Are cineva card de fidelitate Dacia ?, la ce foloseste, cum se foloseste
![]() ![]() ![]() |
Are cineva card de fidelitate Dacia ?, la ce foloseste, cum se foloseste
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am gasit in torpedou, sub un teanc de bancnote de 100 roni.
Ce oameni draguti, multumesc Dacia! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Io' nu am!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
fanica73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 February 08 From: PITESTI ![]() |
eu l-am primit de acum 4-5 luni
![]() ![]() cred ca este o mare teapa .....adica un nou motiv pt banci sa-yi mai ia niste bani...comisioane intretinere cont si alte manevre de ale lor ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate
- OT -- EAN CEL MAI TARE MESERIAS DIN PARCARE
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 27 Aug 2008, 14:29) Acum am primit prin posta codul pin al cardului, cardul de unde il iau? Ce pot sa fac cu el? De fapt nu am cerut nimic, a venit singur. Voi aveti? Am gasit asta : http://www.dacia.ro/servicii-pentru-client...fidelitate.html Nu e acelasi lucru ? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 16:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() Scuze de topic, ca am cautat cuvantul card da nu am gasit , robotul asta de cautare e ciudat. Va rog nu mai postati aici , postati in celalalt topic. Rog moderatorii sa stearga. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Data viitoare intreaba-ma pe mine! Efectuez servicii de cautare la preturi modice!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
este un card de credit Mastercard (neembosat) cobranded BRD-Dacia... il puteri activa teoretic la cerere, dupa semnarea unui contract primit odata cu cardul si care trebuie returnat... practic vi se baga sub nas tentatia unui credit de consum oferit intr-un sistem de tip revolving, pe card.... conditiile insa sunt criminale (!) fata de alte carduri de credit de pe piata... este similar cardului Carrefour-BRD lansat anul trecut
parerea mea e sa va ganditi bine inainte de a accepta folosirea cardului/creditiului asociat tentatia e sporita de cobrandingul cu Dacia prin care se ofera niste avantaje la revizii (10%) si niste avantaje neprecizate la achizitia de piese si consumabile ("mai ieftine") |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
De luna asta il am si eu activat. Trece mai mult timp decat scrie in pliante si apar niste etape despre care initial nu esti informat.
In data de 5 apare extrasul de cont unde in afara "amenzilor" se precizeaza si lucrul pentru care m-au convins sa ader. In fiecare luna ai dreptul la un serviciu gratuit. In iulie parca se facea "bilant climatizare". Acum astept primul extras. Inca n-am folosit cardul si sper sa n-am nevoie. |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Serviciile alea gratuite le afli odata cu trecerea timpului sau exista un desfasurator pe care l-ai putut consulta in prealabil?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
apare in fiecare luna, pe extrasul de cont, doar pentru luna respectiva.
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:26 |