DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Atac la persoana intr-o sectiune fara moderatori

Sony
post 19 Aug 2008, 08:44
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

Se pare ca frustrarea unora atinge cote alarmante daca isi creaza topic la jurnal de bord pentru a isi ataca "simpatiile". Unii aleg sa improaste cu injurii in unicul loc unde se pot simti sefi si teoretic nu are cine sa-i sanctioneze.
QUOTE(vis-a-vis @ 19 Aug 2008, 06:14)
PS, pt carnatu' de sony si acolitii.
Dati-mi in (aici sunt niste injuraturi) reputatie negativa la alte posturi, nu la cele de pe topicu' asta. Macar asta merit si eu, mai dati-va dracu' de handicapati mintal.
*

Nu are rost sa discut acum despre nivelul de educatie al unui astfel de individ, dar cred ca regulamentul trebuie sa fie valabil si pentru sectiunea Jurnal de bord!

This post has been edited by Sony: 19 Aug 2008, 08:47

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ag02cws
post 19 Aug 2008, 08:54
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Ce sectiune e aia fara moderatori?

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
Sony
post 19 Aug 2008, 08:55
Post #3

Membru autentic

Jurnal de bord.

--------------------
+
cmandrei
post 19 Aug 2008, 09:21
Post #4

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Pai acolo cel care a deschis topicul este moderator acolo nu ?

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Sony
post 19 Aug 2008, 09:22
Post #5

Membru autentic

Exact! Dupa cum am spus, iti faci un topic in care esti moderator si poti jigni pe cine vrei.

--------------------
+
Liviu
post 19 Aug 2008, 10:00
Post #6

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Problema a fost rezolvata, dl. vis-a-vis are 20 de zile de "read-only" pe forum.

19 Aug 2008, 11:03:
QUOTE(Sony @ 19 Aug 2008, 10:22)
Exact! Dupa cum am spus, iti faci un topic in care esti moderator si poti jigni pe cine vrei.
*

In principiu e adevarat dar nu e chiar ca pe piua.ro ... aici mai exista si niste "supervisori" la sectiunea respectiva.

This post has been edited by Liviu: 19 Aug 2008, 10:03

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
mister
post 19 Aug 2008, 17:44
Post #7

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

From: Bucuresti

Nu are rost sa discut acum despre nivelul de educatie al unui astfel de individ.... - hai dom'le ca a scris perfect gramatical radmasa.gif

PS: oare cine-s acolitii? laugh.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
Muttley
post 19 Aug 2008, 19:01
Post #8

From: -

Pai ce plm e de ras ma?????

Am facut cenzurat-i cenzurat mamii ei treaba poll la administrative despre reputatie.
Are rezultatele pe care le stiti. Daca nu le stiti si va roade curiozitatea uitati-va.

cenzuratu' asta de reputatie e sursa DOAR de probleme in formula actuala. Cum dracu sa nu te oftici (vizavi) cand faci un topic frumos si carnatii-ti dau minus? Faci un lucru bun si frumos si esti rasplatit miseleste cu noroi in ochi.

Am facut si eu un topic p-undeva pe forumul asta si am pus si eu suflet. Mult suflet. Si-mi iau si eu reputatie cu minus acolo.
reputatie.JPG ( Size: 63.74k ) Number of downloads: 329

Si prin alte parti...

Da' nu ma (mai) agit carnatilor. Scandalurile astea vor continua, rabufniri vor mai exista. Si cand vor fi semnate sper sa apara semnaturi si la alea vechi. Si va calc pe cap, promit. Ma uit la voi, c-am sa am ocazia, si daca sunteti mai mici si mai nevolnici ca mine va bat de va cenzurati pe voi. V-o promit!

Liviu, la ce mama dracu' l-ai banat p-ala??? Ca l-a-njurat pe oligofrenu' ala de Sony? Ala-i ultimu' om, un monument de frustrare si cel mai mare complexat! S-a cenzurat in gurile tuturor pe piua, acompaniat de acei "acoliti" necunoscuti. Se simtea bine, era tata lor. Dup-aia si-a luat-o prin gura periculos tare. Au ras altii de el si au ras bine.

Sony, frumuselule, n-am eu arhiva discutiilor cu vizavi si mucix. Da' baietilor li s-a facut mila de tine!!! Ca te faceau de rasu' tarii asteia, deveneai mai vedeta ca cici balerina aia de care amintesti tu tot timpul!!! Ti-ai fi plans complexele-n pumni cu saptamanile, da' a fost lumea buna cu tine nesimtitule!

