Masina cu numar strain- sfat
![]() ![]() ![]() |
Masina cu numar strain- sfat
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
30 de zile parca si pe urma trebuie sa faca o iesire + intrare in tara.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
90 de zile.
Sau poate sa-si ia pe perioada sederii numere provizorii (masina trebuie sa indeplineasca normele de poluare ) |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daddy omul vrea sa-si mentina numerele de acolo !
No offense bflorian dar pe mine ma omoara chestia asta; dai o basca de bani sa-ti aduci masina'n container si o tii cu numere USA sa vada cartieru' ca esti ciumec! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 13 Jan 2005, 12:33) Daddy omul vrea sa-si mentina numerele de acolo ! No offense bflorian dar pe mine ma omoara chestia asta; dai o basca de bani sa-ti aduci masina'n container si o tii cu numere USA sa vada cartieru' ca esti ciumec! Nu ma ofensez. Asta m-a rugat asta intreb - motivatia e treaba lui. Totusi il pot intelege: tipul a fugit din tara pe vremea de dinainte, a stat 5 ani la mititica pentru ca l-a vindut securistilor unu care chipurile vroia sa fuga si el, a trecut Dunarea inot noaptea, a curatat WC-uri un an in Italia si apoi a ajuns in state. Acum are proprialui afacere si, daca omul e mindru de ce a a realizat eu pot sa-linteleg. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E un bizon.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Bizonul e animal, tipul asta e om, si inca unul deosebit. Am inteles eu gresit domnule ATX?
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma faceti sa ma simt vinovat ca am pus asa problema....
Orim eu ramin la parerea mea dar si omul asta justificarea lui, buna, rea, tre' sa i=o respectam! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Au fost altii care au muncit la fel de mult sau chiar mai mult si nu tin neaparat sa arate cat de sus au ajuns.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
no comment:
Topic tipic Daciaclub ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
acu ce vrei si tu: e vineri seara la Cafenea
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Pai daca offtopicul e o problema topicul se poate inchide imediat pentru ca deja s-a dat raspunsul la intrebare: o data la 90 zile un drum pentru cumparaturi de bomboane in vama bulgareasca, cu stampila in pasaport si tot tacimul.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai numere din alta tara nu inseamna ca vrei sa te dai ciumeg ..Eu vreau sa imi cumpar o masina din germania...si asa am sa o las cu numere de germania si prefer sa ies afara din tara o data la 3 luni pt ca ma costa foarte foarte foarte mult sa pot imatricula o astfel de masina! in afara cu bani f putini iti cumper o super masina.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea PSD-ului am inteles ca cei de la DACIA ar fi vrut sa bage o lege prin care sa nu poti circula cu o masina neimatriculata mai mult de 3 luni, asta pe ca au inceput sa le scada vanzarile. Comparati si voi masinile din afara si preturile lor cu DACIILE si cat costa ele...o sa fiti surprinsi....
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
EEN |
![]()
|
Domnilor! Lasati omul in pace - topicul are un sens practic. Despre mirlanie vs. mindrie, despre nationalism vs. patriotism, putem vorbi la nesfirsit. Nu va suparati: poate omul vrea sa faca afaceri in Rom si Bulgaria si trebuie sa circule mult... asta ar fi un motiv bun sa scape de sicanele politistilor din tara vecina si prietena- cu numere de SUA cred ca altfel se pune problema. Oricum, pentru ca imi este ruda ma simt dator sa-l apar, nu cred ca se compara cu Gicu-norocosu care a cistigat loteria vizelor si se intoarce dupa un an cu masina americana sa moara de necaz vecinii.
Si apoi, madalina, pe ce te bazezi cind afirmi ca el tine neaparat sa arate ce a ajuns? Sau ca altii au muncit mai mult... Fiecare cu steaua lui. Si, la urma urmei, daca un om si-a cistigat cinstit un drept atunci de ce sa nu-l foloseasca? Pentru ca ne irita pe noi astilalti care nu-l avem? Oricum, multumesc de raspunsuri -au fost folositoare si deja i le-am trimis ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(Radduu @ 15 Jan 2005, 13:30) Daca ai numere din alta tara nu inseamna ca vrei sa te dai ciumeg ..Eu vreau sa imi cumpar o masina din germania...si asa am sa o las cu numere de germania si prefer sa ies afara din tara o data la 3 luni pt ca ma costa foarte foarte foarte mult sa pot imatricula o astfel de masina! in afara cu bani f putini iti cumper o super masina. Te-ai ganditcat o sa coste toate taxele, impozitele si asigurarile pe masina respectiva, in Germania? Ca cineva trebuie sa le plateasca, ca sa-ti poti pastra numarul. Si eu vroiam sa fac o chestie de-asta, dar e total nefezabil. |
--------------------
M
M
1
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
Este complet nefezabil, asigurarea pentru numerele de US nu le poti plati in Bulgaria sau Mozambic, macar daca ar fi fost o membra UE. Eu cunosc pe cineva care facea figura asta cu numar de Germania. Doar ca el chiar era neamt si se ducea macar o data pe an la el acasa unde-si platea si asigurarile. Ar fi fost mai simplu sa puna numere romanesti pe ea, doar ca nu era inmatriculabila in Romania, asa ca de nevoie trebuia sa aplice figura cu vama o data la 3 luni.
Bflorian, daca vrei sa nu ai probleme in Bulgaria, numerele de US sint cea mai proasta solutie. In fapt o sa se lipeasca "necazurile" de el ca mustele de c.... |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
EEN |
![]()
|
QUOTE(BH07ATX @ 15 Jan 2005, 20:05) Este complet nefezabil, asigurarea pentru numerele de US nu le poti plati in Bulgaria sau Mozambic, macar daca ar fi fost o membra UE. Eu cunosc pe cineva care facea figura asta cu numar de Germania. Doar ca el chiar era neamt si se ducea macar o data pe an la el acasa unde-si platea si asigurarile. Ar fi fost mai simplu sa puna numere romanesti pe ea, doar ca nu era inmatriculabila in Romania, asa ca de nevoie trebuia sa aplice figura cu vama o data la 3 luni. Bflorian, daca vrei sa nu ai probleme in Bulgaria, numerele de US sint cea mai proasta solutie. In fapt o sa se lipeasca "necazurile" de el ca mustele de c.... Pai si cel in cauza o sa stea cam 6 luni in SUA (pe perioada iernii) si 6 in Rom. E treaba lui cum isi face calculele. This post has been edited by bflorian: 15 Jan 2005, 18:46 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:06 |