pacanit volan, la viraj pe loc
![]() ![]() ![]() |
pacanit volan, la viraj pe loc
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
Tetelu1980 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce se aude este mecanismul manetei semnalizare schimbare directie, acel mecanism care iti readuce la pozitia neutra maneta in momentul in care volanul revine la pozitia de mers drept (cand "indrepti volanul"). Este normal.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPI
2005
- B-XX-SLT Dacia Logan Laureate 1.4 MPI PH1 (2005) B-XX-SLT
|
|
83_vly |
![]()
|
![]() Viteza ucide... Group: Members Posts: 14 Joined: 18 March 07 From: Campulung-Muscel ![]() |
Tind sa cred si eu ca este de la mecanismul manetei de semnalizare.Se mai aude si la mine cand si cand.Maneta este prinsa cumva intr-o pozitie intermediara,la indreptarea volanului,si din aceasta cauza se aude un "pacanit"!
|
--------------------
dacia
solenza 1.4 MPI
Clima 2004
- AG-00-VLY Atentie la lucrurile marunte!!!
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine cateodata se aude cand rotesc de volan si in mers ...cred ca e o garnitura ceva ...de la cruce ...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
la mine de cand ii asa frig pe afara la virare pe loc a volanului se aude un pacanit undeva pe la caseta de directie. azi am avut ocazia ca sa ma uit pe acolo si un prieten misca de volan si am observat ca in momentul in care se vireaza stanga\dreapta caseta de directie se misca aproximativ 1-2mm si atunci se aude acel pacanit. normal caseta de directie nu ar trebui sa fie fixa si sa nu miste. astept pareri pt ca nu stiu de ce misca caseta.
This post has been edited by alinbum: 11 Jan 2009, 12:51 |
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
alinbum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 9 February 08 ![]() |
Nimeni nici o parere?
![]() |
--------------------
dacia
solenza 1.4
2003
|
|
karaoche |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 2 July 09 From: Braila ![]() |
buna ziua
pana la urma ce a avut, sau ce are? ![]() pentru alinbum. am masina din semnatura, si am si eu probleme cu caseta si pompa. la forum reno...e discutat acest subiect, dar nimeni nu a desfacut caseta sa vada cert ce e defect acolo. vad ca aicia desfacut-o cineva si a si reparat-o. ![]() este oare cumva compatibila caseta de solenta pentru reno clio? una pentru noi e pe la1800 fara montaj sau altele.. cu respect |
--------------------
renault
clio symbol 1
2000 1.4 8v
- BR-23-NES 29-01-2009 _ 83950 km
28-03-2011 _ 110001 km 14-11-2012 _ 132000 km 24-11-2013 _ 150582 km 07-11-2014 _ 172850 km 10-05-2016 _ 207400 km |
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
salutare
acel cineva a pus un distantier(o saiba sau ceva din tabla probabil) intre tachete si cremaliera dar sincer cred ca e aceeasi chestie cu a strange tachetele....adica volanul nu va mai reveni incearca si tu karaoke sa strangi tachetele(desi nimeni nu recomanda asta si eu am strans acel tachetele de 2 ori,ultima data am ajuns pana la maxim...daca incepe iara sa bata fie caut alt arc,fie incerc sa pun un distantier si inca merge...bn ca "pacane" cand misc de volan si merge destul de greu ca nu am nici servo) daca iti bate caseta,dar vezi ca nu o sa-ti mai revina volanul cu toate ca ai servo....o sa mearga putin mai greu avand in vedere ca tu ai servo |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:09 |