Ce poate zornai la 2000 rot/min?
![]() ![]() ![]() |
Ce poate zornai la 2000 rot/min?
florinutzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ceva pe la sistemul de evacuare sau scutul electromotorului:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
posibil sa atinga saxofonul in scut .... verifica prinderea sist de evacuare dar si tamponul de prindere a motorului de pe acea parte posobil sa fiie fisurat sau rupt si motorul sa stea inclinat
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Sa verific sa vad ce zornaie. Oricum si orice ar fi, important e acum sa mai mearga sa o pot vinde si sa iau banii pe ea. De restul se va ocupa cel ce o cumpara.
Apropo, nu cumparati o dacie din 99 cu 85mii Km antifonata cu aripi schimbate, intretinuta, cu 65 mil lei vechi? |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(florinutzu @ 24 Aug 2008, 21:33) Pe la 2000 de rotatii pe minut, dupa turometru, se aude o zornaiala metalica, ceva gen rulment neuns, da nu stiu de unde. Am impresia ca atunci se invarte ceva in gol, ca ar trebui sa schimb treapta de viteza... nu stiu da e deranjant parca ceva ar merge in gol atunci... Si face asa indiferent de treapta de viteza sau de traseul pe care merge masina la deal la vale pe loc drept. In frana de motor nu face, sau poate nu sesizez eu finnd prea repde si prea fortat, sesizez numai la accelerare. Si pe la 1000,1500 nu sesizez nimic. Nu afirm ca nu s-ar auzi dar nu imi dau eu seama.Si dupa 2000 la fel nu se aude,pe la 2200 e alt sunet auzi motorul cum trage, cum urla cei 60 de cai. Si inca ceva pe loc liber daca o urc la 2000 de ture nu se aude nimic care sa te deranjeze sau sa te starneasca. Oricum o vand da sunt curios daca face asa ca sa scap de ea. Ma macina ideea, ca eu voiam sa o dau la cineva care sa se foloseasca de ea macar atat cat m-am folosit si eu. Bafta tuturor! <span class='edit'>25 Aug 2008, 06:55:</span> Nu patineaza abreaju, ca masina trage si se duce... Da am mai observat astazi ca daca accelerezi calm nu se aude , da daca accelerezi in forta se aude, e evident deranjul. la mine la aceeleasi simpome s-a dovedit a fi rulmentul roata dreapta spate This post has been edited by tarzy: 25 Aug 2008, 14:46 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:40 |