Lista GPS si grad de multumire, Detii un aparat voteaza si descrie aparatul
![]() ![]() ![]() |
Lista GPS si grad de multumire, Detii un aparat voteaza si descrie aparatul
aliuta2000 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Am Mio P560, un pic cam scump da isi merita toti banii.
L-am achizitionat ca GPS si pentru wireless. Oricum nu putem avea inca pretentii prea mari de la un PDA comparativ cu un laptop sau PC. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
My Guide 3100 din mai 2007. L-am folosit cu bune rezultate prin majoritatea tarilor europene. Sistemul de harti este f. precis ptr. W Europei si la nivel de drumuri nationale ptr. Bulgaria. Are probleme de directionare in localitatile f. mari, necesitand deplasare cu viteza redusa pentru a avea timp sa configureze traseul. Probabil este de la viteza de reactie a procesorului, pentru stabilirea pozitiei efective. In Romania sunt drumuri judetene care nu sunt evidentiate in harta din memorie. Extrem de simpla este configurarea traseului, iar conectarea la sateliti se face in mai putin de un minut. Ca fiabilitate in functionare este bun, neavand nici un blocaj de cand il utilizez. Foarte multe POI, cca. 2 mil., spre ex. dupa ce iti alegi un hotel, te duce fara probleme la adresa respectiva. Are posibilitatea adaugarii de POI si amplasare radare si camere. Un dezavantaj ar fi faptul ca nu are posibilitatea alegerii intre 2 voci, singura varianta fiind moldoveanul Marcel, care este cam exagerat de domol la indicatii traseu. Una peste alta cred ca nota 8 spre 9 este corecta.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mio P360, multumit in general.
Receptorul GPS a luat-o razna de cateva ori, plasandu-ma pe aratura. Din punct de vedere al preciziei ar fi mai bun unul prin bluetooth de firma. This post has been edited by $$ilvviu: 12 Aug 2008, 08:40 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am un Eten Glofiish X500 si un Mio P360. Mio are ecranul mai mare si bateria tine mai mult, dar suportul auto e de kko. Eten-ul arata mai bine, are telefon, bateria e varza. Pe partea de GPS, Etenul e configurat pe Sirf, Mio pe Nemea (pe Sirf pierde semnalul). Ambele detecteaza satelitii in maxim 30 de secunde (o fi de la Satellite Data Update), pe ambele am instalat iGO My Way 2007 Plus.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
C520 si P560 de la Mio super multumit de ambele.. Si de miomap 3.3 si de iGo8
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dansidragos |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 76 Joined: 23 March 08 From: Romania ![]() |
Witson - sistem multimedia 2DIN cu navigatie. Are: DVD/CD player (DivX, MP3, JPG, VCD, etc.), Tv, Bluetooth, Radio, rear view camera, etc.
Functioneaza impecabil, se potriveste la fix in bordul masinii. Pot fi instalate, fara dificultati, diverse softuri de navigatie: Route66, Igo, Mio, Tomtom, Cardinale, Destinator. Core - MESADA; OS - WIN CE 4.2 Cu stima, dansidragos |
--------------------
Kia Sportage 2007;
BMW 525D Touring
2003 Marbella M-5010 (480x272)
iGO8 v8.3.4.117940 - skin Riks v3.8c 2DIN Witson W2-D258G (400x234) iGO8 v8.3.4.117940 - skin GJ v6.15p_da |
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
HTC Tytn II (Kaiser):
- 2G quadband, 3g triband - gprs, edge, hsdpa 3.6 Mb/s - wifi, bluetooth, mini-USB, slot microSD - 400 Mhz procesor, 128 ram, 256 rom - 240 X 320 display cu 65 000 de culori - camera 3.15 MP - Windows Mobile 6.0 - modul gps inclus qualcomm Se comporta ok, eu sunt multumit de el. Singurele probleme avute au fost cauzate de inexactitatea hartilor, ceea ce revine ca si responsabilitate utilizatorului ![]() Imi permit sa atasez si niste poze (asa ar fi frumos sa facem toti)...le puteti sterge, daca nu va sunt necesare. LE: am uitat sa adaug...am folosit cu succes iGo 2006 si iGo 8. This post has been edited by EdyB: 12 Aug 2008, 09:02 Attached thumbnail(s) 001.jpg ( Size: 37.66k ) Number of downloads: 1493 004.jpg ( Size: 43.57k ) Number of downloads: 1464 025.jpg ( Size: 49.03k ) Number of downloads: 1451 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mio P350. Merge super si cu MioMap v3.2, TomTom, iGo8, etc. Am incercat pe el cam tot ce e soft de navigatie si merita incercat.
