Caut un furnizor de Internet in Galati, zona Liceul Traian / Spitalul Militar, str. Traian
![]() ![]() ![]() |
Caut un furnizor de Internet in Galati, zona Liceul Traian / Spitalul Militar, str. Traian
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Orange, Vodafone, Zapp etc.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Aug 2008, 18:12) Multumesc de raspuns. Problema e ca la Orange, Vodafone si Zapp au nevoie de actul de proprietar de la casa, iar eu stau cu chirie. Am buletin de Galati pentru ca m-a primit cineva in spatiu. Cum sa-i cer omului si actul de la casa ? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cine a spus sa i-l ceri? I-l ciordesti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
intereseaza-te pe la hakerii din zona, imposibil sa nu fie vro retea d-aia " da cartier"
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
In zonele de case din Galati mai greu cu netul.
Daca ai cablu de la UPC poti sa te interesezi daca ofera si net prin acelasi fir. Mai poti incerca la Aitel/Ilink, au sediu pe Brailei, putin mai jos de BRD, sa intrebi daca au acoperire pentru zona ta. Eu de la ei am si sunt multumit, bine, a mai scazut calitatea de cand i-a cumparat Ilink dar totusi accepabil. Oricum, ramane valabila ideea de a intreba prin vecini, la vreun vecin intreprinzator care si-a cumparat banda mai zdravana si o imparte cu vecinii (cunosc un caz, dar asta pe Balcescu, departe de ce spui tu) nu strica sa intrebi pustii de trec prin zona unde isi platesc dreptul la hi5. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Aug 2008, 20:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 11:09 |