vreau sa cumpar planetara din vitan, de la ce stand?
![]() ![]() ![]() |
vreau sa cumpar planetara din vitan, de la ce stand?
Cypy_boss |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 7 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 confort
- BR 11 JGG
|
|||
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Hai sa te indrum ca vad ca in fiecare zi e gol pe aici! In Vitan, randul al doilea din dreapta (al doilea dinspre practiker) cum intri e al treilea sau al patrulea stand (D-l Salcianu)! E un om super corect, si toate piesele lui sunt de origine si au adaosul cel mai mic, e chestie veificata! Preturi nu prea stiu! Bafta si astept si eu sa-mi cat a costat
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
Cypy_boss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 7 December 06 ![]() |
Multumesc pentru informatie, insa am cumparat luni. Planetara a costat 240 ron si e facuta la iasi(are garantie 24 de luni) Standul e localizat pe ultimul rand din dreapta si era un domn super ok care mi-a spus ca nu e ca una de origine, dar e destul de buna(raport calitate/pret)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 confort
- BR 11 JGG
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Doamne ajuta sa te tina! Eu nu cred in planetarele de Vitan decat daca cunosti pe cineva pe-acolo...
|
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
rba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 19 April 05 ![]() |
dragilor,
de ce oare cumparati prostii din vitan, eu nu va inteleg..... iata exemplu: planetara CIFAM, articulatie cu bile la roata si tripoda la cv, cod: 655-526 Stanga 655-527 Dreapta incerc sa pun si un link: http://www.cifam.it/siti/catalogo/trasmiss...%20&marca=DACIA (e aiurea rau linkul dar am verificat si merge) va urez numai de bine! cu stima, rba |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 1310 Ti
- B ** ***
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Un pret pentru astea ?
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
rba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 19 April 05 ![]() |
cauta un distribuitor de pese de la CIFAM si roaga-l sa-ti faca o oferta
cu stima, rba |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 1310 Ti
- B ** ***
|
|
ZappaUKu |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 30 July 05 From: xx - xx ![]() |
trebuie sa imi schimb si eu planetarele ... de care imi recomandati sa cumpar de fabrica (aprox 400 roni bucata) sau spre care sa ma orientez? cele de la cifam sunt ok?
|
--------------------
xx
xx
xx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:50 |