probleme vitezometru, ramane in urma
![]() ![]() ![]() |
probleme vitezometru, ramane in urma
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e bine sa te pregatesti sufleteste sa schimbi tabloul de bord cu totul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
pe naiba , ce ma fac cu km ca nu vreau sa plece de la 0 sa pacalesc urmatorii cumparatori. eu am schimbat ledurile poate sa provina de acolo problema?
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In mod sigur provine de acolo problema, asezonat cu calitatea slaba a motoraselor (de fapt a rotitelor dintate). Probabil ai fortat cam tare cand ai scos acele.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
nu le-am scos eu o sa vb cu cine mi-a schimbat ledurile. nu prea as vrea sa schimb ceasurile nu merg reparate ? cele de sandero se potrivesc? macar sa pun din alea parca sunt putin diferite.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate doar agata un pic in zona aia. Incearca sa tragi de ac ceva mai sus.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
ideea e ca nu s-a int decat de 2 ori. cel putin asa am vazut eu si doar pe sutostrada si asta se intampla demult adica prima data am vazut akm 3-4 luni si s-a mai int acum cateva zile. cred ca cel mai bine il sun pe cel care a umblat la bord sa vada el ce si cum . schimb orice dar nu tot tabloul oricat ar costa.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Motorasul se schimba greu a naibii.
Insa daca spui ca problema nu e repetitiva, ca nu s-a mai intamplat, nu cred ca e cazul sa iti mai faci sange rau si sa-l lasi asa |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
Incerca sa mai tragi catre afara de ace, e posibil sa ai in zona aia ceva care agata, si de aia sa faca asa. daca ar fi motorasele, ar face cam de fiecare data, nu doar 1-2 ori . Bafta .
|
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
nu fac mereu de asta nu e un motiv de ingrijorare si daca fac testul acela de se invart acele de nebune ele se invart normal.
This post has been edited by bogdan_90: 21 Aug 2008, 10:12 |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
ABRAKAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 25 August 08 ![]() |
1 DACA SCHIMBI TABLOUL DE BORD NU SE RESETEAZA KM
2 VEZI CUMVA SA NU ATINGA FOLIA DIN SPATE SI SA PRESEZE PE EA SI SA II FIE MAI GREU SA TREACA INTRE 90 SI 100 . BAFTA DACA ESTI DIN BUC POTI SA IMI DAI PM MAI VB PE TEMA |
--------------------
DACIA
LOGAN PICK-UP
2008 FULL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Esti chiar obositor, nu mai scrie cu litera mari,citeste regulamentul...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
stiu pe cineva care a schimbat beculetele de la bord si dupa ceva timp ii statea turometrul la 6000 si dupa nu a mai mers se poate sa fie de la schimbarea asta si la tine
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am patit si eu la fel
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine la viteze mari ( am observat pe autostrada) ca mai are unele caderi ( gen de la 120 cade 1 secunda la 110 brusc si isi revine repede) .dar mi s-a intamplat odata in 130 de km.si plus diferenta mare intre gps si km...cam 15 km pe ora ( 150-165)
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e normal la vitez aia sa ai eroare sa mai discutat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Una e eroarea ,alta "caderea". Si asta NU e normal!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 29 Aug 2008, 20:22) la mine la viteze mari ( am observat pe autostrada) ca mai are unele caderi ( gen de la 120 cade 1 secunda la 110 brusc si isi revine repede) .dar mi s-a intamplat odata in 130 de km. Mi s-a intamplat si mie de 2 ori in 2 ani. E drept ca nu ma uitam continuu la vitezometru. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
am auzit la mai multi sa aibe problema asta si ei nu au umblat la tablou. deci m-am linistit. se poate inchide.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:52 |