Cu ce drept ai indraznit sa te bagi in topicu' cu negresa? Ala era DE DEPARTE cel mai frumos topic de pe forumul asta! Vizavi si-a irosit ore intregi scriind povestile alea. Tu nu irosesti, tu TRAIESTI ore intregi pe forumul asta ca o tentativa patetica de a te ridica din mocirla-n care te zbati!
NU TREBUIA sa iti permiti nici sa intri pe topicul ala!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Solon
post 19 Aug 2008, 19:16
Post #9

Membru autentic

Fara nici o suparare, Muttley, dar daca eu azi am luat warn pentru off-sanchi- tu cred ca intri in read only! sad.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
klaus
post 19 Aug 2008, 19:18
Post #10

步步

s-a intrat deja. Si se va mai intra daca mai vad iesiri necontrolate

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
sqryn
post 19 Aug 2008, 19:31
Post #11

Clio rulezzz

From: München

tin sa le dau dreptate lui muttley si vis-a-vis
din ce am vazut pe la rubrica de banari userul sony are mai multe sanctiuni si avertismente. eu sunt sigur ca nu a fost usa de biserica. si la urma urmei ce cauta el pe topicul de jurnal de bord? topicul ala e pt experiente personale si nu prea este pt comentarii. mai ok si frumos ar fi sa posteze doar initiatorul topicului, asa ai putea sa vezi o poveste cursiva, fara posturi inutile gen "bravooo", "mama ce masina belea" si altele de genu'
tin sa il felicit pe vis-a-vis pt cat si cum a scris. imi pare rau ca unii isi bat joc de munca altora.

This post has been edited by sqryn: 19 Aug 2008, 19:36

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
neumann
post 19 Aug 2008, 19:49
Post #12

Membru autentic

From: Spermezeu

de-aia e bine sa ai blog personal si sa postezi acolo lucrurile interesante despre tine. Ca in alte parti, produci content pentru altii pe degeaba, si iti mai iei si ban. Si nu e vorba de daciaclub aici sau de reno, ci de multe alte forumuri derivate sau nu de-aici. Parerea mea, hac.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
sadi
post 19 Aug 2008, 19:53
Post #13

tanti moderatoreasa

pai atunci hai sa ne facem toti bloguri personale unde nu putem sa scriem decat noi, sa nu mai postam pe forumuri.. wacko.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
tarzy
post 19 Aug 2008, 20:31
Post #14

aroist

QUOTE(Liviu @ 19 Aug 2008, 10:00)
Problema a fost rezolvata, dl. vis-a-vis are 20 de zile de "read-only" pe forum.

<span class='edit'>19 Aug 2008, 11:03:</span>
In principiu e adevarat dar nu e chiar ca pe piua.ro ... aici mai exista si niste "supervisori" la sectiunea respectiva.
*

problema a fost rezolvata in "litera" sau "spiritul" regulamentului ?

nu de alta dar in acel caz (ca si in multe altele de altfel) stimabilu' soni a cam intrat in seama si neivitat si la "fu.ui masa"

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Liviu
post 19 Aug 2008, 21:27
Post #15

expat naiv

Ca sa fie clar pentru toata lumea: Nu ma intereseaza ce face Sony pe alte forumuri, pe strada, la el acasa sau la serviciu. Pe mine ma intereseaza STRICT activitatea lui despre care primesc report-uri sau pe care o observ singur. Cand a calcat stramb si-a furat-o.

E valabil pentru toti userii. Aici e o comunitate si, ca orice comunitate, are nevoie de reguli si de "politisti". Cui nu ii convine situatia nu are decat sa isi faca bloguri personale (ca tot sunt la moda) pe situri dedicate si le promit eu ca nu isi vor lua ban pe daciaclub pentru ce sriu ei pe blogurile alea.

