problema cutie de viteze
![]() ![]() ![]() |
problema cutie de viteze
danudeee |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310 berlina
dacia 1310 berlina
1998
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu se mai misca levierul? sau se misca, dar ea ramane blocata ? a 2-a varianta am patit-o si eu, tot intra 5-a. culmea ca parea sa intre in toate vitezele, dar nu pleca de pe loc, am venit cu mecanic sa o repare si ala s-a jucat putin cu levierul si a rezolvat-o
baga-te sub ea si misca de timonerie, poate o scoti cumva.. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
danudeee |
![]()
|
pai nu ....a ramas blocata in a 5a....adica..o pot scoate pe liber ...dar cand sa o bag in viteza doar in a 5a intra..ca si cum e intepenita acolo ..
|
--------------------
dacia 1310 berlina
dacia 1310 berlina
1998
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sa fie de la cautatorul de viteze din cutie? levier?
din ce oras esti? This post has been edited by cristitranca: 7 Sep 2008, 16:14 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(danudeee @ 7 Sep 2008, 15:33) pai nu ....a ramas blocata in a 5a....adica..o pot scoate pe liber ...dar cand sa o bag in viteza doar in a 5a intra..ca si cum e intepenita acolo .. exact asa am patit si eu;vezi ca mai greu da intra si marsarierul ![]() daca ai mers cum zici cu a5a cred ca ai uzat mult tare discul de ambreiaj;adr asta depinde si de cat de mult ai mers si bineinteles de noroc ![]() off-topic: exact cu problema asta am pus primul post pe daciaclub ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
danudeee |
![]()
|
sunt din iasi ...nu am incercat pana acum sa bag in marche arriere dar o sa incerc imediat ce ies pe afara...probabil in seara asta...
chestia e ca ..nu i problema daca e din prostia aia din plastic.. imi e sa nu fie din cutie..am sa incerc sa vad ce rezolv si va anunt.. 7 Sep 2008, 19:05: cer scuze daca e offtopic...sunt nou pe aici ... nu am mers mult cam 10 km cu a5a dar...era drum liber si i am dat frumos nu a fost problema.. This post has been edited by danudeee: 7 Sep 2008, 19:05 |
--------------------
dacia 1310 berlina
dacia 1310 berlina
1998
|
|
danudeee |
![]()
|
pana la urma e cautatorul si sincroanele 1-2, 4-5 am dus o astazi dimineata in service ca nu i dadeam de capat...
|
--------------------
dacia 1310 berlina
dacia 1310 berlina
1998
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
cred ca nu te-ai zgarcit sa schimbi si inelu sincron 3,nu?
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
salut am si eu aproape aceiasi problema dar la mine a ramas blocata in a-3-a
si nu mai vrea sa iasa de acolo parca este sudata cutie este in 4 trepte acum o luna am schimbat kitu de ambreaj si sincronu de 3-4 de atunci nu a mai avut probleme pana astazi care ar fi solutia ????? |
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
danudeee |
![]()
|
ba da am schimbat toate sincroanele dar 3 era in perfecta stare..
|
--------------------
dacia 1310 berlina
dacia 1310 berlina
1998
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Cam ce operatiuni necesita o schimbare de semering de la cutia de viteze. Specific faptul ca am cutie in 4 trepte cu planetare egale (parca) pe o dacie 1310 din 91.
Si unde pot gasi o rampa pe care o pot folosi in liniste? |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Ai trei tipuri de simering:
-simering priza cv-cutia jos -simering planetar -simering cautator timonerie,ultimele 2 tipuri de simering fara sa dai cutia afara. Daca te referi la ultimul acesta se schimba relativ usor in functie de cat de usor i-ti iese stiftul afara. |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma vin si io aici cu o problema veche de-a mea (dateaza de asta iarna cand aveam inca masina intreaga
![]() daca s-a confruntat cineva vreodata cu asa ceva sau daca a auzit de asa ceva va rog frumos sa ma informati se pe mine... la motor ma bag singur sa-l fac dar cutia... ei bine cutia ma cam depaseste (prea multe roti dintate pt. neuronu meu ![]() eu unu' merg pe furci selectoare strambe... dar nu am certitudinea asta... This post has been edited by SSilent: 8 Nov 2008, 19:14 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Muratu |
![]()
|
Am uitat sa specifc, e semeringul de la planetara, mai exact cea din dreapta.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
QUOTE(Muratu @ 8 Nov 2008, 23:50) Pai din cate stiu eu planetarele indiferent ca sunt luni sau scurte sunt egale. Diferenta e ca la cele lungi simeringul etanseaza pe planetara, iar la cele scurte pe ax-ul ce iese din cutia de viteze pe planetara. Oricum o iei nu scapi fara dat cutia jos. Preturi nu cunosc penntru operatia asta, sorry. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Pentru simering planetar nu dai cutia afara.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
Muratu |
![]()
|
Si cum se procedeaza, am nevoie de vre-o unealta speciala sau pur si simplu dau planetara jos schimb semeringul si apoi montez planetara la loc?
P.S. O rampa prin bucuresti unde pot lucra linistit pe unde gasesc, ca pana acum am fost la romexpo in curte pe o rampa dar acum a cam ruginit si e indoita rau si imi e cam firca sa ma bag sub ea? |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
chestia cu intratu in m.a in loc de a doua o pateam si eu destul de des cam de 2 ori pe luna
sa remediat odata cu inlocuirea unei piese de plastic 'limitator' care nu lasa schimbatorul sa cupleze in m.a. decit daca e apasat in jos |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
m.a.="marche arrier"
Pentru simering:depresat pivot superior, bieleta directie, ranga ptr scos portfuzeta de pe pivot, chei 13,17,19,24 . |
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
aha, deci cu AR-ul nu e chiar asa de grav? ma gandeam sa nu se fi futizat ceva prin cutie, o sa ma uit la limitatorul ala... poate scap usor
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 17:25 |