Problema Lenovo, Backup...
![]() ![]() ![]() |
Problema Lenovo, Backup...
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.677 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai cauta dupa size, data, etc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.720 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cauta WinDirStat (eventual Portable) si da-i un scan. O sa-ti faca o "harta" a partitiei si o sa vezi care sunt fisierele alea mari.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Cauta programul care a facut acel back-up, el trebuie sa vada fisierul unde s-a salvat si sterge-l.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
MULTUMESC Giany!
Nu am gasit cand am intrebat pe googu linkurile aratate de tine... Acum am reusit... Inca o data, merci! Multumesc tuturor celor care si-au aratat interesul ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 10:06 |