Am propus mai demult sa ne trecem la semnatura scula de navigatie pe care o detinem. Unii au prins ideea, altii nu... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
Alydor |
![]()
|
am facut eu un review asupra allview.. concluzia e simpla.. nu merita.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mio C520 cu miomap v3.3 -Super multumit de cum se invarte.
![]() Am avut instalat si igo 2008 insa nu am fost multumit de accesibilitatea softului (care probabil cu timpul va mai fi cizelat); aparatul in sine facea fata cu brio si noului soft. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
MyGuide 4200 - folosit in mod excesiv
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Mio P560 cu iGo8.
In afara unor mici probleme datorate acuratetii hartii pentru Romania pot spune ca sunt multumit. Lasand la o parte avantajele unui astfel de sistem, ma incanta foarte mult posibilitatea de a ma juca cu softul de navigatie, modificandu-l. ![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu am mio a701 de vreo 3 ani... singura "buba" pentru mine este lipsa wifi.
igo8 merge brici ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Eten Glofish M700 cu WM6
showimage.php.jpeg ( Size: 14.98k ) Number of downloads: 1391 Specificatii la http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_m700-1788.php Functii: BT, WiFi, GPS, GSM, tastatura QWERTY, FM radio, 2MP camera, GPRS Merge Igo8 fara probleme. Sunt multumit de el, i-as da o nota de 8/10, un mic minus la gsm (nu se aude cum ar trebui in comparatie un un telefon normal) si la baterie (tine cam 3 zile dar pe de alta parte cred ca e normal). ce nu imi mai place, e maricel (la fel, fata de un telefon) si vara nu este foarte comod, nu prea ai unde sa il tii. This post has been edited by sqryn: 14 Aug 2008, 14:39 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Rapier |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 August 08 From: Bucharest ![]() |
Garmin StreetPilot C310, Garmin Mobile XT 4.20.50, iGO8. Dintre toate, Garmin mi-a placut cel mai mult din pct de vedere al hartilor, felului cum caluleaza rutele si usurintei in utilizare. iGO8 este schimbat foarte mult fata de vers anterioare, are foarte multe functii in plus (la capitolul asta cred ca este peste Garmin), dar poate tocmai de aceea imi pare mai greu de utilizat. In plus, vocea pe romana si modul cum e inregistrata, imi pare de doi bani. Are intreruperi si vorbeste parca din carti...in care lipsesc pagini. La Garmin indicatiile vocale sunt mult mai cursive.
Un alt avantaj la Garmin este faptul ca hartile sunt instalate pe PC si iti poti face mult mai usor rute si vizualiza detalii. |
--------------------
Audi
A4 1.9 TDi
B6 (8E) AVF, 2004
- B xx WRO
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Am un Mio C220 primit cadou de la Renault.
