Dunarea "La Cazane", impresii,sfaturi la cazare,poze, etc
![]() ![]() ![]() |
Dunarea "La Cazane", impresii,sfaturi la cazare,poze, etc
babanu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Te ajut eu: du-te ca merita.
Daca vrei sa faci ceva frumos, du-te pe malul sarbesc, este mult mai spectaculso decat cel din RO. Daca nu poti prin Serbia (din diverse motive) merge si pe malul RO. O sa vezi chipul lui Decebal de vreo 30 m inaltime sau bucati de drum unde Dunarea este la 2-3 m de carosabil, daca nu esti atent faci baie. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cateva poze http://www.reno.ro/index.php?showtopic=48666
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Confirm cele spuse mai sus!
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
qwersat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 5 January 07 ![]() |
Duceti-va dar cu masina de serviciu (sau cea a prietenului )
Asta daca tineti la masina ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN
2005 MEGANE II.1 RENAULT IS THE BEST....[COLOR=red]
|
|
gibonu |
![]()
|
@ qwersat
Cand ai fost ultima data pe Clisura? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Lacaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 August 04 From: Brasov ![]() |
Am fost eu anul asta in iunie pe ruta Orsova - Moldova Noua. Per total drumul se prezinta in stare buna. Adica e o portiune de vreo 20 km de drum pietruit (incepand cu iesirea din Cazanele Mari), dar bine compactat, se poate merge linistit cu 40-50 km pe ora. In rest drumul este asfaltat. Ultima bucata pana la Moldova Noua (de vreo 50 km) este asfaltat ca in palma, sosea marcata, o adevarata placere. Putine sosele din RO sunt asa.
|
-------------------- |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Sal babanu.La Cazane merita sa mergi,este o zona foarte frumoasa.Locuri de cazare nu stiu sa-ti spun pentru ca doar m-am abatut din drum cand am fost pe acolo si nu am stat peste noapte.Si cateva poze...
![]() PS:Poti merge cu masina personala,nu ai nevoie de masina de servici,drumul e ok. Attached thumbnail(s) DSC00433.JPG ( Size: 227.81k ) Number of downloads: 2831 DSC00437.JPG ( Size: 226.36k ) Number of downloads: 2881 DSC00444.JPG ( Size: 272.48k ) Number of downloads: 2877 DSC00448.JPG ( Size: 245.16k ) Number of downloads: 2842 DSC00449.JPG ( Size: 283.32k ) Number of downloads: 2801 DSC00459.JPG ( Size: 246.01k ) Number of downloads: 377 DSC00455.JPG ( Size: 250.56k ) Number of downloads: 410 DSC00455.JPG ( Size: 250.56k ) Number of downloads: 414 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
bogdan10 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 July 06 ![]() |
Am stat 2 nopti la Pensiunea Melba si intr-adevar mi s-a parut cea mai buna pensiune din zona Cazanelor Dunarii. Camerele sunt spatioase, TV, minibar, combina cu CD player + aer conditionat!
http://www.pensiunea-melba.ro/ Fata de Steaua Dunarii, unde camerele sunt foarte mici (din usa sari direct in pat!) si se simte umezeala in aerul din camera, putin mai rasarita mi s-a parut cladirea noua a pensiunii "La Ponton". Camerele sunt ceva mai mari si nu mai exista umezeala din aer in camera. Am vizitat cateva camere atat la "Steaua Dunarii" cat si "La Ponton" ca sa imi fac idee pt. viitor daca merita sa vin aici. Sincer? Doat in caz de forta majora m-as caza in cladirea noua a pensiunii "La Ponton"! In rest doar as manca la Steaua Dunarii (au o ciorba de peste excelenta) fara sa apelez la cazare! Am mai vazut o pensiune rasarita in zona - Pensiunea Septembrie - dar nu am oprit sa intru ca sa imi fac o idee pt. viitor! Las pe altii care au locuit acolo sa isi spuna parerea despre aceasta pensiune (cred ca de abia ii dadusera drumul la inceputul lunii iulie)! Pe dinafara, cladirea arata interesanta! Attached thumbnail(s) IMG_0002.JPG ( Size: 683.15k ) Number of downloads: 587 IMG_0016.JPG ( Size: 736.13k ) Number of downloads: 532 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 1.6 MPI AMBITION
- 1-B-101
|
|
conucristi |
![]()
|
![]() Un membru oarecare ... Group: Members Posts: 106 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La Melba conditiile sunt excelente dar preturile cam piperate la cazare.