--------------------
. . .
+
liviu2004
post 19 Aug 2008, 21:51
Post #16

Membru autentic

Păcat de topicul șters de la jurnal (s-a muncit pentru el), păcat că unii și-au făcut cuibușor de nebunii pe aici.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
b76bgaarh
post 19 Aug 2008, 21:55
Post #17

Membru autentic

si asta doar din cauza unei reputatii stupide...pe care se incapataneaza cineva sa o tina

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
$$ilvviu
Post #18

Membru autentic

From: Roman/NT

Pai daca tot s-a lamurit problema mai bine inchideti, ca se incing iar spiritele.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
xcss
Post #19

Born to Be Epic

Abia acum am remarcat disparitia topicului respectiv. Ciudat.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
marksman
post 19 Aug 2008, 22:48
Post #20

Post mortem nihil est

From: sat

Pacat; era un topic foarte fain.
O fi vis-a-vis urat de unii membri ai forumului si are defectele lui, dar are talent la povestit. Acu' daca omului i s-a umplut paharul si a refulat e regretabil, dar direct 20 de zile R/O mi se pare cam aspru.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Liviu
post 19 Aug 2008, 23:07
Post #21

expat naiv

In cazul in care cineva se gandestei ca eu i-as fi sters topicul, ei bine, NU eu am facut-o. Nu stiu cine si de ce.
In cazul in care va mai gasiti careva sa comentati pedepsele, va rog sa o faceti pe privat, cu adminii.

--------------------
. . .
+
argon
post 20 Aug 2008, 10:11
Post #22

Mesaj semiautomat

Vad ca pentru unii reputatia asta e cel mai important lucru pe forumul asta, de ambele parti si aia ce si-o iau negativa, si aia ce dau, stiu topicul disparut, era foarte interesant, dar proprietarul nu trebuia sa procedeze asa, si ce daca a primit negativa? ce conteaza unde? daca era baiat de comitet trebuia sa i se falfaie de ea si de cei ce i-au dat, fara insulte pe public. Nu incape nici o discutie ca Liviu a procedat corect cu sanctiunile, si nu o spun dpdv al statului de moderator, in primul rand nu trebuia sa se ajunga acolo.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
neumann
post 20 Aug 2008, 12:09
Post #23

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 20 Aug 2008, 01:07)
In cazul in care cineva se gandestei ca eu i-as fi sters topicul, ei bine, NU eu am facut-o. Nu stiu cine si de ce.
*

Eu sunt interesat de problema. Am voie sa deschid topic separat sa pun intrebarea asta, cine si de ce? sau raspunsul va fi de genul ca aici e club privat, intra cine vrea, facem ce vrem noi si nu dam socoteala la nimeni, desi eu nu vreau sa comentez decizia in niciun fel, vreau doar sa stiu cine si de ce, pentru ca apreciam topicul respectiv si munca lui vis-a-vis.

--------------------
... .. ..
+
shteffanivlad
post 20 Aug 2008, 12:39
Post #24

Membru cu ESP/ASR

Sincer si eu am apreciat munca lui vis-a-vis. Nu stiu ce are el de impartit cu altii, dar ceea ce scria pe topicul ala si ceea ce a scris la inceput pe piua mi-au dat de inteles ca este un om linistit si la locul lui. Daca nu e asa, cei care il conosc, ma pot contrazice.

Insa parerea mea este ca cine a sters topicul nu a procedat corect, iar daca l-a sters chair dumnealui (nu stiu daca are "privilegiile" pentru a-si sterge singur topicul de la jurnal de bord) sper ca a pastrat o copie si cand ii va trece din furie sa puna povestile la locul lor. smile.gif

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
driverx
post 20 Aug 2008, 12:40
Post #25

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(cristianco2002 @ 20 Aug 2008, 13:09)
...Am voie sa deschid topic separat sa pun intrebarea asta, cine si de ce? ..
*

Deci stau si citesc topicu asta si imi aduc aminte de stiri de la Antena 1,2,3, 666 sau ProstTV care zic ca productivitatea in Rromania e la pamant. Lumea se plictiseste rau pe aici, iar unii crunt. Uite altu care vrea topic in care sa se justifice si altii.

DaciaClub nu e Mafia de unde iesi numa' mort. Nu trebuie recurs la solutii si solutii (BAN). Nu va place pita, join other gang.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Sony
post 20 Aug 2008, 12:59
Post #26

Membru autentic

QUOTE(Muttley @ 19 Aug 2008, 20:01)
Cu ce drept ai indraznit sa te bagi in topicu' cu negresa?
*

QUOTE(sqryn @ 19 Aug 2008, 20:31)
si la urma urmei ce cauta el pe topicul de jurnal de bord?
*

QUOTE(tarzy @ 19 Aug 2008, 21:31)
nu de alta dar in acel caz (ca si in multe altele de altfel) stimabilu' soni a cam intrat in seama si neivitat si la "fu.ui masa"
*

Vad ca nu s-a schimbat nimic! Multi se baga in seama doar ca sa isi manifeste aversiunea fata de cineva.

