PAZITI-VA BANII, Actiune de tip phishing la Raiffeisen
![]() ![]() ![]() |
PAZITI-VA BANII, Actiune de tip phishing la Raiffeisen
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
multimim liviu
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bv
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
up
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Dar de asta ce ziceti?
Atasamentul nu se poate deschide.... Attached thumbnail(s) pag.JPG ( Size: 150.23k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Era s-o musc si eu cu un email ca al lui liviu
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
am primit cel putin 15 mesaje ... diferite ... la adresa Raiffeisen ... toate atacuri ... vreo 4 le-am trimis celor de la raiffeisen ... dupa vreo 3 zile mi-au raspuns
QUOTE CENTRALA@rzb.ro către mine Buna ziua, In primul rand va multumim pentru sesizarea acestui aspect, mesajul dvs ne este de ajutor. Va reamintim ca facem tot posibilul pentru a pre-intampina acest tip de atacuri informatice. In momentul in care depistam aceste atacuri, eforturile noastre se concentreaza pe depistarea si stoparea acestora. Raiffeisen Bank reaminteste detinatorilor de carduri: nu raspundeti mesajelor electronice in care vi se cere numarul de card si codul PIN. Din dorinta de a evita potentialele tentative de frauda on-line, Raiffeisen Bank reaminteste cateva aspecte de baza privind utilizarea in mod corect si sigur a instrumentelor de acces la conturi: - Va rugam sa nu raspundeti nici unei solicitari de a divulga Parola, codul PIN, numarul de card! - Raiffeisen Bank nu va solicita niciodata informatii prin e-mail (parola, numar de card sau cod PIN); - Parola, codul PIN nu se divulga sub nici un motiv; acestea sunt destinate in mod exclusiv utilizatorilor pentru accesul in mod securizat la canalele specializate de acces: ATM, POS, Raiffeisen Online; Clientii care primesc astfel de mesaje sunt rugati sa contacteze de urgenta Raiffeisen Bank la numarul de telefon 0800.802.02.02 sau prin e-mail: online@rzb.ro.In cazul in care sesizarea se face sub forma de mail va rugam sa trimiteti mesajul ca attachament pentru a se putea vedea si header-ul mesajului. In cazul in care ati furnizat informatii confidentiale va rugam sa ne contactati urgent! 021 306 30 02 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am primit si eu zilele astea.
Am postat ieri undeva lucru asta. Mare nenorociti. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
juliano |
![]()
|
![]() Sofer Forumist Group: Members Posts: 66 Joined: 31 July 08 From: Iasi ![]() |
Eu recomand sa utilizati destul de des autentificarea online a bancilor la care aveti carduri/conturi, pentru ca in felul asta veti remarca orice mica diferenta... si va pazeste de rele
![]() Inca o recomandare, salvati link-urile catre banci la favorite, si nu accesati link-uri din alte surse. Daca sunt salvate la favorite, trebuiesc redirectionate direct din DNS-ul tau, ceea ce e complicat chiar si pentru hackerii avansati. This post has been edited by juliano: 3 Sep 2008, 16:35 |
--------------------
Renault
Symbol
2010/Best
- inmatriculata _____________________________________
Grazie / Cordiali saluti / Kind Regards / Cu Stima / Mit freundlichen Grüßen, |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pentru a evita atacurile de tip phising, e bine sa urmati cativa pasi simpli:
1. Uitati-va foarte atent la adresa pe care ati intrat. Sa nu fie ceva gen www.homebak.ro.login.xxx.com ci doar www.homebank.ro/ceva 2. Uitati-va ca adresa sa fie cu https, nu http (s vine de la secure sau ssl). Pe paginile cu certificate ssl adresa apare pe un fond galben in majoritatea browserelor. 3. dati click pe lacatul care apare fie in bara de adresa, fie in statusbar si cititi cu atentie ce scrie acolo. Un certificat e aproape imposibil de falsificat, dar e destul de usor sa obtii un certificat pe un alt site. Asigurati-va ca la certificat e scrisa adresa pe care vreti sa intrati. 4. Folositi-va de bunul simt. De ce ti-ar cere banca date de pe card, cand ei le pot obtine foarte usor din baza de date pe baza numelui tau?! E mult mai usor si mai sigur sa le iei din baza de date decat sa-l pui pe user sa le scrie. 5. Nu deschideti atasamente decat daca le-ati cerut si stiti de la cine sunt. Poza atasata e de la ING, insa la orice banca sistemul va fi asemanator. This post has been edited by deconectat: 3 Sep 2008, 17:07 Attached thumbnail(s) phishing.jpg ( Size: 70.83k ) Number of downloads: 80 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:28 |