Dar daca-ti permiti ... merita banii. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan
2006 1.6 16V
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Am facut Clisura de la sarbi spre Romania, cu masina plina ochi, dupa 3 saptamani de concediu. E super iar soseaua buna, mult peste Drobeta-Tg. Jiu, de ex. Merita!
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
De sambata intr-o saptamana plec din tara si doresc sa ies pe la Cenad sau Nadlac.
Intrebarea mea este: Care traseu ar fi mai bun pentru masina? 1. Craiova - Orsova - Moldova Noua - Timisoara (nu am fost niciodata la cazane si m-ar tenta ... desi am auzit ca nu ar fi prea bun drumul) 2. Craiova - Caransebes - Lugoj - Timisoara (l-am facut de cateva ori acum 2 ani si era jalnic de la Herculane la Timisoara) 3. Craiova - Petrosani - Deva - Arad (nici pe asta nu am fost decat pina la Petrosani)? Sincer m-ar tenta sa vad Dunarea la cazane dar, daca drumul e prost prefer sa o fac la intoarcere, pentru a iesi cu masina intreaga din tara (pe varianta 2 de mai sus am reusit sa raman fara parbriz ... iar pt varianta 3 am auzit atat pareri pro cat si contra). |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe Cazane, nu e rau drumul. Are portiuni f bune si cativa km pe piatra tasata, dar e nivelata si parca mergi pe asfalt
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Multumesc Vlad, asa voi face! Sper ca frumusetea peisajului sa nu ma faca sa ma razgandesc si sa raman in tara
![]() |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
pt. dragos : Luni m-am intors de pe Clisura Dunarii si vreau sa-ti spun ca de la orsova la Timisoara drumul nu e doar pe Clisura. Eu am venit de la Sichevita , o comuna la vreo 8 km de Dunare spre Timisoara. Sa-ti relatez si ceva despre drum:
-de la intersectia cu Sichevita pana la Moldova Noua drumul este excelent, peisajul deasemenea. De la Moldova Noua pana la Naidas (vama romana-sarba) drumul este bun cu cateva dampuri dar nu multe. De la Naidas incepe distractia pana la Oravita, acolo au inceput lucrarile la drum, adica l-au raschetat de-a lungul axului drumului dar cu multe dampuri transversale (zici ca esti pe un circuit de incercare suspensia la masina), bucata asta dureaza doar vreo 15-20 de km dar este enervant. De la Oravita la Moravita drumul este ondulat pe margini de camioane si cateva gropi, acolo Atentie Mare ca sunt unele adancituri ca intri cu toata masina (Mergi pe Mijlocul Drumului) De la Moravita la Timisoara este super drumul este refacut de aproape un an si sunt unele portiuni drepte unde poti merge constant 150 km /h ![]() ![]() Deci doar vreo 60 de km sunt mai rai restul sunt buni si foarte buni. Decat sa mergi pe la Herculane sau Deva unde sunt multe tiruri mai bine pe la Moldova Noua, Oravita, Moravita. Daca mai ai si alte intrebari cauta-ma ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Multumesc pentru detalii, pe Caransebes eram hotarat sa nu mai merg (s-a rupt drumul in fata mea si mi s-a spart si parbrizul de la pietrele aruncate de tiruri ).
