editare posturilor.
![]() ![]() ![]() |
editare posturilor.
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Depinde de timpul disponibil al moderatorului.
Pentru a cere explicatii, raporteaza respectivul post si pune intrebarea. Moderatorul in cauza iti va raspunde. Daca ti s-au editat grosolanii, mojicii sau afirmatii rasiste, sovine sau discriminatorii, nu mai intreba! Nota: Raspunsul meu nu are nici o legatura cu "musca pe caciula" ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inteles mecanismul..
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Probabil te referi la postul editat de mine la Intalniri. Daca ti-as fi modificat ceva, gen cenzurat cuvinte sau corectat limbajul IRC, as fi dat o explicatie, asa nu am crezut ca e necesar avand in vedere ca singurul scop a fost sa curat topicul de off-uri aiurea, printre care o replica a ta.
Puteam sa sterg postul cu totul, era mai simplu, dar cum primul rand era o replica normala catre sadi, am spus doar sa iti elimin randul care a inceput toata nebunia de p-acolo. Cu alte cuvinte, mi-am facut "datoria" cu simt de raspundere si rabdare, irosind mai mult timp editandu-ti postul cand un simplu click stergea tot si terminam mai repede, si am considerat ca o explicatie cu rosu, care ti-ar fi "murdarit" postarea, nu era necesara. Nu vad cu ce te-a deranjat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
alex tiam multumit de explicatie acolo...
ideea este sa nu ti se editeze postul, sa fii tras la raspundere pt noul sens....ca nu iti dai seama mereu (nu vezi ca a fost postul editat de moderator sau de user, decat daca citesti pana la capat bara cu post editat de...) scriu mai greu de pe pda...sper sa intelegeti ceva |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ok, daca se mai intampla sa-ti editez un post voi include explicatie, indiferent de motiv.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
oki am inteles ideea...eu vroiam unele lamuriri de principiu....
alex scuze daca teai suparat... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu m-am suparat, de ce sa ma supar ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@A l e x, finca asa esti tu, mai suparacios
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
supararea cand imi vine
dau cu warnu' dupa' tine ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
d.p.m.d.v. se poate inchide
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 22:34 |