Ce scartaie frate ca ma innebuneste
![]() ![]() ![]() |
Ce scartaie frate ca ma innebuneste
dede_alex_87 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|||
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
AI VERIFICAT TELESCOAPELE DE PE SPATE
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
Mentionez ca sunetele provin din interiorul masinii, nu din exterior.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Polita de la bortbagaj si bancheta spate. Verifica sa ai cele doua tampoane de cauciuc prinse pe polita si suruburile de la spatarul banchetei sa fie stranse corespunzator. Scoate polita si pune pe cele doua tije care se prind pe suportii de plastic unde sunt boxele de fabrica doua randuri de banda izolatoare PVC.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Desi spui ca scartaitul este din interior,eu,cred ca este de la repartitor.
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
si eu cred ca acel scartait este de la repartitor.si la mine se auzea si era ingrozitor de enervant si am dat un vaselina tot ce era pe la repartitor si acum e linistite.de asemenea da si cu niste silicon de bord pe chederul de la haion.se poate sa se mai auda si de acolo.in rest mai verifici ce au zis colegii mai sus.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
multumesc pt toate indicatiile, o sa le verific pe toate
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:00 |