Bogdan Olteanu , acest Munchausen al nostru, Aberatiile unui politician
![]() ![]() ![]() |
Bogdan Olteanu , acest Munchausen al nostru, Aberatiile unui politician
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
parerea ca avem politicienii pe care ii meritam
atat timp cat ei au imunitate restul lumii poate sa mearga foarte bine toata viata cu ratb-ul nu prea am vazut multi sa se bata cu caramida in piept ptr tratament egal iar cand a fost vorba sa-i dea justitiei pe mitrea si nastase au votat in majporitate ca NU |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si legatura intre Muenchausen si B. Olteanu ar fi care?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am urmarit si eu aseara emisiunea si m-a scarbit total Olteanu... Cum a putut debita prostia asta cu suspendarea permisului INAINTE sa se dea decizia definitiva...
PAI DACA CASTIG CINE IMI DA LUNILE ALEA INAPOI??... Nu-mi place nici Boureanu, deloc de fapt, dar de data asta a venit cu argumente normale impotriva acestei aberatii a lui Olteanu. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai a ajuns sa debiteze niste aberatii pe care parea ca le si crede.
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da bre, dar baronul spunea povestii frumoase, pe care altii chiar le credeau...
Cand auzi ce spune Olteanu ti se ridica parul in cap (daca are ce...). Alea ale lu' Olteanu nu-s nici frumoase si nici nu le crede nimeni! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
body |
![]()
|
Poate ne spune un jurist /avocat daca e legal ce vrea sa faca individul asta !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(body @ 5 Sep 2008, 08:09) Este foarte adevarat ca exista situatii ( a se vedea cei ce alergau pe A2 cu viteza mare ) in care este normal sa se ridice permisul ,dar unde mai este prezumtia de nevinovatie ? Intreb si eu ceva,stiu ca o sa dati cu paru'.Ce prezumtie de nevinovatie poti acorda cuiva care este filmat ca a circulat cu 260 si 300km/h?O poti acorda cuiva care a depasit viteza cu 20-30 km/h,nu unuia care a depasit-o de doua ori si ceva.Eu le-as anula pe loc permisele astora care depasesc viteza cu mai mult de 50 km/h si nu le-as da dreptul la nici un fel de contestatie. Cretinul ala cu motorul doar ce-si recuperase permisul,tot in urma unei contestatii,daca am retinut bine. Hai sa-l consideram nevinovat si pe ala care a omorat lumea pe trotuar cu Ferrari-ul,ca in Romania mortul este vinovat tot timpul,de ce sa-i stricam omului viitorul?Sa-i dam ocazia sa-si doboare recordul. Atata timp cat nu se vor lua masuri drastice,toti smecherii care platesc judecatori si scapa o data,vor face prostii tot timpul,pentru ca vor sti ca vor scapa la nesfarsit. This post has been edited by cristio_79: 5 Sep 2008, 13:48 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ca tin cu ursul, dar intreb: cei care sunt tinuti in arest cat timp tine judecata si care sunt gasiti de instanta nevinovati ce primesc in schimb?
Pe de alta parte, eu nu m-as mai uita la tv vreo 8-10 luni, e an electoral ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
as fi avut multe de spus despre acest personaj sinistru insa indemnul lui vijelie este cel mai bun.
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
body |
![]()
|
Vezi postul 6!
![]() @cristio Stiu ca suna aiurea pentru tine, dar oricine are dreptul la justitie . Sunt total de acord cu masuri FOARTE DRASTICE , dar in limitele legii ! This post has been edited by body: 5 Sep 2008, 17:01 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E ... Olteanu asta ! Nici nu are rost sa il categorisesc.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Desigur ca nici el pe tine!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:47 |