tiuit dinspre motor, sunetul din iad
![]() ![]() ![]() |
tiuit dinspre motor, sunetul din iad
hordeagabriel |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Se aude si cand calci ambreiajul?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Da se aude si cand calc ambreiajul. Incet o sa ajung la spitalul de nebuni
This post has been edited by hordeagabriel: 24 Aug 2008, 09:40 |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uneori scirtiie asa cama delcoului. Cu joja de ulei incearca sa pui o picatura pe pisla din centrul camei. Cu ce mai ramine pe joja unge putin cama pe exterior.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
hordeagabriel |
![]()
|
Am sa incerc dar sunetul pare sa vine de pe cealalta parte a motorului si doar dupa ce se incalzeste putin motorul.
Acum am incercat dar nu merge treaba cu unsul camei... ![]() This post has been edited by hordeagabriel: 24 Aug 2008, 11:58 |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
trage aer fals pe undeva, asa se auzea si la mine o perioada, si nici motorul nu mergea stralucit, vezi la talpa carburatorului, sau pe la stutul furtunului de servofrana, sau poate ti-e crapat furtunul ala unde ar trebui sa ai diusa(tu o ai in pata calda). Fa o verificare...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Verifica daca e stransa bine galeria pe motor.Eventual schimba garnitura de la galerie. Zgomotul asta il aveam si eu intr-un timp la batrana mea dacie, era slab un surub de la galerie , dupa strnagere, zgomotul a incetat.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Am verificat si un surub de la galerie nu este strans. Cand am incercat sa il strang prezonul se invartea in gol. L-am scos si pe filet erau urme de aluminiu. E gata filetul din bloc cred..Acuma ce este de facut? Sa fac alt filet mai mare in bloc sau?
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
inj primul rand galeria nu se prinde in bloc ci in chiluasa;de acea ai urme de aluminiu pe filet;si da ;poti face un filet majorat la acel prezon dar trebuie sa dai jos galeria
![]() acel sunet zic si eu ca vine de la galerie;cu ocazia asta schimbi si garnitura la galerie si pe cea de la saxofon ca nu sunt scumpe deloc. mult succes ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:02 |