miroase tare
![]() ![]() ![]() |
miroase tare
cocoseludan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
super nova
clima
2002
- 27 doc
|
|||
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
O problema asemanatoare am avut si eu cand era slabit un pic furtunul de benzina care intra in rampa de injectoare. Verifica tot traseul si poate gasesti buba.
|
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
asa am patit si eu...tot la intrarea in rampa....desfa colierul acela pus de ei si strange bine cu unul nou..din-acela de il strangi cu surubelnita...e mai bun
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La mine se fisurase furtunul in zona unde intra in rampa de injectoare, si initial taiasem o bucata din el(cea cu fisura) si apoi l-am inlocuit cu altul, si l-am prins cu cate 2 coliere la ambele capete ca sa fiu sigur ca nu mai scapa benzina (initial pusesem doar un colier la rampa de injectoare si dupa cateva luni se slabise si incepuse sa curga iar benzina)...
Furtnun nu am gasit de DSN asa ca am luat de berlina cu injectie. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cocoseludan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 May 08 ![]() |
multumesc mult. am sa incerc sa fac ceea ce ma-ti indrumat sa fac.
|
--------------------
super nova
clima
2002
- 27 doc
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Verifica daca nu cumva miroase si in spate dreapta sub contraaripa. La multe DSN-uri se fisureaza cotul de alimentare rezervor chiar linga cuiul de plastic care se prinde de contraaripa...
De aici si disparitia "mugetului de bou" precum si a presiunii la deschiderea busonului de benzina ! This post has been edited by spiridon: 7 Sep 2008, 11:03 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pt spiridon...ai pm
This post has been edited by titiDSN: 7 Sep 2008, 10:55 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:40 |