SMS-eu porcos! ... ceva de genul Congo?
![]() ![]() ![]() |
SMS-eu porcos! ... ceva de genul Congo?
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
N-am auzit de un asa SMS sa circule ca si ala cu Congo
![]() Probabil esti in una din cele doua situatii: 1. ti l-a trimis cineva intentionat sa te biziie ![]() 2. persoana care a trimis SMS-ul a gresit numarul |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca ai o admiratoare secreta . nu ne dai si numarul de telefon de la care l-ai primit ?
![]() ![]() glumesc. suna la serviciul relatii cu clientii si povesteste-le patania si ca vrei sa afli cine e detinatorul respectivului nr . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai, sa fac o mica completare:
Am uitat sa va spun ca e sms din ala fara numar, ca daca aveam numar sunam si ma lamuream, asa nu am pe cine suna ! La relatii cu clientii stiti daca imi pot da numarul care a trimis sms-ul? This post has been edited by SilviuB: 12 Jan 2005, 10:44 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a jucat nimeni la telefonul tau sa trimita la d'alea de 4 cifre? Alea de dupa 12 noaptea?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
@ Valentine:
O sa intreb pe cineva care stie, ca eu am uitat ( nu sunt fan sms). In principu trebuie sa tastezi cateva caractere in plus la inceputul mesajului. ... nu s-a jucat nimeni cu telefonul meu dupa 12 noaptea. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai si eu am patit ceva de genul asta. Dar nu cu SMS ci cu beep. Am sunat la respectivul nr. si mi-a raspuns o robotica in niste termeni super erotici, si culmea e , ca-mi stia si numele.
![]() ![]() De unde kilu meu, nu stiu, ca n-am sunat la nici o linie erotica in viata mea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Si-a luat vre-o babuta de prin bloc celular in ultima vreme ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am primit unul similar dar era semnat si avea si numarul vizibil. Dupa jumatate de ora nu am mai rezistat si am sunat la numar sa vad cui sa-i.....multumesc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Axel, multumesc, in mod intamplator chiar sunt pe Orange si o sa incerc faza. Merge si daca dai SMS de pe Orange in alte retele? Sau doar in Orange - Orange?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cu un 50% off topic, dupa ce am citit cele scrise mai sus mi-am adus aminte de un sms primit acum vreo juma' de an de la o clienta al carui nr de tel il aveam in memoria telefonului si era ceva de genu: "iubire, sa nu uiti ca pe tine te iubesc cel mai mult pe lumea asta"
![]() Initial i-am spus sa stea linistita ca sigur a gresit numarul si ca nu am nici o legatura cu d-na(decat profesional vorbind), da cine ma crezut ?! Am zis ca e prea tarziu sa sun la ora aia, dar din moment ce primisem sms-ul era logic ca nu deranjez si nici nu mai aveam cum sa ma fac inteles de sinceritatea mea decat daca nu lamuresc problema pe loc. Asa ca am sunat, si-a cerut scuzele de rigoare, consoarta s-a uitat lung la mine, parca ma credea parca nu, vreo 2-3 zile ma luat la misto si asta a fost. ![]() Deci, se mai pot intampla si erori, dar cu nr ascuns.... |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
seerkan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 1 November 04 ![]() |
@Valentine merge sa dai sms cu nr ascuns si in connex si orange
|
--------------------
dacia
1310 tlx
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Cum poti da SMS cu nr ascuns de pe Connex ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Marius_MCA @ 12 Jan 2005, 18:04) Si cu un 50% off topic, dupa ce am citit cele scrise mai sus mi-am adus aminte de un sms primit acum vreo juma' de an de la o clienta al carui nr de tel il aveam in memoria telefonului si era ceva de genu: "iubire, sa nu uiti ca pe tine te iubesc cel mai mult pe lumea asta" ![]() Initial i-am spus sa stea linistita ca sigur a gresit numarul si ca nu am nici o legatura cu d-na(decat profesional vorbind), da cine ma crezut ?! Am zis ca e prea tarziu sa sun la ora aia, dar din moment ce primisem sms-ul era logic ca nu deranjez si nici nu mai aveam cum sa ma fac inteles de sinceritatea mea decat daca nu lamuresc problema pe loc. Asa ca am sunat, si-a cerut scuzele de rigoare, consoarta s-a uitat lung la mine, parca ma credea parca nu, vreo 2-3 zile ma luat la misto si asta a fost. Asta de belea ! ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
khhamsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero 1.5 DOHC
|
|
pynky_2231 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 2 October 08 From: Bucuresti ![]() |
hai sa va explik eu ce am patit ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mesajele de amenintare (excluzand cele ce fac referire la santaj - practic amenintarile gratuite) sunt in majoritatea cazurilor glume. Daca cineva iti vrea raul, are grija sa-ti faca o surpriza.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
asta imi suna cam in genul:
tanar,25 ani,frumos,destept,cu situatie materiala deosebita;nu doresc nimic ,doar sa ma laud! ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca as vrea sa-i fac cuiva rau, nu l-as anunta de dinainte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() Acu' am primit si eu unul. Cica e de la... Dumnezeu. Asta apare in loc de numar. Uite si cum se dau. Click me! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar cati ani ai fost plecat?
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E vechi topicu' dupa cum vezi. Cum nu-l stii?
"Si daca ramuri bat in geam, si tu-l votezi pe Bombo, eu imi bag plua-n el de neam si emigrez in Congo" |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am primit si io sms ,daca afla diana ma sparge
![]() laura: buna,tocmai am intrat pe chat si am dat si de id tau ,daca nu te superi de deranj,de unde esti si ce cauti. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:27 |