pioneer dh 2920 mp, pareri
![]() ![]() ![]() |
pioneer dh 2920 mp, pareri
yon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
Attached thumbnail(s) deh2920mp_large.jpg ( Size: 37.85k ) Number of downloads: 211 |
||
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mai pui ceva banuti si iti iei un player cu intrare USB.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Am cumparat de la Flanco acest model cu 287 lei,plastic de proasta calitate adica se zgarie fata usor iar la rama i-se rup piciorusele de prindere ,este facut in China,iar mufa AUX se afla pe spate,in rest prinde bine posturile de radio. O chestie ciudata ,nu are functia mute in caz ca ai nevoie sa reduci volumul trebuie sa tii apasat 3-4 sec. pe butonul de volum pentru a-l opri.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
tinand cont ca in magazin e 330 lei si eu il iau cu 200 intro satre f buna cred ca merita mai ales ca nu am un buget f mare pt ceva de genu ce zice hackmike
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Atunci go 4 it
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
D.D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 08 ![]() |
CD-ul e model de anul trecut si anul trecut modelele de la Pioneer pana la DEH-30MP inclusiv au avut probleme cu tunerul din cauza unei defectiuni la un lot de tunere , iti recomand sa mai consulti piata si pentru o diferenta nu tocmai mare sa iti iei un model mai bun. Din cate stiu garantia e netransmisibila si daca aparatul are o hiba de care nu sti e mai dificil de rezolvat. Iti pun un link cu un dealer pe care l-am descoperit recent si care are si showroom poate gasesti ceva mai bun.
http://www.protector-hifi.ro/Catalog/72/De...ctor-hi-fi.html am vazut ca e recomandat pe site-ul Pioneer Romania la car audio. |
--------------------
DACIA
BERLINA-BATRANA
88
|
|
yon |
![]()
|
mersi de sfaturi cred ca totusi am sa iau unul nou pt ca acesta are totusi o uzura chiar daca e mica
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
yon |
![]()
|
sal! uite ca nu am facut ce ziceam cu un post inainte si am cumparat hu-ul acela
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Hack |
![]()
|
Nu e o afacere extraordinara, dar e buna
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
yon |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Pai eu am acel model si pot sa zic ca este ok. Sunetul nu lasa de dorit,ai setari audio plus niste presset-uri.Ar fi cam cea mai buna optiune la acesti bani.Il am de un an si nu are nimic.Adevarul e ca il scot din cotiera si il bag in cd player si invers,deci nu car fata cu mine.Si acel jack de 3.5mm este intrarea pentru comenzi pe volan si nu intrare aux.Am luat eu teapa cand am vazut in carrefour pe cutie"wired remote input".Si am crezut ca e intrare aux.Daca stiam ca nu are nu cumparam modelul acela.Eu zic ca ai facut o afacere buna, ma refer la calitatea sunetului versus pret.
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dupa mai bine de o luna de cand il are, i-ai spus si tu cum se aude.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AlexBanu |
![]()
|
![]() Chiptuner Group: Members Posts: 44 Joined: 4 March 07 From: Bucuresti ![]() |
O unitate entry care-si merita toti banii..
|
--------------------
Renault
Clio RS
2008 TuningChip Romania - Chiptuning OBD/Classic/FlashTuning DPF OFF
|
|
yon |
![]()
|
da si eu sunt f multumit de el, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun dar chiar am ramas placut surprins. referitor la mufa aia din spate in cartea tehnica zice ca e aux. acum nu stiu ca nu la-m incercat pe asa ceva, voi poate stiti mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |