca e numai 6 ani, insa o fi buna.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:09 |