"Stimabililor", eu nu am scris nici macar o litera in acel topic!

Cat despre modul in care matli jigneste gratuit, nici nu are rost sa ma injosesc sa ii raspund sau sa detaliez. E doar o mostra de educatie! Si bineinteles multa aroganta!

--------------------
+
logan1.5dci
post 20 Aug 2008, 13:10
Post #27

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(Sony @ 20 Aug 2008, 13:59)
"Stimabililor", eu nu am scris nici macar o litera in acel topic!

*

Da , asa e , oricum vis-a-vis era sef acolo(putea sa te stearga), i-ai dat la gioale...la reputatie.
Sony, puteai sa-i dai oriunde vroiai tu(pe alte topicuri), omul a pus suflet in acel topic, era ceva frumos si mie imi placea(topicul).

Bine, si vis-a-vis a fost slab, sa se supere asa de la reputatie, cred ca nu si-a dat seama ce facea.

This post has been edited by logan1.5dci: 20 Aug 2008, 13:30

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Sony
post 20 Aug 2008, 13:22
Post #28

Membru autentic

QUOTE(logan1.5dci @ 20 Aug 2008, 14:10)
cred ca nu si-a dat seama ce facea.
*

O fi copil?

20 Aug 2008, 14:26:
QUOTE(Muttley @ 19 Aug 2008, 20:01)
Liviu, la ce mama dracu' l-ai banat p-ala??? Ca l-a-njurat pe oligofrenu' ala de Sony? Ala-i ultimu' om, un monument de frustrare si cel mai mare complexat! S-a cenzurat in gurile tuturor pe piua, acompaniat de acei "acoliti" necunoscuti. Se simtea bine, era tata lor. Dup-aia si-a luat-o prin gura periculos tare. Au ras altii de el si au ras bine.

Sony, frumuselule, n-am eu arhiva discutiilor cu vizavi si mucix. Da' baietilor li s-a facut mila de tine!!! Ca te faceau de rasu' tarii asteia, deveneai mai vedeta ca cici balerina aia de care amintesti tu tot timpul!!! Ti-ai fi plans complexele-n pumni cu saptamanile, da' a fost lumea buna cu tine nesimtitule!
Cu ce drept ai indraznit sa te bagi in topicu' cu negresa? Ala era DE DEPARTE cel mai frumos topic de pe forumul asta! Vizavi si-a irosit ore intregi scriind povestile alea. Tu nu irosesti, tu TRAIESTI ore intregi pe forumul asta ca o tentativa patetica de a te ridica din mocirla-n care te zbati!
*

Cred ca nici matli nu stia ce scria aici! D-aia nu poate raspunde pentru injurii!

Regulamentul spune sa ataci idei nu oameni, dar unii nu pot ataca idei. Au limitele lor. Atunci improasca peste tot cu jigniri. Nici macar nu merita sa li se raspunda! Merita doar o sanctiune administrativa si atunci ne va fi "dor" de ei, ca si in cazul lui vis-a-vis.

This post has been edited by Sony: 20 Aug 2008, 13:26

--------------------
+
neumann
post 20 Aug 2008, 13:36
Post #29

Membru autentic

QUOTE(driverx @ 20 Aug 2008, 14:40)
Deci stau si citesc topicu asta si imi aduc aminte de stiri de la Antena 1,2,3, 666 sau ProstTV care zic ca productivitatea in Rromania e la pamantradmasa.gif Lumea se plictiseste rau pe aici, iar unii crunt. Uite altu care vrea topic in care sa se justifice si altii.

DaciaClub nu e Mafia de unde iesi numa' mort. Nu trebuie recurs la solutii si solutii (BAN). Nu va place pita, join other gang.
*

Astept doar barbatia de a spune: EU am sters acel topic, ca asa vrea muschii mei, nimic mai mult.
Ca asa, ii enervam pe unii la umbra anonimatului si ne distram din spatele monitorului ca ce viteji suntem, fara a suporta consecintele (le: de imagine ale) faptelor noastre.

This post has been edited by cristianco2002: 20 Aug 2008, 13:38

--------------------
... .. ..
+
shteffanivlad
post 20 Aug 2008, 13:37
Post #30

Membru cu ESP/ASR

Si esti fericit acum? Ai primit satisfactie, omul a primit read-only si topicul a disparut. Macar acum sper ca esti fericit si impacat cu tine.

De piua nu mai zic, ati facut acolo albie de porci... pacat!

--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 23:03
Forum Renault