Antifurt roti pierdut.
![]() ![]() ![]() |
Antifurt roti pierdut.
Davala23 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ce fel de antifurt ai la roti si din ce oras esti?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Davala23 |
![]()
|
Bucuresti.
Si nu stiu modelele de antifurturi de pe piata sa iti spun de care am eu.Un prezon cu alt model in cap. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Desfaci antifurturile cu un cleste de tevi. Daca sunt cu camasa alunecatoare, tai intai camasa. Sau cauti un atifurt la fel si ii folosesti cheia
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Davala23 |
![]()
|
Nu stiu cum arata un cleste de tevi, am sa caut si am sa incerc.Prezoanele sunt cu camasa si au fost stranse cu pistolul si ultima data am rupt 2 chei ca sa scot o roata.
O mai pot vinde si nu zic, nu? ![]() Multumesc. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
...
Attached thumbnail(s) cleste_tevi.jpg ( Size: 20.43k ) Number of downloads: 153 cleste_tevi_2.jpg ( Size: 5.63k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Davala23 |
![]()
|
Multumesc mult, dar nu pot folosi clestele asta pentru ca jantele sunt de aliaj si prezoanele sunt inauntru.
This post has been edited by Davala23: 28 Jul 2008, 13:45 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
klaus |
![]()
|
Atunci poti incerca cu extractoare (desi nu cred sa dea rezultate) sau cu gaurirea prezonului.
Incearca sa intrebi la o vulcanizare, ca aia s-au mai lovit de asa ceva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu e mai simplu sa te duci in targ si sa cumperi un set de prezoane antifurt? Au tot ce iti trebuie ca sa le desfaci pe ale tale.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Davala23 |
![]()
|
Am mers la un magazin de piese Dacia, am probat cam 10 chei de antifurt si nu s-a potrivit niciuna, gandesc ca sansele de a nimeri sunt foarte foarte mici,in schimb am vorbit cu un strungar sa imi ia un mulaj si sa imi reproduca tiparul.
Mai exista varianta de a suda un T de prezon pt a-l desface, pt cine se va mai confrunta cu astfel de probleme. In Vitan nu merg pt ca sunt convins ca nu o sa rezolv nimic si mi-e scarba de tigania aia de acolo. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:25 |