Oravita - Moravita - Timisoara sa fie! Multumesc inca odata gruita! |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
A mai fost cineva prin zona de curand? Ma bate gandul sa trag o raita la sfarsitul saptamanii si mi-ar prinde bine cateva informatii, detalii...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argon.
a pus poze la el in jurnal. This post has been edited by b76bgaarh: 12 Aug 2014, 14:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
@BZN
Daca te ajuta (penultimua postare), cateva vorbe si mai multe poze de pe bucata Bazias - Orasova (inceputul lunii iulie 2014): http://www.daciaclub.ro/Resita-si-Clisura-...t52056-s30.html Asteapta-te la aglomeratie maxima (mai ales ca este si mini-vacanta cu ocazia zilei de 15.08) in zona Eselnita - Dubova. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uitasem de iesirea ta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
@b76bgaarh
Sa nu se mai intample. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Multumesc celor trei colegi, o sa revin cu impresii.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La iesirea din Dubova sa te dai jos din masina si s-o iei pe coasta in sus. Ajungi deasupra Cazanelor, o priveliste de neiutat. 1/2 ora de urcat. Dupa aia repeti figura si cu barca, ca Argon.
La vremea asta e cald de mori p'acolo. Merita o oprire si Severinul, zona centrului vechi, teatru, ruine, port. This post has been edited by corbex: 12 Aug 2014, 15:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Saptamana trecuta eu am intrat cu salupa in cazanele mari... am vrut sa merg si pe culme, dar cand mi-a zis barcagiul ca acolo salasluiesc vipere cu corn, si ca de curand au mai fost "plantate" artificial inca alte vreo cateva sute, mi-a pierit curajul explorator. Si de jos, de pe luciul apei, privelistea este de vis!
This post has been edited by tunderbird: 12 Aug 2014, 16:04 |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cizme de cauciuc...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 12 Aug 2014, 17:22) La iesirea din Dubova sa te dai jos din masina si s-o iei pe coasta in sus. Ajungi deasupra Cazanelor, o priveliste de neiutat. 1/2 ora de urcat. Adica Ciucaru Mare, deasupra Cazanelor Mari. Cam asta este privelistea. 02.JPG ( Size: 166.33k ) Number of downloads: 113 Detalii despre cum se ajunge pe Ciucaru Mare si alte poze de acolo (postul nr. 21): http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52056&st=0 @tunderbird Intr-adevar, in perioada asta calduroasa este nevoie de mai multa atentie in zonele expuse la soare. Oricum, vipera si orice alt animal salbatic (mai putin ursii gunoieri) evita contactul cu oamenii. Mai multe despre vipera cu corn (poza facuta luna trecuta la cascada Bigar, administrata in prezent de catre Ocolul Silvic Bozovici). 01.JPG ( Size: 388.83k ) Number of downloads: 105 This post has been edited by gibonu: 12 Aug 2014, 16:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(tunderbird @ 12 Aug 2014, 16:43) Saptamana trecuta eu am intrat cu salupa in cazanele mari... am vrut sa merg si pe culme, dar cand mi-a zis barcagiul ca acolo salasluiesc vipere cu corn, si ca de curand au mai fost "plantate" artificial inca alte vreo cateva sute, mi-a pierit curajul explorator. Si de jos, de pe luciul apei, privelistea este de vis! Care vipera, asta? http://www.carpati.org/video/fagarasului/v...de_fagaras/186/ |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumos animalut!
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
BZN |
![]()
|
Gata, m-ati convins, o sa stau potol. Care vrea sa mearga la pas pe asa carari de munte, treaba lui. Io mi-am facut datoria avertizandu-mi gasca.
Se propunea mai sus portul cizmelor de cauciuc, ele mai lipseau pe canicula asta! Abia suport papucii... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
La Cazane am avut ghete. In Fagaras n-am urcat niciodata fara bocanci. Serpii sint legende rurale. Va uitati prea mult pe Desoperi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |