far solenza, schimbare
![]() ![]() ![]() |
far solenza, schimbare
ady134u |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|||
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
sticla se dezlipeste...este lipita cu silicon. incearca sa dai cu cutter-ul intre sticla si suport, apoi trage. spor la lucru!!!
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Exista doua posibilitati:
1. SPargi sticla farului. Banuiesc ca nu-ti mai trebuie din moment ce vrei s-o schimbi. 2. Incalzesti cuptorul la 120 de grade celsius. Bagi farul in cuptor si il lasi 10 minute. Scoti farul din cuptor si tragi de sticla. Se dezlipeste fara probleme. Avantajul acestui procedeu este ca poti refolosi masticul respectiv la noul far. Tot ce trebuie sa faci e sa ai grija sa lasi masticul pe corpul farului (plastic). Dupa ce pui sticla noua peste masticul vechi, ii pui clemele si mai bagi farul inca 10 minute la cuptor. Spor la treaba! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady134u |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
pai la 120 grade nu pusca faru:|? nu se poate pe o cale usoara:D?iau jos pui altu:))
|
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am facut treaba cu cuptorul la un Subaru Legacy si la 2 BMW-uri. Nu s-a puscat nimic. Gandeste-te ca plasticul farului rezista cel putin la aceleasi temperaturi si pentru timp mai indelungat (in compartimentul motor)
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Calea mai usoara e sa schimbi farul cu totul
![]() Vrei sa scapi si repede, si ieftin ... de undeva trebe sa mai lasi @Marty, de ce ar mai fi necesar sa fie introdus farul dupa montarea sticlei? Si de ce tot 10 minute si nu doar 2-3, cat sa poata face priza masticul la far si sticla ? This post has been edited by andrei041: 27 Aug 2008, 13:40 |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Căutând un alt topic am dat peste acesta cu farul și mi-am amintit de o mica problemă pe care vroiam să o rezolv. În semnalizatorul stânga, imediat sub plastic se vede ceva mizerie sau mucegai de la umezeală și apă probabil. Pe dreapta semnalizatorul e foarte curat. Vroiam să curăț semnalizatorul din stânga dar spre rușinea mea nu am studiat prea atent problema. Fiind corp separat de far am presupus că trebuie sa poată fi demontat însă m-am uitat doar o singură dată în grabă și nu prea m-am lamurit dacă e dificil, cât durează și eventual alte precauții. Dacă cineva s-a mai lovit de asta aștept un răspuns în câteva cuvinte. Mulțumesc.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
La cat costa un semnalizator (20-25 lei), cel mai usor e sa il dai jos si sa pui altul. Semnalizatorul se tine de far doar prin doua suruburi.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Mi se abureste farul de pe partea stanga.care ar fi motivul?si care e rezolvarea?
Mentionez ca pana sa montez xenoanele nu se aburea....sa intre cumva aer pe langa bec? |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
[quote=B-33 -SAC,21 Dec 2008, 12:22]
Mi se abureste farul de pe partea stanga.care ar fi motivul?si care e rezolvarea? Mentionez ca pana sa montez xenoanele nu se aburea....sa intre cumva aer pe langa bec? ai vazut ca stii? poti sa dai gaura mica cu un ac inrosit la flacara in partea superioara a farului sa elimine vaporii de apa creati inauntru. sau scoate becul asa cum ti-am spus pana se usuca sticla pe interior. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Claudiu35 @ 19 Dec 2008, 20:17) Căutând un alt topic am dat peste acesta cu farul și mi-am amintit de o mica problemă pe care vroiam să o rezolv. În semnalizatorul stânga, imediat sub plastic se vede ceva mizerie sau mucegai de la umezeală și apă probabil. Pe dreapta semnalizatorul e foarte curat. Vroiam să curăț semnalizatorul din stânga dar spre rușinea mea nu am studiat prea atent problema. Fiind corp separat de far am presupus că trebuie sa poată fi demontat însă m-am uitat doar o singură dată în grabă și nu prea m-am lamurit dacă e dificil, cât durează și eventual alte precauții. Dacă cineva s-a mai lovit de asta aștept un răspuns în câteva cuvinte. Mulțumesc. cumpara altu cu totu' risti sa il spargi si tot iti iei altu frumos curat....ne ingalbenit intrebare: am observat ca xenoanele se incing foarte tare(sau cel putin ale mele) este normal sau sunt nasoale xenoanele mele? prima oara cand le-am pus m-am speriat ca mirosea a incins rau |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
apropo de far...vreau sa schimb semnalizarile si nush cum sa scot farul...are niste surubele sub spoiler...care e varianta cea mai buna...sa ajung loa acele surubele...?
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragosvoda_is @ 7 Jan 2009, 10:06) apropo de far...vreau sa schimb semnalizarile si nush cum sa scot farul...are niste surubele sub spoiler...care e varianta cea mai buna...sa ajung loa acele surubele...? pur si simplu le desfaci ![]() eu nu am dat bara jos sau alte chestii direct:am apasat umpic pe bara si am desfacut cu o surubelnita semnalul este prins de far cu 2 suruburi nu cred ca e cazul sa dar tot faru pt un semnal |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
nu stiu daca e gaseste sticla separat de far..
eu le-am schimbat cu totul ca aveau si urechile de prindere rupe. Cu semnalizarea si eu am problema cu mizeria, crec ca o sa le dau jos si sa le spal la jet de apa (la dus ![]() o alta problema care o am e cu sistemul de reglare al farurilor, care dupa ce am fost la service nu mai merge, e blocat...idei? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(pskint25 @ 7 Jan 2009, 17:33) nu stiu daca e gaseste sticla separat de far.. eu le-am schimbat cu totul ca aveau si urechile de prindere rupe. Cu semnalizarea si eu am problema cu mizeria, crec ca o sa le dau jos si sa le spal la jet de apa (la dus ![]() o alta problema care o am e cu sistemul de reglare al farurilor, care dupa ce am fost la service nu mai merge, e blocat...idei? 1.nu e pus bine 2.e blocat farul |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:44 |