Asigurare locuinta, unde...
![]() ![]() ![]() |
Asigurare locuinta, unde...
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
ai putea sa incerci aici
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu la omniasig,
niste jigodii incepand de la purcica aia transpirata, pana la ultimul om ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate sa dea careva ceva exemple de prime de asigurare ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Si eu sunt interesat de subiect ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Prima 130 euro la SA 77.500 euro (locuinta 67.500, 10.000 bunuri) in 2007 la ASTRA.
Nu stiu la ce va ajuta, mai bine mergeti si intrebati. |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai interesant decat sumele asigurate ar fi procedurile de despagubire in caz de dauna: conditii, durate, sume finale virate
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Asigurare locuinta la Generali: suma asigurata 50.000 euro - prima de asigurare 11 euro/luna
Conditii de asigurare: - Flexa - incendiu, traznet, caderi de avioane , etc. - Raspundere civila - nu prea stiu ce inseamna - Riscuri aditionale - daune produse de instalatii de apa, furt, vandalism - Raspunderea civila a familiei - aici, daca am inteles bine intra riscuri involuntare provocate altora, adica se aparge un geam pe timp de furtuna si pica la unul pe automobil. This post has been edited by bendix: 30 Sep 2008, 17:24 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
teodorciurea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 8 May 08 From: Braila ![]() |
si eu am la generalli, si pot zice ca sunt chiar seriosi, deoarece a existat un mic incident si si-au facut datoria, nu au comentat nimic..
|
--------------------
Renault Clio
RENAULT Clio
2008
- B85KGR
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ma bucur sa aud asta! Oricum sper, asa cum o fac la toate asigurarile, sa nu am nevoie de ei
![]() Am uitat sa spun un lucru important, in ton cu topicul de fata. M-am asigurat la Generalli prin ING Bank, adica functionarul de la banca este imputernicit sa faca asigurari de locuinta. Exista un avantaj in treaba asta, anume ca prima lunara de asigurare mi se retrage direct din cont. Al doilea avantaj este optional si se refera numai la uituci ca mine. Intr-o luna contul meu a ramas descoperit ![]() ![]() This post has been edited by bendix: 11 Oct 2008, 14:07 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:46 |