DOVADA INLOCUITOARE PERMIS SUSPENDAT
![]() ![]() ![]() |
DOVADA INLOCUITOARE PERMIS SUSPENDAT
florinis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE
1.4
- IS07DIF
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ce e cu sondajul ala?
![]() De duci la politie cu buletinul si spui ca ai pierdut dovada. Doar nu o sa te puna sa dai examen din nou ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Florinis,daca ai pierdut dovada,te duci la un notariat si dai o declaratie pe propria raspundere ca ai pierdut-o,si dupa aia te duci linistit la politie.
Nu mai stiu cat costa,eu am platit 30 ron anul trecut. Casca ochii,ca altfel arde la buzunar! Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
florinis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 August 08 ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 10 Aug 2008, 02:42) @ Florinis,daca ai pierdut dovada,te duci la un notariat si dai o declaratie pe propria raspundere ca ai pierdut-o,si dupa aia te duci linistit la politie. Nu mai stiu cat costa,eu am platit 30 ron anul trecut. Casca ochii,ca altfel arde la buzunar! Bafta! da are legatura cu monitorul oficial? am inteles ca trebuie sa astept 30 de zile dupa ce am declarato.... ![]() ![]() This post has been edited by florinis: 10 Aug 2008, 10:07 |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE
1.4
- IS07DIF
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Nu astepti nici o zi!!!!
Iei dovada si te prezinti pe 1 septembrie sa iti ridici permisul. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
cipoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 4 May 08 From: iasi ![]() |
daca nu mai ai dovada mai dai banu`..
fiindca am uitat s`o iau m`a costat inca 38 lei la notariat sa`mi dea declaratie de pierdere acte oricum..te duci cu foita aia si cu buletinul si ti`l da pe loc |
--------------------
dacia
solenza
2004
- nt-06-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:53 |