Iosif Constantin Dragan
![]() ![]() ![]() |
Iosif Constantin Dragan
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Rusiiiiiiiiiineeeeeeeeeee Runsiiiiiiineeeeeeeee !!!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@daniM
Sa inteleg ca ai fi vrut sa te pozezi cu mortul sau ce anume te-a deranjat? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
asta oare cum dracu o devenit cel mai bogat roman? Umblau zvonuri de securitate & shit
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum s-a vazut, in niciun caz traind si muncind in Romania, patria-muma
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(vijelie @ 26 Aug 2008, 19:16) Ma deranjeaza ca orice sugatoare poate sa inchida o biserica la comanda,cumparand niste corupti de popi.Din cate stiu nu se prea intampla sa inchizi biserica cu cheia si sa pui bodyguarzi la usa in timpul oricarei slujbe.Au fost inmormantati papi si sefi de stat si nu s-a mai auzit de asa ceva.Tu nu ai citit ce am scris? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
Sincer sa fiu, nu ma dau in vant dupa astfel de mondenitati.
Dar plecand de la premiza ca e un eveniment trist, eu as acorda circumstante atenuante familiei, pe motiv de nevoie de intimitate, caldura mare etc. Persoanele din afara familiei au putut sa-si prezinte omagiul si cu alte ocazii. This post has been edited by vijelie: 26 Aug 2008, 19:50 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 26 Aug 2008, 20:50) Sincer sa fiu, nu ma dau in vant dupa astfel de mondenitati. Dar plecand de la premiza ca e un eveniment trist, eu as acorda circumstante atenuante familiei, pe motiv de nevoie de intimitate, caldura mare etc. Persoanele din afara familiei au putut sa-si prezinte omagiul si cu alte ocazii. Printre altii au fost adusi cu Atlassib-ul de la aeroportul Timisoara 3 autocare de prieteni apropiati din Italia,care de asemenea nu au fost lasati sa intre.Ce circumstante atenuante,caldura,intimitate?Vrajeala!Probabil nu a vrut sa vada multimea cum topaie de bucurie impreuna cu ma-sa si sora-sa ca au ramas cu banii.Cum sa pui la usa bisericii bodyguarzi?Daca ti se pare normal asta,e cam nasol. |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
Calmeaza-te, nu e ultima inmormantare, vor mai fi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(daniM @ 26 Aug 2008, 20:04) ... au fost adusi cu Atlassib-ul de la aeroportul Timisoara 3 autocare de prieteni apropiati din Italia,care de asemenea nu au fost lasati sa intre... Bai tu chiar inghiti pe nemestecate tot ce ti se sopteste? Si eu care te "injuram" ca esti un nostalgic... De fapt chiar esti un nevinovat, unul mic si inocent. Asta ti se spune, asta crezi... Ma indoiesc ca in cercurile frecventate de bogatasi sa fie prea multi (3 autocare de prieteni... ![]() Una peste alta, un nenorocit de nazist mai putin, un pic mai bine pentru restul lumii... P.S. O rugaminte personala: pune-ti creierii la contrbutie si injura-ma si de altceva, nu doar de mineri, ca devii monoton! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a cântat cumva "Trăiască Legiunea și Căpitanul"?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Si Veronica ce face? singurica-singurica?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
vreo 35
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
de-abia iese din rodaj...
|
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(daniM @ 26 Aug 2008, 18:11) concetatenii si fiul cel mare al decedatului nu au avut ocazia sa il planga si sa ia parte la slujba de ramas bun QUOTE(vijelie @ 26 Aug 2008, 19:50) circumstante atenuante familiei, pe motiv de nevoie de intimitate[...] Persoanele din afara familiei au putut sa-si prezinte omagiul si cu alte ocazii. ------------------------------------------ Tampita si nesimtita. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Taci cobe, nici un vreau sa ma gandesc cate valuri de indignare vor curge la moartea minunatului Irinel.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Gata , am tacut!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(radian @ 26 Aug 2008, 22:36) Bai tu chiar inghiti pe nemestecate tot ce ti se sopteste? Si eu care te "injuram" ca esti un nostalgic... De fapt chiar esti un nevinovat, unul mic si inocent. Asta ti se spune, asta crezi... Ma indoiesc ca in cercurile frecventate de bogatasi sa fie prea multi (3 autocare de prieteni... ![]() Una peste alta, un nenorocit de nazist mai putin, un pic mai bine pentru restul lumii... P.S. O rugaminte personala: pune-ti creierii la contrbutie si injura-ma si de altceva, nu doar de mineri, ca devii monoton! Au fost adusi de la aeroport,nu din Italia,de acolo au venit singuri.Erau prieteni,directori de fundatii,in general oameni care au avut legaturi cu raposatul si nu a fost lasat NIMENI sa intre.Apropo,mai aveti probleme cu apa pe strada Institutului? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 29 Aug 2008, 13:26) M-ai spart ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
Ai si barba si mustata,un ortac adevarat,ce mai!Tot respectul!Acum 18 ani totusi se pare ca erai cu colegii prin Piata Universitatii,nu neparat la batut studentii,doar la facut poze...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
Raportul "serviciilor secrete" e partial adevarat... Intradevar in Piata Univesitatii in '90 am stat vreo saptamana daca adun cap la cap toate zilele, atata doar ca eram in tabara ailalta... Atunci inca eram student, si, cu inca, cativa amici, am mers in Timisoara, pe 30.04 a fost un miting mare acolo de sustinere a punctului 8 (Proclamatia de la Timisoara, daca-ti spune ceva...) si apoi in grup mai mare am plecat la Bucuresti. Printre altii, din acel grup a facut parte si un amic, care de vreo 15 ani s-a mutat in Bucuresti, si care la un moment dat a cochetat cu ziaristica la Romania Libera. A scris si el pe acolo cum l-o dus capul sa incerce sa faca impresie buna. Mai "sapa" si dupa alte surse, o informatie, ca sa fii sigur de ea ca-i veridica ar trebui confirmata din cel putin 3 susre diferite...
In februarie '90 am facut parte din grupul care a reinfiintat PNL-ul in Valea Jiului. Atunci inca PNLul defila cu platforma program care la punctul 1 prevedea reinstaurarea monarhiei in Romania (daca tot ai facut asa o pasiune fata de mine, sapa adanc, si ai sa ma gasesti si figurand pe listele de candidati ale PNLului la alegerile locale din acei ani). Din 2000 i-am lasat sa ocupe de politica pe altii mai destepti ca mine... Si tot legat de mineriadele din acei ani. Vad ca te preocupa subiectul. Din Valea Jiului au participat cateva mii de mineri. Populatia locala pe atunci era de cca. 200.000 locuitori. Adica, activ la mineriade au participat cam 2% din populatia locala. Daca ii aduni pe toti sustinatorii lor, rude, prieteni, etc, garantat nu o sa ajungi la 100%. Desi pentru unul ca tine pare greu de imaginat, crede-ma totusi ca au nu toti cei din Valea Jiului au participat sau i-au sustinut pe cei care au participat la mineriade. Cand s-au organizat "detasamentele muncitoresti" devastarile le-au inceput din Petrosani (sediile partidelor politice, masini parcate pe marginea drumului, gara, magazine alimentare, etc). Nu incerc sa minimalizez efectele negative ale mineriadelor. Din pacate, pentru faptele lor de "glorie" toata Valea Jiului trage ponoasele si azi dupa aproape doua decenii. In cele doua secole de istorie locala nu exista om care sa fi facut mai mult rau Vaii Jiului, decat Cozma Miron. Daca mai ai alte neclaritati legate de acest subiect, intreaba-ma. This post has been edited by radian: 30 Aug 2008, 08:06 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
radiane, vad ca esti persoana importanta daca ii preocupa pe altii ce faci tu!
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:13 |