Moda, snobism, prostie, impotenta, ... inteligenta?
![]() ![]() ![]() |
Moda, snobism, prostie, impotenta, ... inteligenta?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
te simti ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ce te-ai gasit tu sa le strici "lipelile". Parca nu e voie cu reclama explicita-n semnatura, nu?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu am nimic cu referire la prosti. Asta inseamna ca trebuie sa imi editez semnatura ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca pana acum a fost moda ca la marca masinii sa trecem Indesit sau alta marca si nr de turatii pe centrifugare (
![]() ![]() Dar daca asa e mai cool... asta e. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred ca am avut prima semnatura cu referire la prosti de cand mi-am facut contu' in urma cu cu 4 ani.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
credeam ca atunci cand te certai cu ''sefu' p"
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Aug 2008, 00:50) Observ ca din ce in ce mai multa lume isi pune o semnatura cu referire la prosti. Io-s mai de la tara, da cred ca tipul asta de semnatura ii face mai inteligenti. Serios, cui ii pasa de asta? ![]() QUOTE(bion @ 9 Aug 2008, 09:23) Chiar ma intrebam cand o sa vina si replica 322-ista! Nu a durat mult! Oamenii sunt la butoane! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 9 Aug 2008, 20:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da pe membru ala de se enerveaza pe sine il stiti?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care, bre? Care-i ala de nu se suporta?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Ca sa intelegi IRONIK. Imagineaza-ti ca strangi un ban, vinzi ligheanul si dai un avans sa ai o masina buna....sa zicem (precum cea din imagine). Si apoi se trezeste unul sa iti ridice masina parcata neregulamentar dar e atat de prost incat nu este in stare sa puna funiile cum trebuie sub masina si acesteia ii cade botul de la 1.5-2m inaltime.
Se pune problema asa: munca ta de peste 15.000 EU vs prostia inimaginabila de 4 clase al unui tampit ce habar nu are cum "functioneaza" gravitatia. Si mai sunt si restul de prosti de la firma ce l-au angajat sa isi bata joc de masinile altora. Dar asa iti trebuie daca ai parcat neregulamentar. Ia aici amenda de 15.000 + EU sa te usture ..... Sa te vad apoi ca nu refluezi si nu te racaie toti prostii. Si cand zic prost nu ma refer la tantalai, aia nu sunt periculosi ci la cei ce fac astfel de grozavii ca cea din poza. Si sunt asa de muuuulti la noi ![]() P.S. In Bucuresti, zona Obor. Aviz amatorilor ! This post has been edited by Corbu': 10 Sep 2008, 10:24 Attached thumbnail(s) download.jpg ( Size: 58.07k ) Number of downloads: 216 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aoleo, n-as vrea sa fiu in pielea proprietarului!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Casco nu funtioneaza? isi vor recupera banii de la idiotii aia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Cum sa nu, judeca-te cu primaria sau eventual cu dobitocul vinovat, vezi sa nu aiba de unde sa plateasca. Si asta e cazul fericit. Mai grav ar fi sa spele putina si sa lase masina asa. Sa vad cum se duce proprietarul la politie sa declare ca a gasit-o asa in parcare. Nu o sa il creada niciodata desi asta e adevarul, nu o sa ii dea autorizatie de reparatie.
Oricum e de frecus si totul de la un cap de conserva. This post has been edited by Corbu': 10 Sep 2008, 10:42 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
argon |
![]()
|
se judeca firma de asigurari.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Aug 2008, 01:20) Observ ca din ce in ce mai multa lume isi pune o semnatura cu referire la prosti. Io-s mai de la tara, da cred ca tipul asta de semnatura ii face mai inteligenti. Daca asa se simt ei mai bine....sa puna semnatura cu manelisti, cu prosti cu ce vor ei. Or sa schimbe fix pix cu semnatura lor handicapata. |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Io zic sa-l postezi in topicu' lui cu agramaticalitati!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Chestia cu ridicatul masinilor parcate neregulamentar si "atingerrea" lor in timpul procesului este o treaba care se intampla peste tot in lume. Cat timp nu exista un proces verbal de predare/primire a unei masini (in care sa se specifice starea ei) poti foarte linistit sa iti iei masina din parcul auto unde este dusa dupa ce a fost ridicata cu zgarieturi, usoare lovituri si, culmea, nu ai ce face in priviinta asta. Asa ca, mai bine parchezi regulamentar si mergi un pic pe jos .. e si mai ieftin si mai sanatos.
P.S.: eu unul as returna TOATE masinile ridicate pe motiv de nerespectare a legii cu zgarieturi/lovituri usoare dar foarte inestetice. Sa vezi dupa aia ce frumos o sa parcheze lumea. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eh, daca ai fi intr-o tara normala, firma aia care ridica masinile ar avea jdemii de procese. Sa le faca poze cand le ridica pentru fiecare zgarietura. Daca nu, sa plateasca reparatiile.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
...eventual si o sampanie cand vine sa isi ridice masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |