DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] teren in cartierul Aviatiei, Teren Aviatiei

zeusreddog
post 11 Sep 2008, 12:53
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Vand teren in cartierul Aviatiei, strada Elena Caragiani (fosta Moeciu), nr 27. Suprafata totala 680 mp, deschidere la strada 13 m. Case demolabile. Are toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, electricitate). Nu are cadastru si nici intabulare. Pret: 2200 euro / mp usor negociabil.
Telefon: 0762 129 130

--------------------
Dacia Logan 2007 Laureate 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_2300
post 11 Sep 2008, 15:58
Post #2

Banned

From: București

Doua chestii :
Regulamentul spune ca n-ai voie cu alt scris decat cel standard !
Si inca o chestie ... ai gresit forumul ! Crezi ca are cineva de pe DaciaClub 1.496.000 euro sa-ti dea tie pe teren ? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
beginer_driver
post 11 Sep 2008, 18:46
Post #3

Membru

From: Bucuresti

1. Corect, scrie default
2. Cosmine, gresesti! De ex eu am cat sa ii cumpar aproape tot terenul dar nu ma intereseaza pt ca am cumparat in alta parte

Dane (zeusreddog), v-ati hotarat sa vindeti?
Nu vreau sa te dezamagesc dar ai de asteptat pt ca:
1. Deschiderea e destul de mica
2. N-ai cadastru si intabulare (eu zic sa faci rost de niste bani si sa le faci pt ca fara astea nu ai cum sa-l vinzi si o sa fie atunci un pic complicat daca cineva chiar e hotarat sa-l ia adica o sa faceti un precontract si o sa-ti dea niste bani ca sa poti sa le faci dar nu stiu cine asteapta dupa cadastu si intabulare care dureaza ceva timp
3. Casa e situata intre blocuri (mai e o casa langa ea, in rest blocuri); asta iar e un punct in minus
4. Nu stiu ce inseamna "usor negociabil" dar cam pe la 2000E esti mai aproape de realitate (adica preturile din zona). Nu inseamna ca nu poti sa-l dai si la 2200 dar trebuie sa mai astepti.

Iti spun ca stiu astea (pt tine si pt ceilalti care or sa fie sceptici ca as putea sa cumpar aprox 80% din terenul ala) pt ca am avut si eu teren in Aviatiei (mai mult decat tine) si l-am vandut. Dar intre timp am facut ceva investitii. Da, inca mai am Solenza pt ca masina nu e o investitie. Cand vor incepe sa vina banii din investitiile alea, o sa-mi schimb si masina.
Scuze pt offtopic!

Bafta!

This post has been edited by beginer_driver: 11 Sep 2008, 18:46

--------------------
Dacia Solenza Scala - B xx FIN
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 11:48
Forum Renault