presiune in rezervor ?
![]() ![]() ![]() |
presiune in rezervor ?
ursu_florin2002 |
![]()
|
||
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
DA.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
NU Rezervorul este prevazut cu un sistem de egalizare a presiunii.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Poate bușonul n-are nici o vină. Verifică și racordul acela de cauciuc ce face legătura cu rezervorul, să n-ai vreo "gaură", eventual să nu fie găurit rezevorul. Cea mai bună probă o faci făcând plinul. Dacă începe să picure benzina...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
caluboby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 10 September 07 From: Bucuresti ![]() |
la mine face decat de la plin-gol asa.....sau poate cand alimentez la 2-3 zile este presiunea foarte mica si nu imi dau seama <_<
|
--------------------
Dacia
DSN 2001 Clima
2001
- 84 CDM
|
|
Davala23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
Busonul trebuie sa-ti sara din mana ca dopul la sampanie.
![]() Ce prostii sunt si astea... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
andrew14_maverick |
![]() ![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta comparatie.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Gazele din rezervor sunt recuperate si introduse in motor pentru a fi arse
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
da , e adevarat : am paremi-se fisurat tubul ala de plastic care vine de la busonul de la rezervor catre rezervor . Ce-i de facut ??? Sau nu are prea mare importanta ???
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Miros de benzina in masina (eventual) si poluare cu gazele respective ajunse in atmosfera. Recuperarea gazelor respective tine de norma de poluare (pe care probabil masina ta nu o mai respecta
![]() Am vazut benzinarii in Austria si Germania unde gazele produse la alimentarea cu carburant sunt aspirate printr-un manson din jurul tevii ce intra in rezervor. This post has been edited by Amedeus: 11 Aug 2008, 18:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
deci nu e nici o problema din cate inteleg de la voi. Mentionez ca nu vine miros de benzina in masina , nici acolo unde zic eu ca ar fi o crapatura (poate m-i se pare)
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(ursu_florin2002 @ 11 Aug 2008, 19:30) da , e adevarat : am paremi-se fisurat tubul ala de plastic care vine de la busonul de la rezervor catre rezervor . Ce-i de facut ??? Sau nu are prea mare importanta ??? N-are nimic, dacă nu pui benzină peste jumătate din capacitatea rezervorului. Eu am pățit-o în concediul de anul trecut. Prin trei orașe, am întrebat pe la magazinele de piese auto, n-aveau acel racord. Până la urmă, am găsit pe undeva o cameră veche, am taiat un petec, l-am pus peste fisură și i-am dat din belșug cu bandă izolatoare. Asta pentru că eram pe drumuri... Ține și acum, n-am încă un motiv să caut acel racord. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@ursu_florin2002:
Mergi linistit, nu ai nicio problema, din moment ce nu ai miros de benzina, asa cum spui tu. Multi au tubul acela de plastic care vine de la busonul de la rezervor catre rezervor fisurat, dar nici nu stiu lucrul acesta (simptomul ar fi ca nu se mai aude celebrul "muget de vaca"). Este un plastic de slaba calitate care se fisureaza usor, fiind tot timpul in contact cu vaporii de benzina. This post has been edited by Batrânul: 12 Aug 2008, 10:41 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
dark_angel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut aceias problema.. nu aveam deloc presiune in rezervor, datorita tevii de plastic care face legatura intre buson si rezervor care era desigur fisurata in partea dinspre buson
![]() ![]() Parerea mea e k aceste fisuri au o importanta destul de mare afectand consumul de benzina (prin evaporarea benzinei prin aceste fisuri) sau prin intrarea apei in rezervor daca fisurile sunt mai mari... ![]() |
--------------------
dacia
dacia
1900/-/1901
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |