OPC vrea sa inchida RDS-ul
![]() ![]() ![]() |
OPC vrea sa inchida RDS-ul
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Nu e clar?
RDS-ul a inceput sa deranjeze afecerile celorlalti competitori de pe piata, prin serviciile stabile, de calitate si la preturi infinitezimale! Fleacuri: nu se respecta intervalul de timp pentru instalare! Pot sa renunte daca nu le convine si sa aleaga serviciile concurentei care abia asteapta sa mai prinda un client, la ce "foame" au! Bineinteles la preturi mult mai mari! ![]() Penibil! Nu mor caii cand vor cainii! This post has been edited by MadHawk1: 12 Aug 2008, 11:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Miza e de fapt publicitate gratuita pe care o faci sistematic site-ului pe care apare stirea. Da' nu mai spui la nimeni, ramane intre noi, ok?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
din partea mea sa ii inchida! ca in rahova au inceput cu japca prin blocuri sa cableze sa traga la usi... si-au facut trasee pe exterior fara sa stie nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Si eu sunt unul din cei care sunt pe cale de a face o reclamatie la protectia consumatorului pt. ca atunci cand m-i lumea mai draga nu merge netu si bineinteles nici telefonul. am renuntat la romtelecom in favoarea Rds mai mult pt. tarifele la telefon si degeaba am tarif mic daca nu functioneaza telefonul fix de acasa. Pe deasupra sun la deranjamente cel putin 1 data pe saptamana si stau 5-10 minute la telefon sa astept si dupa aia sa vb. cu cineva care vb. cu mine parca as fi un boschetar. Cum sa nu te enervezi pe ei.
De cateva luni tot mi se intrerupe conexiunea la internet si telefon am deja vreo 10 sesizari la ei. Ma suna apoi sa ma intrebe daca merge internetul. Le-am spus ca sunt deja prea multe sesizari si sa faca ceva pt. ca nu ei imi platesc factura la telefonul mobil. dar bineinteles ca nu s-a intamplat nimic. trebuie sa merg eu la ei la sediu sa fac reclamatie cica. Problema e ca pe strada nu este decat RDS, iar cablul TV este tot prin ei si deci nu pot sa renunt la ei macar pt. internet ca trebuie sa platesc romtelecomul sau altceva sa-mi cableze toata strada pana la casa noastra. Cam asta e cu RDS si de fapt CALITATEA in Romania. Calitatea este sub orice critica la aproape orice in Romania. |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@sorin1983:
Exact asa au facut si la noi in bloc (tot in Rahova): au facut cablajul pe sest, tragand cablurile pana la usa fiecarui apartament. Acum, in fata faptului implinit, pot spune ca nu ma deranjeaza prea tare, ba chiar dimpotriva: pot sa trec de la UPC la RCS-RDS, daca oferta lor e mai buna. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Imi pare rau dar din cate am vazut la astral / upc e mai nasol ca la astia. Cel putin in bucuresti internetul este jalnic. Telefonia nu o folosesc pentru ca mi se pare inutila avand in buzunar o chestie mobila cu multe minute nationale
![]() Se pare totusi ca in tara serviciile rcs/rds lasa de dorit. Plauzibil. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Individul ala gandeste? Cred ca jumatate din oras foloseste serviciile RDS. Pe e-On Moldova nu-i vede nimeni ca isi bat joc de iluminatul stradal si prajesc cu regularitate electronicele iesenilor. Ca-s investitori "strategici". Dar pe RDS (care-s neseriosi cu instalarea, insa destul de OK per ansamblu) vrea sa-i inchida.
Nenea, eu zic sa inchizi SalubrIS, ApaVital, eOn (ambele), SNCFR, toate service-urile din oras, restaurantele, barurile, supermarketurile si te poti declara cel mai fervent sustinator al proiectului Iasi-600. Adica sa arate Iasu' ca acu' 600 de ani. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Batrânul @ 12 Aug 2008, 11:32) Exact asa au facut si la noi in bloc (tot in Rahova): au facut cablajul pe sest, tragand cablurile pana la usa fiecarui apartament. Acum, in fata faptului implinit, pot spune ca nu ma deranjeaza prea tare, ba chiar dimpotriva: pot sa trec de la UPC la RCS-RDS, daca oferta lor e mai buna. in mare nu m-ar deranja... dar au lucrat cu c**ul... bataie de joc, fibrele nebagate in canale cablu ci doar prinse prin niste bride... atarna balanganind... si plus ca nu au venit si ei cu o hartie la usa... dom'le doriti asa ceva? mie nu mi se pare normal pt ca e o asociatie de proprietari... dar traim in romania bla bla bla aa si inca ceva... parca intre firme exista o chestie de genul nu te bagi peste noi nu ne bagam peste tine ![]() This post has been edited by sorin1983: 12 Aug 2008, 12:15 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 12 Aug 2008, 13:13) aa si inca ceva... parca intre firme exista o chestie de genul nu te bagi peste noi nu ne bagam peste tine ![]() Cu chestii de genu sigur o sa avansam (inapoi in anii 1900 toamna), concurenta ii in floare, Ceausescu sa traiasca! |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(DrK @ 12 Aug 2008, 19:32) Imi pare rau dar din cate am vazut la astral / upc e mai nasol ca la astia. Cel putin in bucuresti internetul este jalnic. Telefonia nu o folosesc pentru ca mi se pare inutila avand in buzunar o chestie mobila cu multe minute nationale Mai, noi in Bucuresti am avut parte de serviciu jos palaria de la Astral/UPC, impecabil, ireprosabil, cum vrei tu sa-i zici, mai bine de trei ani. Depinde foarte mult de zona si de infrastructura. E.g. frate-meu a avut in zona Uranus/Sabinelor probleme grave cu RDS, instabilitate la mama ei acasa, pana cand am reziliat unilateral contractul cu ei. A trecut pe ADSL la Romtelecom si e super-multumit. ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu la rds cum e, pentru ca am avut intr-un singur loc si a fost aiurea, dar nu ma pot pronunta in situatia asta, insa upc am avut in 4 locatii, impecabil peste tot. In Bucuresti. Din punctul meu de vedere, inchiderea unei firme e o idiotentie. Cine nu vrea, pleaca. Doar sa-i convinga pe UPC sa cableze zonele exclusive RDS.
This post has been edited by undemerg: 12 Aug 2008, 13:01 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca aici nu se vede cu adevarat problema...
Antena1 si RDS au drept exclusiv de difuzare a meciurilor de fotbal. Mai pe scurt, ca sa te uiti la fotbal nu e de ajuns sa schimbi canalul cum faceai pana acum ci trebuie sa iti schimbi si providerul de cablu. Asta este cu adevarat o problema. Este tendinta de a monopoliza piata prin obligarea clientului si nu prin servicii de calitate. Concluziile le trageti voi, asa cum stie fiecare. Numai bine. This post has been edited by Retype: 12 Aug 2008, 13:18 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cand platesti 100 milioade de euro mi se pare normal sa ai excusivitate
cat despre inchidere e o mare aberatie |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Cat timp au platit niste bani, nu stiu care e problema.
PS: Paguba in ciuperci! Ce rau imi pare ca nu pot sa ma uit la fotbal! ![]() LE: L!nuX, postam in acelasi timp! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 12 Aug 2008, 13:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
dupa cum am spus, fiecare trage ce concluzii poate si stie...
Niste minime notiuni de economie v-ar determina sa ganditi altfel problema. Monopol inseamna ca un agent economic sa fie unic pe piata, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru tara respectiva. Concurenta se desfiinteaza, iar cand singurul agent economic va incepe sa mareasca pretul la produsul oferit populatia nu va mai avea de ales si va trebui sa accepte. In unele tari, aceste situatii sunt considerate situatii de criza, in care a intervenit chiar si guvernul pentru rezolvarea problemei... |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
boris_74 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 January 08 ![]() |
Stati linistiti ! rcs-rds nu va fi inchis niciodata de ANPC ci eventual sanctionat contraventional. Rezilierea unui contract prestari servicii se face de comun acord sau prin INSTANTA DE JUDECATA.
Asa am procedat cu UPC ROMANIA(i-am dat in judecata ) si la fel voi proceda si cu rcs-rds daca va fi vreodata cazul. ![]() |
--------------------
renault clio
symbol fidji 1,5 dci 85 cp
2008
