Placute frana fata/spate, prezona blocate
![]() ![]() ![]() |
Placute frana fata/spate, prezona blocate
emil_t |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Mai dai search o data si o sa il gasesti te asigur! eu asa am schimbat placutele
![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
emil_t |
![]()
|
adica nu toate informatiile nu le-am gasit, numai am zis sa intreb si asta daca tot folosesc saptiu pe servere, ca de prezoane blocate nu am vazut, m-am uitat peste doc, mersi de el dar de tamburi nu ai ceva toturial ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Davala23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 19 February 08 ![]() |
Prezoanele probabil au fost stranse cu pistolul pneumatic, mergi la orice vulcanizare sa ti le slabeasca.Normal se strang cu cheie manometrica reglata la 120.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Placute de frana ai doar pe fata, pe spate ai saboti.
Cum se schimba cele de pe fata ti-au spus colegii. Faptul ca nu tine frana de mana nu inseamna ca sabotii nu mai sunt buni, ar putea la fel de bine (si chiar mai probabil) sa fie de la cablul franei de mana care sa trebuiasca putin strans. Daca iei placute cu senzori, le poti taia mufa si lega direct la firul pe care il ai tu la roata, unul singur e. Prezoanele, probabil Davala23 are dreptate cu mentiunea ca acea cheie e dinamometrica. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
emil_t |
![]()
|
aia cu rotile da au fost stranse cu pistol pneumatic, cred ca vroia sa fie sigura baiatu ca nu pic rotile
![]() oricum important daca este un tutorial de strans cablu frana de mana |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:09 |