Epica Batalie intre Lazarus si Magda, 11.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
Epica Batalie intre Lazarus si Magda, 11.08.2008
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
spuma cretinilor adunata la un loc la OTV
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
- IF 01 ???
2005 1.4 mpi,/ 1989
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
zicea Mircea Badea ca pe-asta il cheama de fapt Lăzăruș
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cine-s dobitocii astia?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Executron
Daca nu ma lasa memoria prea tare, cred ca ai totusi o varsta. Si sincer, ne dezamagesti cu Zero TV asta.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si...s-au batut sau nu?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ala cu coada de cal, ala e miezu acolosha la oteveu.
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
M-am uitat si eu, mi se pare ridicol ca se cearta exact ca doi copii mici.
"Uite-te ce fata ai" "Esti prostituata" "Ma nefericitule" etc... Nici nu s-au luat la palme/pumni sa fie de-a dreptul amuzant, nici nu s-au confruntat intr-un mod inteligent (nu ca as avea cui sa cer asta, dar spun ca idee). E exact genul de "cearta" cum vedeam si eu prin pauze pe la scoala primara... "Tu esti prost!" "Ba tu !" "BA TUUUU!!!" A fost amuzant totusi cum i-a spus aia lui Lazarus ca e "schizofremic" ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@driverx. Imi pare rau dar mi se pare foarte amuzant
![]() Da, "schizofremic" DAR sa nu uitam si de "eu nu ma PRESTEZ la asa ceva" |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce naibii e amuzant la panaramele astea? Daca vreau sa vad cum se injura doi cretini ma duc si stau o ora prin piata, sigur se gasesc unii sa se ia in gura. Si de-adevaratelea, nu regizari d-astea penibile.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cat am ras! Chiar misto. Ar trebui sa desemnam o echipa de sacrificiu, care sa se uite tot timpul la 0tv si sa ne extraga momentele de genul.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Ar trebui sa desemnam o echipa de sacrificiu, care sa se uite tot timpul la 0tv si sa ne extraga momentele de genul."
Exista deja. Se numeste 90% din populatia Romaniei. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sper ca nu! Chiar refuz sa cred ca se uita atat de multi la 0tv pe cum spun ei.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
A l e x |
![]()
|
Eh, sunt convins ca audienta nu indica asa un procentaj, dar ma amuza ca "nimeni nu se uita la OTV" dar toti stiu cine-i Lazarus, cine-i Magda, ce-i cu Elodia, etc.. etc..
Pentru un post la care nimeni nu se uita, prea multi stiu despre el si personajele de apar pe acolo, sa nu mai vorbim de cifrele de audienta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
si pana la urma s-a terminat telenovela asta?
Adica tanti asta a disparut de pe ecrane? This post has been edited by FLP: 26 Aug 2008, 18:31 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Executron |
![]()
|
Magda udata cu apa in direct
![]() |
--------------------
VW Passat
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Magda uda in direct. Pentru a cata oara?
This post has been edited by Stefan: 28 Aug 2008, 00:19 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Executron |
![]()
|
Udata don Stefan. Nu uda
![]() |
--------------------
VW Passat
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:03 |