SAGEM, cum sunt ???
![]() ![]() ![]() |
SAGEM, cum sunt ???
maxx |
![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxx @ 10 Jan 2005, 19:48) cine are sagem ??? ce parere aveti ??? sunt slabe ??? am auzit ca astea si cu telit sunt no.1 la defectiuni si probleme... Mi-as lua si yo unu ca-i tare ieftin... Se produc in franta ??? sau compania "mama" e in franta... Nu te-as sfatui sa-ti iei Sagem. Sotia si sora mea au avut Sagem 3026 si ambele au sucombat la nici 1 an de la cumparare. Pierdeau semnalul, haraiau... Cand am incercat sa le repar, la cate service-uri am fost toti mi-au zis ca Sagem sunt tel proaste. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
my5-2 e copie dupa nokia 6100,
parerea mea, si arata SUPER ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un My-x 3-2. Merge bine, dar are doar o luna. Bateria tine cam 5-6 zile, nu 300 de ore (e drept ca si vorbesc destul, asa ca s-ar putea ca in stand-by sa tina bine). Semnalul receptionat e foarte bun.
EDIT: am mai avut un 835, care m-a tinut doi ani, pana l-am scapat a n-a oara pe asfalt. Ala era mai bun la semnal decat nokia 3210 (ambele connex, ambele vechi, ambele functionand bine: in Fire, langa bar, al meu avea 4 linii de semnal, iar nokia-0). Dezavantaj maricel: se incarca greu (4-5 ore). This post has been edited by tatabobu: 10 Jan 2005, 17:59 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
pai tocmai la asta m-am oprit yo
![]() This post has been edited by maxx: 10 Jan 2005, 17:57 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
eduardponovescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 33 Joined: 1 August 04 From: Bucharest ![]() |
Am avut Sagem 3026, My-x5. Au un meniu foarte bun dar sunt slabe la partea de soft. Un telefon adevarat se numeste NOKIA 6230(numai cartofi prajiti nu face). Parerea mea e ca NOKIA e cea mai buna marca de telefoane mobile cu conditia, sa fie facute in Danemarca.
|
--------------------
Dacia break
1310 CL
1999
|
|
maxx |
![]()
|
stiti vreun forum de tel ? pe unde as putea citi...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate despre modelele mai noi nu am informatii, pentru ca in ultima vreme nu prea m-am interesat, dar primele modele apareau in clasamentul revistei connect cam pe ultimele locuri. (http://www.connect.com.ro/revista/).
QUOTE(eduardponovescu @ 10 Jan 2005, 18:09) ....cu conditia, sa fie facute in Danemarca. ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(eduardponovescu @ 10 Jan 2005, 19:09) Prietena mea are un My-x5 de 2 ani (cadou de Craciun ![]() Foarte bun, daca nu te intereseaza gagdeturi gen camera, bluetooth (are infrared pentru poze, poti sa ii pui mp3 ca ringtone!) e si foarte ieftin (mai nou ![]() ![]() ![]() Personal prefer telefoanele cu cat mai multe functii pe ele, si sa fie cat mai mici ca marimi si volum, asa ca probabil nu voi avea un Sagem prea curand ... @ maxx: forum avea raposatu' marescosmin ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 10 Jan 2005, 18:56 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
De cand se face Nokia in Danemarca ?
Eu stiam de Finlanda, Ungaria, Germania... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Omul a vrut sa spuna Finlanda..
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Astea noi nu stiu cum or fi, dar eu am avut unul prin '98, care mi-a dat mari batai de cap. De la o saptamina numai prin service-uri a stat si de atunci am jurat sa nu ma mai uit la marca asta.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
m-am jucat aseara cu un mx 5 2 si e super telefon. habar n-aveam ca stie asa de multe. se misca foarte bine meniul , are un ecran de neam prost si mai e si ieftin .
www.gsmarena.com astia fac fel de fel de reeview uri . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
QUOTE(maxx @ 10 Jan 2005, 17:48) cine are sagem ??? ce parere aveti ??? sunt slabe ??? am auzit ca astea si cu telit sunt no.1 la defectiuni si probleme... Mi-as lua si yo unu ca-i tare ieftin... Se produc in franta ??? sau compania "mama" e in franta... iai fara grija.eu am un myx 5 si sunt super multumit de el.nu mai spun de cate ori a fost scapat pe jos.tine si bateria are si semnal si de cateva luni(vreo 6)nu mia facut nici o problema |
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
www.mobile-review.com
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-ai luat-o inainte, e cel mai tare site de review-uri taie rusii in carne vie.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
maxx |
![]()
|
o fii bun site-ul...
dar sagem au cam putin si myx5-2 deloc... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
GeorgeB si VladG, da eu ce postez tata?
