nivel lichide
![]() ![]() ![]() |
nivel lichide
Andrei_M |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Kiss
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
In zona claxonului? La mine claxoanele sunt puse in capetele barii fata, nici nu le vezi. La tine unde e claxonul?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Andrei_M |
![]()
|
hmm, nu ma asteptam la asta. La mine claxonul este in dreptul volanului. Dar acum ca mi-ai spus unde este la tine nu mai sunt asa sigur ca ala e claxonul, desi altceva nu vad ce ar putea fi.
Oricum si acest recipient de lichid este tot sub capota in dreptul volanului. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Kiss
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ii goana de la alarma?
Pai acolo nu-i lichidu de frana? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andrei_M |
![]()
|
cred ca ai dreptate cu goarna de alarma.
cat despre lichidul de frana, habar n-am , daia intreb. Oricum masina franeaza bine. Si cum am zis, mi se pare ca e gol pt ca nu se vede prea bine si nici nu l-as desface. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Kiss
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai desfa capacu ca nu-i nicio problema.
motor.jpg ( Size: 63.73k ) Number of downloads: 740 Daca ii cel din stanga (mai mic), acolo ii lichidul de frana, in cel din dreapta (mai mare) este lichidul de racire. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
killerul |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 867 Joined: 5 December 07 From: Timisoara ![]() |
pune o poza cu recipientul respectiv si o sa ti se spuna sigur ce e.
|
--------------------
Ex-Renault
Kadjar Intens 159 EDC
1.33 Tce 2019 Nissan Qashqai Tekna 1.33 Tce X-tronic 2023
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
eu cred ca e prea plin si nu'ti dai seama
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Andrei_M |
![]()
|
n-am cu ce sa-i fac poza ca mi s-a busit aparatul foto de curand;
este unul din zona 6 din poza: cel mai degraba cel de racire. I caz ca e gol care ar fi simptomele pentru masina ? mentionez ca nu am patait recent sa creasca termpenrtura pe indicatorul de bord. iar in caz ca este peste max, cat de grava este problema ? |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - Kiss
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(Serje @ 17 Aug 2008, 12:03) Printeaza poza asta, mergi la masina si identifica exact. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ia scoate joja de ulei si zi-ne si nivelul ala (inelul ala din zona 1, da?). Si hotaraste-te, bidonul mare din stanga (cu lichid de culoare verde sau rosu) sau mai mic, din stanga? plin sau gol?
This post has been edited by hash: 21 Aug 2008, 20:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Langa coloana volanului e vasul de expansiune (Glaceol tip D diluat 1 la 3 cu apa distilata) si rezervorul lichidului de frana (DOT 4). In fata langa radiator ai un vas cu lichidul hidraulic pentru servo-directie (ELFRENAULTMATIC D2). In paranteza ai specificatiile lichidelor cu care se completeaza.
This post has been edited by Amedeus: 21 Aug 2008, 21:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
uli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 19 September 08 ![]() |
am o intrebare la dumneavoastra legat de nivelul uleiului pe joja la dci 85 cp...la 5500km nivelul a scazut cu 2mm( cat este un romb din cele aflate intre nivelul max si min pe joja). Am verificat periodic uleiul si la 3500km era la max pe joja,la fel ca atunci cand am luat masina de la dealer,singura schimbare era de culoare,dar am inteles ca era normal sa se mai inegreasca....dar sa scada nivelul???
|
--------------------
dacia
logan
2008 laureate
- PH-12-ULI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
E ... Normal.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
costelish |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 July 08 ![]() |
E normal, dar sa nu scada mai mult de 1l la 1000 de km.
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
Solidu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 27 November 07 From: Pitesti ![]() |
Am cu masina 15.000 km. O duc la revizie. Dar, in urmarire a scazut uleiul cu 5 mm pana la 7-8000 km, de atunci nu a mai scazut. A scazut lichidul de racire pana la semnul de minim la 11.000 km, l-am completat pana la maxim, nu a mai scazut. Celelalte 2 borcane nu au scazut.
|
--------------------
Renault/Ford
Symbol/Focus
Fidji dCi 70 CP, 2007/ Titanium 1.6 TDCI 2008
- AG-xx-xxx
|
|
boobybooby23 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
asta-i nimic, eu am auzit de unii care au facut accident din cauza ca la franare brusca au simtit un tremurat in pedala de frana si s-au speriat, au zis ca se rupe masina....
sau cu antigel concentrat pus in recipientul de stropgel.... ![]() PS: totusi, eu n-am inteles, cum merge masina daca ii bagi lichid d'ala de la peco prin gaura aia din caroserie? am pus si eu la o bicicleta dar n-am simtit nimic, tot eu am pedalat sa "mearga"... ![]() This post has been edited by loganfan2008: 25 Jan 2009, 07:45 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu e vorba de o problema tehnica... initiatorului in recomand sa citeasca manualul de utilizare al masinii... aici se inchide.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:04 |