Mufa Alarma DSN, Semnificatie culori fire
![]() ![]() ![]() |
Mufa Alarma DSN, Semnificatie culori fire
juliano |
![]()
|
||
![]() Sofer Forumist Group: Members Posts: 66 Joined: 31 July 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010/Best
- inmatriculata _____________________________________
Grazie / Cordiali saluti / Kind Regards / Cu Stima / Mit freundlichen Grüßen, |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce nu functionaeaza? Alarma sau inchiderea?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu vreau sa mai deschid alt topic si scz ca scriu aici dar am si eu o problema similara. La mine nu se "aude" alarma. Cand am cumparat-o avea scoasa mufa din chestia de langa rezervorul pt parbriz, e pe partea cealalta in dreptul bidonului de antigel, cred ca e de la alarma... era scoasa mufa, am bagat-o , dar tot nu "urla", si nu vad unde e "goarna", pe unde ar trebui sa ma uit? Trebuie sa o resetez cumva alarma? ms
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Maskatu cred ca sirena ta a fost "mascata"
![]() Juliano sper sa te descurci. This post has been edited by doctorasul: 5 Aug 2008, 14:45 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am gasit chestia aia neagra care e pe partea cu antigelul... am infipt mufa la loc dar nu sesizez ceva special.. am cum sa verific alarma?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
juliano |
![]()
|
![]() Sofer Forumist Group: Members Posts: 66 Joined: 31 July 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc Doctorasule, este ceea ce vroiam, dar din pacate nu am avut timpul necesar la dispozitie, pentru ca am plecat in concediu. In fine, am gasit eu cu aparatul de masura cateva fire, dar pana la urma am rezolvat altfel, mi-am pus alarma direct pe firele din contact si de la butonul de inchidere centralizata.
Si inca ceva, pentru cei interesati: Alarmele din comert comanda Inchiderea centralizata prin relee, nu prin tensiune. Pentru folosirea mufei din fabrica pentru alarma trebuiesc facute improvizatii, sau daca nu, se poate apela la metoda folosita de mine: se dezizoleaza firele de la butonul pentru inchidere circa 1 cm, se leaga firele de la releu si se verifica corecta functionare inainte de a remonta butonul. This post has been edited by juliano: 23 Aug 2008, 09:39 |
--------------------
Renault
Symbol
2010/Best
- inmatriculata _____________________________________
Grazie / Cordiali saluti / Kind Regards / Cu Stima / Mit freundlichen Grüßen, |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:36 |