![]() ![]() ![]() Site adevarat pentru toate marcile este Howards' Forums. Dar e imens. Pentru fanii SE (exclusiv) exista ceva mai bun: esato. Si cam atata. ![]() My-x5-2 e un mobil bun parerea mea, e bazat pe acelasi "engine" ca my-x-5, arata super misto (dupa mine) si la pretul lui (je) consider(a) ca e un best-buy ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
am un Sagem myx5m de aproape 1 an ... si am doar doua vorbe ... foarte bun (evident la cati bani am dat pe el 52 USD+TVA) este adevarat nu face poze, nu canta cucu nu face cartofi dar incolo este super ... apropo ptr. ahtiatii de Nokia cand o sa vina si Nokia cu un telefon mobil la 50 USD care sa aiba in cutie, evident gratis, discul original cu licenta si toate programele necesare cuplarii unui mobil la calculator (fax, date, e-mail, download de pe my sagem) sa ma anuntatai si pe mine ...
This post has been edited by luxcor: 11 Jan 2005, 15:04 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
maxx |
![]()
|
Telefonul este pur si simplu impecabil!
Am telefonul si incarcatorul. Pozele sunt superbe. Senzor CCD! Camera VGA 640/480 TFT 65.000K 128/160. Restul il stiti Pret 160$ Urgent. Ce inseamna CCD ??? astea-s niste poze... ce parere aveti ??? This post has been edited by maxx: 11 Jan 2005, 20:33 Attached thumbnail(s) mARFA.jpg ( Size: 98.87k ) Number of downloads: 48 andone.jpg ( Size: 48.98k ) Number of downloads: 46 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Sagem e telefonul meu de suflet! Am avut in 99 Sagem 830.. Acum am Myx C 2 .. Cel de la Connex, din oferta... Decapotabil, foarte mic, argintiu, color,polifonic si tine bateria 5 seri, adica 6 zile! La cat a costat ( 2.200.000 ) face TOTI banii!!
Este telefonul cu cel mai prietenos meniu.. Incearca Nokia sa faca ceva asemanator... Sagem 4ever! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Valentine |
![]()
|
maxx, telefonul NU are cum sa fie CCD. Primul telefon cu CCD a fost SE S700 care costa de 5 ori mai mult decat My-X5-2, si mai mult decat orice telefon facut de sagem pana acuma. deci cine ti-a spus asta e un mare mincinos.
Camera este un evident CMOS, si fac pariu cu cine vrea ca asta o sa spuna si pe site-ul oficial SAGEM ![]() Iar ecranul la pretul asta sigur nu este un TFT, ci cel mult un CSTN. N-am timp acuma sa caut pe site-ul oficial dar sunt 90% sigur ca astea sunt datele problemei. Acuma pe eurogsm.ro (care sunt relativ scumpi) acest telefon este http://www.magazineurogsm.ro/produse/telef...X-5-2,1374.html 4,389,000 lei cu abonament orange 4$ / 12 luni. Fara abonament este +1,000,000 (sau ceva in genul), deci ajunge cam la acelasi pret, sau un pic mai scump la ei (dar repet nu sunt clar cei mai ieftini!), in schimb ai garantie 1 an. Eu personal as merge pe varianta luat din magazin daca planuiesti sa il tii 1 an ![]() (daca persoana care vrea sa ti-l vanda ti-a zis ca e ecran TFT si camera CCD, te sfatuiesc sa nu cumperi din start -> cine te minte, poate la fel de bine sa te si fure). |
--------------------
Ford
Focus
|
maxx |
![]()
|
BAH !!!
Care-i faza cu minutele de la orange, cica dupa 8 luni... am peste un an si nu vad nimic... Minutele-cadou lunare se considerã incluse în abonament, se alocã la data de facturare si se reporteazã de la o lunã la alta. Numãrul maxim de minute ce pot fi reportate este egal cu numãrul de minute incluse în abonament. Minutele aniversare nu se reporteazã. asta ce vrea sa zica ??? |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Valentine |
![]()
|
Pana la urma ti-ai luat telefonul de la ala?
![]() ![]() Depinde de ce abonament ai la Orange. |
--------------------
Ford
Focus
|
maxx |
![]()
|
tel o sa-l iau nou de la orange, in cateva zile...il iau cu acceasi bani...am puncte si altele...
![]() ab de 4 dolari...plus optiuni... scrie clar la thank you ca primesti 10 min dupa opt luni...yo nu primesc nimic...tre sa activez ceva ?? This post has been edited by maxx: 13 Jan 2005, 15:20 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Valentine |
![]()
|
Nu mai sigur le ai. Suna la 411 si intreaba-i pe ei cel mai bine.
|
--------------------
Ford
Focus
|
theodor_gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 November 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(maxx @ 13 Jan 2005, 13:08) Maxx, daca ai primit la abonare 10 minute gratuite pe viata, sa stii ca minutele alea sunt cele care le primesti dupa 8 luni. Am patit-o si eu. Asa ca o sa mai primesti ceva minute dupa 2 ani. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- GL 07 DFI
|
|
maxx |
![]()
|
fuck
![]() se putea sa nu aiba astia o schema... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:38 |