scartaie ventilatorul
![]() ![]() ![]() |
scartaie ventilatorul
galeo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Du-te la service, a mea de aproape trei ani ,nu scartaie si nu a scartait vreodata.
Da asculta-l pe c@talin, daca dai muzica la 50% si motorul devine mai silentios. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 19:01 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cauta sa mai discutat,si la mine scartaie pe treapta 1 da doar daca am cass inchis trebuie sa fie liniste muta
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
sa nu aveti vreun corp strain acolo.am fost practicant la un service si am gasit la ventilator un soricel uscat.bine era o dacia 1310
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
cristyyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 October 05 ![]() |
Si la mine a scartait ventilatorul 2-3 zile dupa care s-a linistit.
Cred ca s-a adunat ceva praf acolo si as vrea totusi sa il curat. Unde este ventilatorul? Cum ajung la el? |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BC-22-GNG Dacia Logan 1.6 16V
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
pai cum naiba de face zgomot doar pe treapta 2 de viteza?
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
djxhouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 23 January 08 ![]() |
aceasi problema am si eu
scartaie ventilatorul pe viteza 1 si DOAR pe viteza 1 se aude un scartait de ala ascutit si fin... stiu.. dau muzica mai tare si nu-l mai aud.. dar unde il gasesc sa-l ung? are cineva o schita? |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
djxhouse |
![]()
|
auleu.. eu cum ajung acolo?
sau nu am scapare de la service... oare ma va taxa ca trebuie sa unga ventilatorul de aeroterma? |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai nu mai ai garantie? sau daca nu la prima revizie spui si despre aceasta problema.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
djxhouse |
![]()
|
ba da... am garantie
dar sa duc masina in alt oras si sa stau jumatate de zi degeaba... si sunt curios.. chiar daca e in garantie.. am taxeaza sau nu? masina e cumparata in februarie 2008 , cat despre revizie.. am facut deja revizia de 15.000km in august.... acu am 20.000 si sa astept pana la 30.000km.. ~inca 5-7 luni ramane de vazut This post has been edited by djxhouse: 24 Nov 2008, 19:07 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
te poti duce la orice service autorizat dacia si le prezinti problema. nu te costa nimic,atata timp cat este acoperita de garantie.daca nu te deranjeaza foarte tare,poti astepta urmatoarea revizie...dar s'ar putea sa'ti expire garantia pana atunci.
Am avut si eu un "zgomot"...era mai mult o trepidatie si aparea pe treptele 3 si 4...pe care le folosesc foarte rar...spre deloc... dar cand am mai testat treptele respective nu am mai auzit zgomotul,a trecut de la sine...ma gandesc sa fi fost vreo frunza sau vreun gunoi printre paletele motorasului ala. This post has been edited by Marso: 24 Nov 2008, 20:27 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
djxhouse |
![]()
|
garantia... am 3 ani sau 100.000 km (pana in 2011)
cred ca o sa astept pana la revizia de 30.000km |
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
alexcry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 November 08 ![]() |
Am avut si eu problema cu scartaitul...am fost la service ...mi-au gasit niste frunze prin instalatie....nu a costat nimic (masina e in garantie) .
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1.6
|
|
mugur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema, rezolvata repede..aveam o punga de-aia mica de la servrtele pe instalatie la elice cred ...acum nu mai e si nu se mai aude nimic
|
--------------------
renault clio dci
daewoo tico
2002 /2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:52 |