Isi face treaba .... ![]() Specificatii aici : http://www.mio.com/ro/produse-de-navigare-...re-generala.htm Attached thumbnail(s) x.jpg ( Size: 65.47k ) Number of downloads: 1404 |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Salutare,
TOM TOM One 2nd Edition ... cel mai tare ... super multumit, incantat . Este un co-pilot de nadejde care nu mi-a dat indicatii eronate niciodata. Utilizat numai in afara tarii. Plusuri : - calculeaza repede traseul si gaseste repede satelitii (cel putin mult mai rapid decat un Mio 520b); - afisajul este foarte lizibil, la o simpla privire stii ce ai de facut (mers si cu Mio 520b si trebuia sa ma chiorasc rau de tot in interesectii sau succesiuni de interesectii complicate, strazile fiind desenate cu linii subtiri); - toata informatia text afisata in afara hartii este bine organizata (nu este imprastiata pe tot ecranul), astfel toate datele sunt pozitionate in partea de jos a ecranului; - voce soava (cel putin in franceza si engleza) (Oana vorbeste cam prost ![]() - are multe POI, stie si cele mai mici stradute; - oricarui POI i se poate asocia si un sunet (in afara de simbolul de pe harta) si o distanta de la care sa fii atentionat (exemplu: la benzinarii scoate un sunet cu 1200 m inainte, ca sa reduc viteza daca vreau sa alimentez, cand trec granita behaie ![]() - ma anunta vizual si sonor cand este un radar fix; - suport parbriz elegant. Minusuri: - nu se schimba fondul de noapte automat; - bateria tine 2 h; - hartile nu sunt modulare (ori pui Europa de Vest, ori Europa de Est), deci nu poti pune numai cateva tari (precum Mio); - face urat cand depasesti viteza limita (daca nu dezactivezi aceasta functie); - in intersectii complicate imi repete de 4 ori pe unde sa o iau; - si cand este drum lung, exemplu 200 km nu schimbi directia, nu mai zice nimic. Vroiam sa ma intrebe ce fac, daca sunt obosit, daca sunt OK ![]() - nu are harta detaliata pentru Romania. Bafta This post has been edited by adrian_c: 14 Aug 2008, 14:26 Attached thumbnail(s) TOMTOMONE.jpg ( Size: 109.77k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Detin un Mio C720b. Super multumit de aparat. Inca nu i-am gasit niciun defect. Cu ajutorul colegului de forum Alydor am reusit sa ii instalez Igo 2008. Ii mai multumes odata pentru spriinul acordat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Intrebare pentru cunoscatori: care sunt diferentele intre Mio c720 si Mio c720b? (in afara de design).
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
De fapt sunt trei modele: Mio C720, Mio C720b si Mio C720t.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Alydor |
![]()
|
t-ul din coada inseamna ca aparatul are si tmc. Mai exact suportul de prindere in parbriz este dotat cu antena TMC.. in rest nici o diferenta intre ele
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
mihai_dorin |
![]()
|
Si C720b-ul are tmc dar nu are antena inclusa in pachet.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Alydor |
![]()
|
toate aparatele astea au tmc. Insa doar c720t are si suportul doatat cu tmc. TMC-ul este in suport nu in aparat...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
Proaspat posesor de Mio C 720 B . Pana acum incantat de el
Avantajele majore sunt date si prin prisma faptului ca are un ecran generos ,si o interfata destul de prietenoasa. Se reconfigureaza repede traseul . gaseste repede satelitii. Momentan dezavantajele sunt date de faptul ca hartile livrate cu el sunt din 2007, nu din 2008. This post has been edited by aliuta2000: 20 Aug 2008, 06:58 |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mio p560 de la craciunu trecut,foarte multumit de el.Merge de rupe cu igo8
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.889 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am o navigatie portabila si una built-in pe una din masini :
Portabila : Pocket PC HP Travel Companion care a venit cu Tom Tom Navigator 6, excelent pentru Europa de Vest. Pentru a compensa lipsa apei calde de la noi, am instalat si Mio Map 3 virgula ceva, atat pentru Europa de Est cat si pentru lumea civilizata... Din punctul meu de vedere sunt la fel, radarele sunt mai bine anuntate de TomTom, la Mio sunt multe inexistente... Singura lipsa - nu are TMC, trebuie sa cumpar un kit suplimentare care mai costa vreo 30 de euro la TomTom. Toyota : navigatie built-in, ecran mare, color, 3D, etc, nu merge inca in Romania-harti Navteq. Singurul minus : nu ii pot baga radarele. Mare plus : are TMC. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Votat c250, desi fiind un mio, poate trebuia votat ca atare; (sau nu am inteles eu prima linie din chestionar). Multumit de el. Am traversat recent Clujul, Brasovul si Constanta (orase care in general le traversam mai greu) cu mult mai multa usurunta. Am constata ca hartile mai au inca multe minusuri si sunt si date eronate. De ex. erau portiuni de drum in care limita de viteza era 70 km/h iar pe harta imi arata ba 50 km/h, ba 90km/h. de fapt in afara de 50 si 90 nu prea am vazut pe harta, desi este o camera video care atentiona radar la viteza de 30km/h.
This post has been edited by haky: 19 Aug 2008, 12:52 |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
mavgh1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 August 08 ![]() |
C520 Multumit. Probabil ca erorile pe care le da sunt datorate hartilor cu toate ca in America m-a scos de pe autostrada m-a bagat pe niste strazi paralele si apoi iar pe autostrada.In Europa nu cred ca m-as fi descurcat fara el.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:00 |