- BR-01-KHV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o sursa credibila nu este? inafara de amatorii aia de newsiasi, am zis sursa cat de cat credibila, ca aia sunt un fel de times.ro.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Sigur! Orice angajat "Romtelepom" sau "Cosmoste"!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Retype |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 12 Aug 2008, 14:23) cand platesti 100 milioade de euro mi se pare normal sa ai excusivitate cat despre inchidere e o mare aberatie Mi nu mi se pare deloc normal. Unei televiziuni da, dar nu unui operator de cablu, astfel ma obliga sa ma abonez la ei chiar daca nu ofera servicii la inaltimea asteptarilor mele, doar pentru ca vreau sa ma uit la fotbal. 12 Aug 2008, 14:38: QUOTE(argon @ 12 Aug 2008, 14:32) o sursa credibila nu este? inafara de amatorii aia de newsiasi, am zis sursa cat de cat credibila, ca aia sunt un fel de times.ro. http://www.protvmagazin.ro/articole/279448...-la-GSP-TV.html http://www.jurnalul.ro/articole/130166/flu...t-pentru-gsp-tv astea sunt destul de credibile pentru dvs? This post has been edited by Retype: 12 Aug 2008, 13:38 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Faza tare cu RDS: deci intr-o zi constat ca nu mai merge telefonul fix si in acceasi zi au instalat niste baieti televiziunea prin cablu. Sun la relatii cu clientii unde o fatuca imi promite ca se va rezolva problema in cel mai scurt timp. Astept o saptamana, vad ca nu se intampla nimic, sun din nou, la fel aceeasi placa... blah blah. Pun mana pe capacul de la cutia de distributie si constat ca era deschis. Surpriza...modemul era scos din priza de cineva, deci nici vorba sa mearga telefonul. Dupa 2 luni de la incident ma suna un tip sa ma intrebe daca sunt acasa (dimineata la ora 11) pentru ca trimite imediat o echipa sa rezolve problema. Normal ca am facut misto de el ca au o viteza uluitoare de a rezolva reclamatiile. A inchis ala telefonul imediat
![]() Internet-ul a inceput sa mearga mai bine, dar doamne-fereste sa mai am vreo problema, ca nu pot astepta cu lunile rezolvarea reclamatiilor. S-au intins baietii mai mult decat le e plapuma dar avantajul lor e ca omul ii injura dar asteapta cu lunile sa se branseze sau sa-i rezolve o problema. Chiar ii rog pe cei de la OPC macar sa-i amendeze. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 12 Aug 2008, 21:23) cand platesti 100 milioade de euro mi se pare normal sa ai excusivitate Nu e normal, doar ti se pare |
--------------------
*
*
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da cu Boom Sport, nu-i acelasi lucru? Io vreau sa ma uit la campionatul angliei sau spaniei.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cand se organizeaza o licitatie cel care castiga da niste bani si EVIDENT optine exclusivitatea! Singura chestie este ca a venit unu, a dat 102 mil euro, si acum isi scoate cel putin jumatate din bani de la restul de firme de cablu.
![]() WTF!? Daca cei de la UPC castigau licitatia, abonatii RCS erau cei care se uitau pe geam... Nici o diferenta din pct asta de vedere. P.S.: Aia cu notiunile minime de economie a fost criminala... (Ce vezi tu acum nu este monopol ![]() Ontopic: RCS/RDS nu are puterea sa acopere ceilalti furnizori de televiziune / internet. Este un lucru imposibil asa ca nu va ganditi ca au luat divizia A sa isi mai ia clienti. Tehnic nu exista posibilitatea asta. Nici peste 10 ani. Spunea bine argon. In ultimele zile aud niste subiecte demne de times.ro si cancan... This post has been edited by DrK: 12 Aug 2008, 13:56 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare normal ca unu a dat 102milioane (nu-i nebun cine cere, ci ala care da), mi se pare normal sa aiba exclusivitate.
Anormal mi se pare sa impui celorlalte firme sa bage cele trei gsp-uri in pachetul general, ca sa plateasca absolut TOTI abonatii!!! Mie nu-mi trebuie 3 programe pe care vad meciuri la saptamana, in rest vorbe, vorbe, vorbe si reluari. Sa nu mai vorbim de meciurile care sunt gata "butonate". Daca vreau sa vad, da, nene, ca la HBO, platesc SEPARAT pachetul, nu sa mi le bage pe gat. Asta aberatia, ca intact vrea sa scoata banii ce i-a dat Ligii, cu forta de la mine. |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
Retype |
![]()
|
De ce a fost criminala "aia" cu notiunile minime de economie. Explica tu ce inseamna monopol daca nu esti de acord cu ce am spus eu. Am spus ca se poate ajunge la monopol in situatia de fata.
De ce nu da posibilitatea clientilor celorlalte companii de cablu sa isi puna canalele cu fotbal? La fel cu este cu HBO dupa cum spunea altcineva mai sus? Nu nene tre sa ne abonam la rds sa vedem fotbal. Poate nu vreau rds. This post has been edited by Retype: 12 Aug 2008, 14:44 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Retype @ 12 Aug 2008, 22:44) Nu nene tre sa ne abonam la rds sa vedem fotbal. Poate nu vreau rds. Pai daca nu vrei nu platesti |
--------------------
*
*
|
Serje |
![]()
|
Si care ii diferenta intre RDS si Boom ? SI Boom face asta de un an, cel putin.
Diferenta ii numa de impact asupra populatiei. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Aug 2008, 14:32) o sursa credibila nu este? inafara de amatorii aia de newsiasi, am zis sursa cat de cat credibila, ca aia sunt un fel de times.ro. E vorba STRICT de RDS sucursala Iasi: http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/n...asi_161064.html de aia nu a aparut decat in presa locala. EDIT: iar Newsiasi nu este ziar, este un portal care face un fel de "revista presei" locale. This post has been edited by BlaueCorsa: 12 Aug 2008, 15:10 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Gradul de satisfactie maxim al oricarui client, privitor la orice produs sa serviciu nu exista, pentru ca nu poate fi satisfacut.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:13 |