difuzoare de firma sau no-name, care?
![]() ![]() ![]() |
difuzoare de firma sau no-name, care?
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Conteaza fff mult amplificatorul sau Cd-ul! Tin minte ca aveam pe berlina boxe Kansai d'alea mari nesimtite si un JVC 4x40!
RUPEAM tot cartieru ! Asta acum 3 ani cand am luat permisul ![]() Tin minte... Aveam un amic cu Kenwood ovale pe spate si un Sony 4x35 si toata lumea era de acord ca la mine se auzea mai bine ![]() Mai am boxele, astept sa imi iau o linie (woofer + amplif + CD ) si sa pun boxele pe post de medii si inalte ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cass-ul face 90% din treabă... boxele să aibă doar puterea necesară!!!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord ca cd-playerul e ff important...eu am panasonic 4*45 si no namuri dar mi-a cazut faza la prima proba
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
mdeaaa am prajit setul original de boxe de la skoda cu Sony 4x50w...
Acuma Blaupunkt pe fata si spate! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Pai inseamna ca sunt la fel de proaste ca pe dacie boxele de pe Skoda !
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Idee e ca boxele erau blaupunkt dar de max 25w.
Cat proveste "subtilitatea" afirmatiei tale..sa zicem ca nu bag in seama |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
RoadStar pe fata (asa erau cand am luat masina) si Canton 100W spate; conteaza intr-adevar aparatul audio, dar si puterea si calitatea difuzoarelor, rezistenta la distorsiune.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Xplode pe toate partile.
Dar depide de cat de bine se simte contul din banca ![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 16 Jan 2005, 14:59) Xplode pe toate partile. Dar depide de cat de bine se simte contul din banca ![]() ![]() nici la mine tata nu e de acord cu "investitii neproductive" LOL. Cand am adus vorba de tun de bas mi-a zis ca sunt un nebun surd ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
DaciaMustang |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 60 Joined: 27 November 04 From: constanta ![]() |
pioneer mp3 si 4 boxe tot pioneer
-in portbagaj - JBL amplif mono 204 w rms si subwoofer JBL 250w - 4 ohmi -imi trebuie amplif. pioneer de 4 canale x 100w rms, daca are cineva de vanzare il rog sa posteze aici 10x |
--------------------
dacia 1310 L
berlina
- CT-98-CPF Cine sapa groapa altuia departe ajunge!
Cine se scoala de dimineata cade singur in ea! (proverbe remix) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
La DSN boxele de fabrica pe fata si niste boxe de pejo /spate (no-name-uri poloneze
La Solenza dotarea din uzina ![]() Fac parte din tagma "investitii neproductive".... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Instalatiile audio autu sunt ceva foarte pretentios. Totul trebuie sa fie "calitate" altfel apare distorsiunea, bazaileli, etc.
Totul Kenwood. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Parerea mea este ca , dai un ban da stai in fata.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
In rabla mea nu merita sa bag boxe ca lumea ca-i dublam valoarea
![]() ![]() |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Sony xplode spate pe 4 cai si fata pe 2 cai ... si mp3 player tot Sony. Eram mai "incult" cand le-am cumparat. Important e sa sune cat mai bine, fara fasaituri, pacanituri si alte alea. Momentan ma apuc sa fac o statie pt. un subwoffer, cred ca in 2-3 ani o termin.
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor vad ca sunteti mai informati decat mine. Cat costa niste boxe sony xplod de spate? Dar pt fata? Ceva adeveraciune nu vrajeli multzam.....intreb pt ca sunt pe cale de a-mi lua un mp3 sony xplod.....mersi de raspunsuri
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
StefanT |
![]()
|
pe spate am banghit la 2.800.000 si de fata la 1,2 mil....asa e in bc....oricum sincer sa fiu nu te-as sfatui..si cred ca mai multi de pe forum ar fi de acord cu mine....daca te atrage marca sony ia-ti un televizor, nu difuzoare de masina...nu fac nici pe departe banii...parerea mea
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De firma, asa ca acum 6 ani am pus la D1300 2 difuri LG, 15 W bucata, bas-medii + inalte. Am un deck Grundig cu tuner digital pe FM si manual pe AM (cred ca e de-o varsta cu mine, deci mai vechi decat masina, care e din 1983) la care am atasat o statie+corector basi/inalte "din kit" de 2 x 10 W. Se aude foarte bine, si nu vreau sa dau muzica la tot cartieru'.
Loganul are instalatia audio cu care a venit din fabrica. Urmeaza un DVD-player al carui monitor sa fie integrat intr-o tetiera. (Am si eu sensibilitatile mele) This post has been edited by Illusi0n: 27 Jan 2005, 17:40 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 16:44 |