ajutor:D
![]() ![]() ![]() |
ajutor:D
ady134u |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 18_05_08_1542.jpg ( Size: 34.07k ) Number of downloads: 252 |
||
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Chestiile alea se numesc guri de aeratoare. Gura de la aerator se trage tragand de ea !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
ady134u |
![]()
|
pai mainainte am fo afara si am tras de numa da nu iase:( ma dor dejetele...
trebe tras mai tare de ea?ca nu imi dau seama..mi frica sa no rup This post has been edited by ady134u: 31 Aug 2008, 16:35 |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da trebe` tras tarie de tat ca nu so rupe nimica. Incearca si cu o surubelnita sa bagi intre aerator si plasticul bordului pentru a face parghie.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Si tage si u de marginea ei nu de centru,asta ca sa eviti ruperea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
ady134u |
![]()
|
|
--------------------
solenza
confort
----
|
|
CRUCiFER |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 May 08 ![]() |
Cu surublentia lata bagata intre ele si bord se scot... daca te uiti pe langa ele , din cate imi amintesc au undeva o fanta mica, poti incepe cu surubelnita de acolo.... eu asa le-am scos fara nici o problema.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 RAPSODIE
- TM 15 NWO
|
|
ady134u |
![]()
|
am prins smecheria ...multam fain tuturor
|
--------------------
solenza
confort
----
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Dar cu ce schimba ca vopsiti aeratoarele, 2 culori e deja prea mult pt bordul mic pe care il are solenza, eu zic ca arata f bine asa cum sunt.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(dede_alex_87 @ 7 Sep 2008, 16:43) Dar cu ce schimba ca vopsiti aeratoarele, 2 culori e deja prea mult pt bordul mic pe care il are solenza, eu zic ca arata f bine asa cum sunt. pai arata ca la masini cu pretentii. ii dau un look mai sport. daca nu iti plac vopsite lasa-le asa cum sunt din fabrica. daca vrei sa le vopsesti meserias si esti din bucuresti , vino vineri seara la parcul carol si ai sa pleci cu aeratoare meseriase. apoi o sa vezi diferenta. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
la orice dealer de piese dacia..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...07390-s120.html
uite aici cum le-am facu eu la postul 138 This post has been edited by mariandex: 8 Sep 2008, 13:53 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(mariandex @ 8 Sep 2008, 13:37) http://www.daciaclub.ro/Prezentati-solenze...07390-s120.html uite aici cum le-am facu eu la postul 138 nu este rau dar latimea benzii de aluminiu este prea lata ( cat latimea buzei aeratorului). personal am preferat ca marginea aeratorului sa fie vopsita cu vopsea efect crom dar latimea benzii de vopsea sa fie mica -cca. 3 mm. efectul vizual este foarte bun. cativa useri chiar au efectuat aceeasi operatiune ( fara sa-mi plateasca drepturile de proprietate intelectuala prevazute de legea 344/ 2005 ![]() |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
la mine problema ii ca sau rupt trapele si nici nu le mai am
am gasit intrun loc si imi cerea 80 lei mie mi se pare cam mult |
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
ReleaseD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 June 08 ![]() |
cauta mai bine...eu am gasit cu 25 lei toate patru
This post has been edited by ReleaseD: 9 Sep 2008, 11:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- Dambovita
|
|
benkenobi |
![]()
|
hai care veniti diseara la carol sa va fac aeratoare meseriase?
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
cand imi faci si mie aeratoarele?ai un nr de tel?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:25 |