Ulei pe jante
![]() ![]() ![]() |
Ulei pe jante
mihai_mike9999 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008/Partener
- b-00-xxx
|
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
esti sigur ca ala e ulei? sa nu fie praf din ala negru de la placute se depune pe jante .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
mihai_mike9999 |
![]()
|
Ca un praf negru
Am mai avut un Logan dar parca sa zic eu ca nu am avut niciodata problemele astea |
--------------------
Dacia
Logan
2008/Partener
- b-00-xxx
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
stai linistit se tocesc placutele si lasa un praf pe jante.spala masina mai des si nu o sa apara.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci, sa intelegem:
Are ulei pe roti (mazga etc) sau praf negru? Daca are ulei verifica burdufele la planetare si etrierii de frana, daca este doar praf uscat "asa face toate", este provenit de la placutele de frana. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(mihai_mike9999 @ 8 Sep 2008, 20:46) Este de la placutele de frana. Probabil inainte aveai placute dintr-un material mai dur. Nu te impacienta, este normal. Lasa-ma sa ghicesc: acum ai jante de aliaj si inainte aveai de tabla, cu capac. |
--------------------
-
-
-
|
|
mihai_mike9999 |
![]()
|
Da
Am jante din aliaj. Dar cu usa ...? |
--------------------
Dacia
Logan
2008/Partener
- b-00-xxx
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si referitor la "ulei", ai mare grija ca odata era sa mi-o fur daca n-as fi vazut in ultimul moment inainte sa duc la nas sa studiez mai indeaproape "uleiul", catelul care dadea voios din coada langa mine
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Usa spate, troncane sau scartaie? La mine am un inceput de scartaieli uneori, din cauza ca am bagat masina pe tot felul de drumuri, dar mai rasucesc saiba pe cui si nu se mai aude. Cauta la http://www.daciaclub.ro/Zgomote-si-scartai...ogan-t7511.html
Masina e noua, insista sa afle in service de ce are zgomotul ala. |
--------------------
-
-
-
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu jantele esti sigur ca e ulei? Si eu am acelasi tip de jante pe masina mea, si de multe ori cand sunt mai murdare dau impresia ca ar fi ceva ulei. Insa nu e ulei, ci doar asa iti lasa impresia cand sunt murdare rau.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. nu admitem mai multe probleme in acelasi fir de discutie si nici cate un topic dedicat problemelor fiecarei persoane (sau masini)... cauta cu SEARCH si scrie acolo unde se discuta despre fiecare problema in parte... zgomotele la zgomote etc.
2. pentru problema cu "uleiul" la roti cred ca s-a raspuns... ca urmare se inchide. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:41 |