problema ventilatie, numai baga aer rece
![]() ![]() ![]() |
problema ventilatie, numai baga aer rece
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
nu ai nici o clapeta de aer cald acolo acea tija comanda robinetul;posibil sa se fi blocat cablul sau sa fi iesit ;uitate la pozitia robinetului (trebuie sa fie pe inchis;adica sa fie la maxim dreapta spre faruri pana se opreste in opritor);robinetul este in partea dreapta a masinii;il dai pe inchis cu mana daca nu mai merge cablul
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
baranga, nu inteleg ce spui unde trebuie sa fie exact? robinetul, pe un furtun? sau unde ?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
da robinetul care comanda inchiderea sau deschiderea caldurii e ori defect ori a sarit pirgia de comanda e undeva intre baterie si telescop in dreapta cum stai in masina seamana f bine cu modelul vechi atit ca are 2 limitatoare;si la mine e defect .... nu inchide dar l-am lasat asa deocamdata pina la toamna cind o sai fac o schimbare de antigel
This post has been edited by mitu2002: 25 Aug 2008, 08:19 |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
ZTV |
![]()
|
robinetul asta trebuie sa fie pe un anumit furtun? aerul cald baga , fara probleme numai rece nu vreau.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
da robinetul este pe furtul cu antigel pe care iti vine tie caldura
|
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 05:28 |